Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OldShoolMu Exp : high : Drop 40 : ! 97d+ ! # Start : 18-04-2015 #

mattgoodbye

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, ja jestem rowniez za startem dzisiaj.

Resy? albo staty zostaja, albo clear i sm/bk/me 500, mg/dl 600-700. Nie znam dokladnej konfiguracji i balansu postaci wiec ciezko powiedziec :)

Opublikowano

Dla tych co się chcą dziś już pobawić mogę odpalić serwer z 5k xp ale uprzedam reset acc dnia 05.04.2015r . Bd dodawał jeszcze spoty i lekko edytował questy , co Wy na to :)

gif.gif

Opublikowano

Idealnie :) odpalaj :)

Staty MUSZĄ się kasować :) 250-500 punktów za resa :)

Pamiętam, że jak zaczynałem swoją przygodę z prywatnymi serwerami, to serwery z taką konfiguracją oferowały właśnie taką ilość pkt/res.

PS: Zajrzę

Opublikowano

Jeśli można to poproszę na PW linka do sciągnięcia klienta:)

Będzie na stronie jak tylko bedzie gotowe do testów  , raczej nazwał bym go kliencik (100mb) :)

Klient pojawił się na stronie ; )

Proszę dodać Maina do wyjątków , niektóre anty-vir wykrywają go jak virusa. Oto scan

https://www.virustotal.com/pl/file/83b9c161077351a69b76bfeef3bba3b548c8befd50f89d07cd5194b75ed825db/analysis/

gif.gif

Opublikowano

do 80lvl w chwile wbilem na pajaczkach pozniej na wormach wgl prawie lvl nie  lecial 

bug- pktow za lvl nie widac po czasie

matt szkoda ze nie probowales zrobic serwera 4FUN max exp staty zostaja Gr RESET 100RR fo item ver 1.02k lub 1.02c tego brakuje:D

Opublikowano

do 80lvl w chwile wbilem na pajaczkach pozniej na wormach wgl prawie lvl nie  lecial 

bug- pktow za lvl nie widac po czasie

matt szkoda ze nie probowales zrobic serwera 4FUN max exp staty zostaja Gr RESET 100RR fo item ver 1.02k lub 1.02c tego brakuje:D

Exp 5000 dopiero teraz nastawilem , pająki miały za duży level nastawiony i dawały więcej expa.

Co do punktów , taki urok 97d ;p

Może innym razem

gif.gif

Opublikowano

sprawdz inny login moze

próbowałem już różnych kombinacji, różne loginy, inne hasła, z cyframi bez cyfer, małe lister i duże. Sprawdzę jeszcze z innym adresem email ale nigdy nie spotkałem się z takim błędem

Spróbuj zarejestrować się za pomocą innej przeglądarki.

jeżeli FF nie śmiga to wątpię że inna pójdzie :) ale ściągnę chroma na test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...