Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OldShoolMu Exp : high : Drop 40 : ! 97d+ ! # Start : 18-04-2015 #

mattgoodbye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Kilka wpadek jednak było (choćby goldy) ;)

2) Jeśli chodzi o ustawienia to ja jestem jednak za mniejszym, aniżeli większym expem.

3) Aktualne ustawienia w połączeniu z fast respawnem i quest systemem spowodowały, że resy od początku i tak wbijało się dość szybko.

4) Marginalizacja BC - stary sezon opiera się głównie na zdobywaniu doświadczenia właśnie tam (nie na zabraniu questa i zamknięciu BC).

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Matt cos tak czulem ze nie pojdzie Ci z tym serwerem lepiej zrob duzy exp i fulle za GR'y wbilem 6-7 res dalej konkretna nuda bicie resow bez sensu na jednym spocie.

Tylko odpal cos na owej wersji. moze cos pod EnemyMU lub Psychic-doom ?

Opublikowano

Popieram.zrobić wszystko na full i start jutro

Za szybko start ;p Niech się więcej osób dowie o zmianie , niedługo oficjalne informacje , nie ma co startować jak ma wiedzieć 20 osob

gif.gif

Opublikowano

bez sensu...

ja proponuję tylko drop z box+1-5 na 100%

staty zostają 

wersja jest dobra... 

po co komu następnym server jak enemy itd. lepiej zrobić coś fajnego,

żeby robić na full wszystko to głupota... pograją 5h i znów ludzi nie będzie.

Opublikowano

Matt, 

Powiem Ci tak, powinieneś wystartować z większym expem i zrobić serwer typowo pod FUN. hm.. Exp 1000 - 2000 tak w tym przedziale. 

Możesz pokminić jakieś nowe eventy wgrać do swoich plików np z s6 ( Zapytacie po co ^^ ma być klasyk, lecz myślę, że to bardziej rozwinie grę ) 

Jeżeli potrzebujesz pomocy to mogę Ci pomóc przy wymyślaniu ustawień czy np konfiguracji. 

Pozdrawiam i GL! 

Opublikowano

Omunsisha mowisz bez sensu 4fun? tak gra najwiecej ludzi nie wspomne o ludziach roznych narodowsci : bulgarzy, Litwini Venezulczycy.. Takich ludzi gra sporo jak bys gral na serwerach typu 9999exp full itemki to bys widzial wojny jakie sie znimy wyprowadza. Jesli moge cos za sugerowac to tak

Exp 1000-2000

oczywiscie Arena mapy typu tarkan ick juz dawno sa olewane. Nie pomijajac Psychic-dooma. Ofc Polskiej wer.

Jak nie fulle to 10-15 goldow co godzine mysle ze zwiekszy to drop itemkow typu dsr+ref dd+dsr i drop 100% z boxow

kilka spotow slupkowych z jakiego powodu ? z takiego ze leci bardzo duzo zbednych itemkow a jak mamy placic kamykami to bzdura. wiekszasc wie na tej ver z Bk nie ma zmiluj jest najlepszy dlatego niech sie troche nad nim pomecza. Proponowal bym inwazje na bc fajnie by bylo powalczyc o bc pod adniolkiem jak za starych dobrych czasow. Srodek platniczy Chaosy/soule/blesy cos z tych 3 najlepiej zmniejszyc drop chaosa i zadymy na bc walka o questa a nie stanie przed arena i kilowanie sie nawzajem.

Narazie Tyle!

Opublikowano

To już lepiej niech będzie wszystko na full ... ja tam uważam że spoty na innych mapach są fajne, a nie tylko arena... sorry byś grał na paru innych serwach, byś wiedział że atlans tarkan icka itd są jeszcze wykorzystywane. Dropy chaosów małe to już wgl wings'y  byś tydzień robił....  -.-

Lorka i stadium tylko... to jest dopiero nuda i żadna radość z gry, moim zdaniem ofc.  :D

Opublikowano

Spoty na mapach , od zawsze jestem tego zwolennikiem. Staty będą zostwac , no i dość dużo boxow , kamieni za questy , bc , inwazję , i zrobię bossy gdzie bd dobry drop jwl . Grand resu myślę by nierobic , ale to temat do przegadania.

@@@ Na serwie już duże raty : )

Sky Event otwarty co godzinę  do czasu startu który jest podany na stronie :)  , zapraszam do poznania nowych itemow ;p

gif.gif

Opublikowano

spoty moga byc na mapach ale nie same w slupkach:) i ofc ich wiecej np. Tarkan icarus GR? juz nie beda potrzebne bo po co jak fulli nie bedzie :D

reset acc bedzie ? bo nie wiem czy sobie cykac bo robi sie juz ciekawie :)

Opublikowano

Jak będzie res acc to ja bardzo dziękuje. Nie po to traciłem tyle czasu wbijając (zwłaszcza te początkowe) resy, żeby okazało się, że zostaną skasowane :/

To w takim razie graj sobie sam bo jak widac online tyle co wcale

Przy takim rate plakac o resy ... co za ludzie

Opublikowano

To w takim razie graj sobie sam bo jak widac online tyle co wcale

Przy takim rate plakac o resy ... co za ludzie

Przyjmij do wiadomości, że inni mogą mieć inne priorytety jeśli chodzi o grę, więc się w moje nie wpier*****. Rozumiem, że były liczne niedociągnięcia serwera, ale czemu ja mam na tym tracić? Res Acc - ukłon w stronę nowych graczy, extra, szkoda tylko, że wywalone na ludzi, którzy grali praktycznie codziennie i byli na serwie od początku. Z mojej strony, prędzej poszukam nowego startującego serwera niż będę expił od zera. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Przyjmij do wiadomości, że inni mogą mieć inne priorytety jeśli chodzi o grę, więc się w moje nie wpier*****. Rozumiem, że były liczne niedociągnięcia serwera, ale czemu ja mam na tym tracić? Res Acc - ukłon w stronę nowych graczy, extra, szkoda tylko, że wywalone na ludzi, którzy grali praktycznie codziennie i byli na serwie od początku. Z mojej strony, prędzej poszukam nowego startującego serwera niż będę expił od zera. Pozdrawiam :)

Zwróc uwagę że tyle resów wbijesz w 2-3 dni przy paru h dziennie , nie mowie o boceniu. Zobaczysz nadrobisz szybko , potem uzbierasz dobry secik  i PvP ;p

gif.gif

Opublikowano

Zwróc uwagę że tyle resów wbijesz w 2-3 dni przy paru h dziennie , nie mowie o boceniu. Zobaczysz nadrobisz szybko , potem uzbierasz dobry secik  i PvP ;p

Tu nie chodzi o tylko o ich ilość, ale o punkt odniesienia (na jakim etapie się jest w stosunku do innych graczy). Poza tym zacząłem grać na tym serwerze, bo chociaż w małym stopniu przypominał stare serwery, na których grałem, gdzie żeby coś mieć trzeba było włożyć trochę wysiłku (pierwszego resa wbijało się parę dni, po czym po nim dostawało się zaledwie 200 pkt do rozdania), bo wnioskując po tym co napisałeś, po dwóch trzech dniach pełne sety exe będą na porządku dziennym. Staty zostają? Przy większej ilości punktów niż 1 za lvl to śmiech. Podsumowując po tych zmianach "OldSchool" powinien zmienić nazwę i nie mylić ludzi, że będzie OldSchoolowo

Opublikowano

chodzi o to żeby dużo online ludzi było, tak jak ty chcesz to max 3 będą.

są serwery inne jak się nie podoba,  cóż patrzy się na większość.

niektórzy też mają życie prace itd. to takie serwery są przyjemne według mnie.

trzeba mieć dystans do tego, bo np. ja wole mieć spoko ludzi na serwerze się pośmiać itd. , niż grać sam.  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...