Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HMm jedynie co mi się↨ spodobało i rzuciło w oczy , to grafika pod postacią Gifu !

Tego jeszcze nie było ! I powiem Wam , że świetnie to wygląda !:)

Powodzenia ze startem ;)

L7VaIos.jpg

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm , pierwszy raz od paru lat jak gram w metina na prywatnych serwerach , a były ich setki 

Prezentacja tego serwera aż mnie zaskoczyła , te gify itp , aż przyjemnie się ogląda taką prezentację :) 

Polecam

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

Jakiś włam na stronę macie czy co?

Bo trochę dziwny błąd + śmieszny Newsy na stronie.

Znasz Kubana?  :O

Ja znam i lubię Kubana, chory mixtape raz, chory mixtape dwa..

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Ja znam i lubię Kubana, chory mixtape raz, chory mixtape dwa..

Haha spoko. :D

Ale pytam czy mieli włam na stronę, bo dziwnie to wygląda czy jakieś problemy lub testy.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Haha spoko. :D

Ale pytam czy mieli włam na stronę, bo dziwnie to wygląda czy jakieś problemy lub testy.

Słyszałeś o włamach przed startem serwera ?  xD

Robimy stronę a to co widziałeś to debug i buum :D

Opublikowano

Serwer zapowiada się genialnie, tylko mam 2 pytania.

1. Czy serwer będzie na tydzień-dwa, tak jak to było z Armentisem, a do tego milion bugów na starcie?

2. Jak będzie wyglądała sprawa z marmurami, tylko nie mówcie że będzie trzeba je dropić, bo to będzie udręka dla gry ninją, a tą właśnie postacią chciałem sobię zagrać. Wprowadzicie coś w stylu wymiana KD +1/2/3 za punkty, a za owe punkty zakup marmurów? - jeśli jest to gdzieś w prezentacji, to przepraszam, ale nie doczytałem.

Opublikowano

Słyszałeś o włamach przed startem serwera ?  xD

Robimy stronę a to co widziałeś to debug i buum :D

Ja to bym jednak przyjrzał się source strony żeby potem nie mieć problemów.

Opublikowano

Czemu zielsko zamiast adamsa? :v

z nudów...  ;)

Ja to bym jednak przyjrzał się source strony żeby potem nie mieć problemów.

Tą samą stronę ma invoria s2, armentis i podobną (starszą) stronę ma vesteris. Sądzę, że została wystarczająco sprawdzona.

Poza tym, nikt nie dysponuję taką samą a ciężko "hackerować" nie mając kodu strony. 

Opublikowano

Mam nadzieje że cena przeleuw i SM zostanie taka jaka jest w tym momencie tak?

Wszędzie u moich partnerów masz te same kwoty za przelewy (polityka firmy)  xD

Opublikowano

Po cholere spamujesz w tym temacie skoro masz swoj serwer to idz na niego bez kitu ...

Nie bedziesz mi życia układał i ograniczał swobody wypowiedzi, kim ty jestes aby próbować mi rozkazywać?

Opublikowano

Nie bedziesz mi życia układał i ograniczał swobody wypowiedzi, kim ty jestes aby próbować mi rozkazywać?

W przeciwieństwie do Ciebie umiem przyznać że jestem nikim QQ , a nie twierdzić że jestem Bogiem DDosów/Metka itd jak ty kto wie o co chodzi ten wie hehe tyle powinno doinformowanym wystarczyć.

Opublikowano

W przeciwieństwie do Ciebie umiem przyznać że jestem nikim QQ , a nie twierdzić że jestem Bogiem DDosów/Metka itd jak ty kto wie o co chodzi ten wie hehe tyle powinno doinformowanym wystarczyć.

>ddosów

zabij się.

Opublikowano

­Shaders znowu na air maxy zbierasz ze serwer stawiasz? Szybko je coś rozpierdalasz, dbaj o buty chłopie.

Poza tym, nikt nie dysponuję taką samą a ciężko "hackerować" nie mając kodu strony. 

To ty flourine chyba nie znasz

Serwer polecam w sumie, fajna prezka, wiele innowacji, zobaczymy co z tego wyjdzie, reklama niech w opór pojdzie by było z kim grać.

Na chore jazdy mam pracieeee

Opublikowano

>ddosów

zabij się.

Dobrze bogu a na jaki sposób? ^^ 

­Shaders znowu na air maxy zbierasz ze serwer stawiasz? Szybko je coś rozpierdalasz, dbaj o buty chłopie.

To ty flourine chyba nie znasz

Serwer polecam w sumie, fajna prezka, wiele innowacji, zobaczymy co z tego wyjdzie, reklama niech w opór pojdzie by było z kim grać.

Na chore jazdy mam pracieeee

Znam florina sprzedawał mi Kupony SM na swoim serwerze za PSC <3

Opublikowano

Informujemy, że około godziny 14:00 wszystkie zarejestrowane konta zostaną zablokowane do czasu otwarcia serwera, o tej godzinie udostępnimy również wszelkie informacje na temat pobierania naszego klienta gry. 

logo.png

Opublikowano

Zapewne zbiera na worek żeby wsadzić tam Ciebie,mksa i flourine bo wy w sumie jesteście z jednej rodziny :D

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Zapewne zbiera na worek żeby wsadzić tam Ciebie,mksa i flourine bo wy w sumie jesteście z jednej rodziny :D

Ale nie wrzucaj nas do 1 worka z tym osobnikiem na "H" ;(

Ps: exp będzie jak na 1 odslonie czy zmieniony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...