Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer z prezentacji wygląda bardzo ciekawie. Wydaje mi się, że ten serwer już kiedyś startował :).

Moje zdanie co do administracji serwera jest mieszane, ponieważ słyszałem różne opinie na ich temat.

Jaką reklamę planujecie na start?

385541427972753564465.png

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiedzą ale o czym ? Chyba o gadaniu głupot bo na tym to oboje się znacie.

@topic

Prosta piłka, nie polecam bo Adams i Shaders.

powodzenia :)

Serwer z prezentacji wygląda bardzo ciekawie. Wydaje mi się, że ten serwer już kiedyś startował :).

Moje zdanie co do administracji serwera jest mieszane, ponieważ słyszałem różne opinie na ich temat.

Jaką reklamę planujecie na start?

Startował ale został zamknięty, teraz jest jego druga odsłona. Jest parę miesięcy różnicy dlatego też tyle nowość. Chłopaki przykładali się i w prezce jest pokazane to co wszyło z ich wielogodzinnej pracy.

Raczej nie kieruj się tym co inni mówią tylko sam ich poznaj, są na tsie codziennie i rozmawiają z graczami. Reklama jest w temacie dodana przez Hooltrasa ale łap ponieżej.

Lista YTuberów:

1. Respect
2. Tream
3. DIII
4. Uzurpator
5. MalyszSquad
6. Bubbex
7. Mateox
8. Hotovsky
9. Bananosik
10. MORI
11. RyKoX
12. Legalizator
13. WeezyHakeRR
14. ZabQ (może)
15. inni o których zapomniałem a których będę dopisywał z czasem... 

Uprzedzając Wasze pytania... Oczywiście staramy się również o Wallandera jednak tutaj nic nie jest pewnego. To On musi dokonać wyboru, ponieważ rozważa kilka opcji.

Opublikowano

Czy grota jest tak jak na plu czy mniej potwory biją ?

Z dobrym ekwipunkiem spokojnie sobie poradzisz. Potwory biją podobnie.

Dodacie aby moby w grocie/łucznicy podbiegali do postaci?

to nie serwer easy.

logo.png

Opublikowano

Z dobrym ekwipunkiem spokojnie sobie poradzisz. Potwory biją podobnie.

to nie serwer easy.

A czy tylko serqwery easy mają moby w grocie

Opublikowano

A czy tylko serqwery easy mają moby w grocie

Łucznicy nie będą podbiegać do postaci, tyle.

logo.png

Opublikowano

Is mam nadzieje że nie za drogi :P

Zobaczysz sam i ocenisz. Myślimy że dobrze go uporządkowaliśmy.

Ładnie się zapowiada, system petów miodzio :)

Polecam warto czekać.

Polecam, chłopaki odwalają cały czas kawał dobrej roboty, naprawdę z czystego serca mogę polecić dobry serwer.

Dzięki chłopaki za miłe słowa! :)

logo.png

Opublikowano

Jestem pod OGROMNYM wrazeniem ilosci nowosci jak i wyswietlen tylko i wylacznie zapowiedzi serwera. Mam nadzieje ze podczas bety zostana rozwiazane wszystkie badz choc wiekszosc bugow ktore jak wiemy przy takim serwerze moga sie zdarzyc.Oby start odbyl sie jak najwczesniej,i z jak najmniejsza iloscia bugow. Zadbajcie takze o reklame bo z tego co wiem R3S razem z Uzu bedzie konczyl gre na Helios 2 w miare startu waszego serwera. A raczej tak przeczuwam warto by bylo cos ogarnac w tym temacie.Wielkie propsy za stworzenie peta ktory bedzie robil cos wiecej niz stal i dawal nam bonusy. Osobiscie jestem fanem tego typu rozwiazan.

Pare pytanek:

-Skad pet?

-Kiedy start?

-Kostiumy tylko IS czy mozna zdobyc w grze?

-Magiczny kamien? Obecny/nieobecny na serwerze?

-Jaki drop z 1szego dunga? ( Pytam w celu nie ulepszania na darmo eq ktore moze nam dropnac )

-Skad stalki/bronie 65/tarcze? 

-Ulepki jak na PL?

Tak wiem ciut jest tych pytan ale dobrze by bylo gdybym otrzymal na nie odpowiedz.

Korzystajac z okazji- Jakoz iz jestem "samotnym strzelcem" szukam gildii bo z gory widze iz gra tutaj samemu bedzie straaaasznie trudna. Choćby ze wzgledu na dunegony a raczej wymagania ilosci osob w pt;)

Cya czekam na start i mam nadzieje ze WYPALI! :) 

Jedno jeszcze pytanie nie dalo by sie zrobic aby lucznicy w DT podchodzily do postaci? Nie mowie o grocie bo tak jak ktos wspomnial to nie easy. Ale luczniki w dt potrafia uprzykrzyć rozgrywke;/

Opublikowano

Jestem pod OGROMNYM wrazeniem ilosci nowosci jak i wyswietlen tylko i wylacznie zapowiedzi serwera. Mam nadzieje ze podczas bety zostana rozwiazane wszystkie badz choc wiekszosc bugow ktore jak wiemy przy takim serwerze moga sie zdarzyc.Oby start odbyl sie jak najwczesniej,i z jak najmniejsza iloscia bugow. Zadbajcie takze o reklame bo z tego co wiem R3S razem z Uzu bedzie konczyl gre na Helios 2 w miare startu waszego serwera. A raczej tak przeczuwam warto by bylo cos ogarnac w tym temacie.Wielkie propsy za stworzenie peta ktory bedzie robil cos wiecej niz stal i dawal nam bonusy. Osobiscie jestem fanem tego typu rozwiazan.

Pare pytanek:

-Skad pet?

-Kiedy start?

-Kostiumy tylko IS czy mozna zdobyc w grze?

-Magiczny kamien? Obecny/nieobecny na serwerze?

-Jaki drop z 1szego dunga? ( Pytam w celu nie ulepszania na darmo eq ktore moze nam dropnac )

-Skad stalki/bronie 65/tarcze? 

-Ulepki jak na PL?

Jedno jeszcze pytanie nie dalo by sie zrobic aby lucznicy w DT podchodzily do postaci? Nie mowie o grocie bo tak jak ktos wspomnial to nie easy. Ale luczniki w dt potrafia uprzykrzyć rozgrywke;/

1. Start 10.04

2. Można zdobyć w grze

3. Obecny.

4. Wór z nagrodami, rosy, dłonie, bronie 30.

5. Red las, szkaty.

6. +7/8/9

Nie przesadzajmy.. łuczniki w dt nie są takie straszne :)

logo.png

Opublikowano

Dla woja body sa okej ale dla wp to meczarnia;D Wierz mi wiem co mowie :D W kazdym badz dziekuje za odpowiedzi na pytania. Jakbys mogl jeszcze powiedziec skad bronie na 75 bylbym wdzieczny ;) Widzimy sie na starcie:P

Opublikowano

Dla woja body sa okej ale dla wp to meczarnia;D Wierz mi wiem co mowie :D W kazdym badz dziekuje za odpowiedzi na pytania. Jakbys mogl jeszcze powiedziec skad bronie na 75 bylbym wdzieczny ;) Widzimy sie na starcie:P

Tylko riper (zwiększona szansa) i niebieska śmierć.

logo.png

Opublikowano

W piątek start na 100%? będa jeszcze jakies reklamy przed startem?

Znając Hool'a załatwi dobrą reklamę, więc o to się nie bój.

Serwer polecam, bo Hool.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...