Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OldShoolMu Exp : high : Drop 40 : ! 97d+ ! # Start : 18-04-2015 #

mattgoodbye

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdaje mi się czy BK może na 97d nosić MoK ? W tym przypadku DL wymięka :x I gdzie tu PVP ;-; ?

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

tak moze nosic moka , zawsze tak bylo ;) w przypadku wersji p7s , 97j i 99 ;) a co do DLa by wymiekal gdyby byl na tej wersji huehue ;)

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Wywal ten dziesięciominutowy spot z Exile, bo ma on mało co wspólnego ze "starą szkołą"

PS: Resy tam zdobyte możesz też podzielić przez włożony wkład w ich zdobycie w porównaniu z innymi spotami:)

Opublikowano

tez jestem jak najbardzie za ! inni gracze sie mecza po godzinie , dwie zeby wciupac resa na tarkanie? a taki kolo nie bede mowil kto idzie na EXILE  i bije 10-15 minut resa .... ! ????? gdzie tu sprawiedliwosc? wypierdziel lepiej te byczki w pizdziec ;)  bo w taki sposob to on w 24h bedzie wbijal niewiadome jaka ilosc resow ;) az sie nowym graczom odechce grac na servie a i tak jest ich malo ehh

Opublikowano

huehue podyskutujemy po pracy , ehe ale server bys zostawil wlaczony zeby mozna bylo pograc a tu niestety zonk OFFLINE ;)

Opublikowano

Pisałem już 2 razy ustawcie rozdzielczość na innym cliencie na  najlepsza .

skoro piszesz to pisz dokładnie co trzeba zrobić a nie udajesz specjaliste...

ja nie mam pojęcia co trzeba zrobić.

Opublikowano

Jakiego specjaliste ? Co skomplikowane w tym aby zmienic rozdzielczosc na innym kliencie mu online , który posiadasz na komputerze ?

Opublikowano

Całkiem fajny serwer, miła atmosfera, tylko częste crashe offline i jakiś troll z Wielkiej Brytanii o nicku Selyakk biega non stop po spotach i zabija ludzi uniemożliwiając normalną rozgrywkę...

Opublikowano

Matt jak mozesz ogarnij ten syf co padaja z mobkow po co to wogole jest... tylko Konplikuje godna gre :)

i jak sprawa z GR ? cos sie za to dostaje czy w ogole sa ..

Opublikowano

A może po prostu pech ? :D

No chyba że inni też mają podobne problemy ;)

Tych co dupowali i nadal dupują (JoAnna) nie wliczam, więc nie wiem, ale to wygląda na klasyczne 50/45%.

PS: Chyba już czas na podjęcie decyzji o zaniechaniu utrzymywania serwera w obecnej formie i wystartowaniu od początku z bardziej dopracowanymi ustawieniami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...