Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jak idą negocjację w sprawię PSC?

Na serwerze będę, z prezentacji wygląda epicko.

Rozmawiałem chwilkę temu z pośrednikiem. 

Skrypt jest skończony jednak PSC musi go zweryfikować. Ile trwa weryfikacja... nikt nie wie. 

Opublikowano

Hool, plotki chodza ze Wallnder wkracza na serwer to prawda?

Pod ostatnim filmem dodał post mówiący że następna seria będzie z serwera medium/hard więc typ pasuje lecz czy to akurat bedzie Thoria to nie jestem pewien.

Dobrze by było aby serwer posiadał taką reklamę.

Opublikowano

wyczytalem, ze na konia trzeba robic misje

1. chodzi o misje z jezdzeniem po mapie?

2. co ile mozna je robic?

Opublikowano

wyczytalem, ze na konia trzeba robic misje

1. chodzi o misje z jezdzeniem po mapie?

2. co ile mozna je robic?

Czytamy medale. Na bojowca co 1h a militara co 2h

Wiadomo o której godzinie ruszycie?

18:00

logo.png

Opublikowano

Co jak co ale tego konia i robienie chujowych misji z Pla mogliscie odpuscic...

Do boja medale co 1 sec bez robienia smieszych misji a na militara juz grubsza sprawa.

Opublikowano

Ciekawe czy licznik przebije 1k :)

Polecam serwer, mam nadzieję że Hooltras nas nie zawidzie :)

Coś czuje że licznik będzie 1k+ 

Nie będzie, po tej akcji z wcześniejszym serwem.

Powinni wymyślić dobrą nazwę przynajmniej.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Co jak co ale tego konia i robienie chujowych misji z Pla mogliscie odpuscic...

Do boja medale co 1 sec bez robienia smieszych misji a na militara juz grubsza sprawa.

Napisałem przecież że medale czytamy a nie robimy misje..

Nie będzie, po tej akcji z wcześniejszym serwem.

Powinni wymyślić dobrą nazwę przynajmniej.

To jest nasza sprawa pod jaką nazwą startujemy. Widocznie nie mamy się czego wstydzić ;) I o jakiej akcji mówisz? O zamknięciu serwera (każdy gracz tydzień przed o tym wiedział)? o wyłączeniu IS'a gdy pojawiły się problemy z serwerem? Możesz się wypowiedzieć :)

logo.png

Opublikowano

Napisałem przecież że medale czytamy a nie robimy misje..

To jest nasza sprawa pod jaką nazwą startujemy. Widocznie nie mamy się czego wstydzić ;) I o jakiej akcji mówisz? O zamknięciu serwera (każdy gracz tydzień przed o tym wiedział)? o wyłączeniu IS'a gdy pojawiły się problemy z serwerem? Możesz się wypowiedzieć :)

Chodzilo mi o misje na bojowca ;)

Opublikowano

Chodzilo mi o misje na bojowca ;)

I w czym widzisz problem? Przecież to max 20min roboty. Poradzisz sobie :)

logo.png

Opublikowano

Hool, plotki chodza ze Wallnder wkracza na serwer to prawda?

Tego nie wiemy. To Wallander zdecyduje. 

Byśmy się bardzo cieszyli... ale tak jak pisałem... nie mamy na to wpływu. 

Opublikowano

Strona główna oraz forum są aktualnie 'wyłączone'. Poinformujemy Was jak się to zmieni.

logo.png

Opublikowano

I w czym widzisz problem? Przecież to max 20min roboty. Poradzisz sobie :)

+ caly dzien czytania medali... ;) Odpuszcze sb jak mam sie meczyc z robieniem konia prawie 2 dni... A inny wyjebia na is'a i na wierzchowcu bd popindalac lub kupia boja czy militara w is.

Opublikowano

+ caly dzien czytania medali... ;) Odpuszcze sb jak mam sie meczyc z robieniem konia prawie 2 dni... A inny wyjebia na is'a i na wierzchowcu bd popindalac lub kupia boja czy militara w is.

Widzisz chodzi się do roboty ma się na przyjemnosci ale i tak choć zakupie IS to niekupie boja bo wole posiedziec godzinke i podropic medale i zrobic samemu ;) Ale ty placz dalej ze trudno zrobic itd hehe

Opublikowano

Na start dostajesz wierzchowca na kilka godzin, a w tym czasie możesz zrobić sobie boja.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Podsumowanie Metina w całej okazałości ;)

Dla niektórych granie w metina to przyjemność a dla niektórych robota, musisz wybierać.

Stay Trippin.

Opublikowano

To lepiej skończ grać w Metina jak dla Ciebie "Prawie 2 dni " to tak dużo na bojowca na serwerze Hard/medium.

Jak dla Ciebie tyle czasu to jest sporo to wątpię czy instalowałeś kiedyś PLa ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...