Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Atrey'a? Atrey'a startuje bez publikacji prezentacji na mpc bo usuwają prezke, więc jak nie wiesz czemu gadasz?

Serwera nie polecam, widać, że chcą zachęcić graczy wyświetleniami którymi sobie sami nabijają :) Rano było 7k wyświetleń prezki a teraz naglę już 13 a dziwne, że nikt sie nie udziela w temacie od rana. Pozdro dla Was.

Zauważ że każdy kto odświeża stronę zalicza jako wyświetlenia, nie każdy ma 50 postów do wypowiadania się także jest do możliwe że tyle mają.

53594961070274399019.png

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zauważ że każdy kto odświeża stronę zalicza jako wyświetlenia, nie każdy ma 50 postów do wypowiadania się także jest do możliwe że tyle mają.

Dziwne, że w tak szybkim tempie. Prezka nie jest az tak bardzo ciekawa, serwer też. Jakoś inne serwery tak nie mają, MPCforum nabiła 5k wyswietleń w tym czasie co oni 10 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Dziwne, że w tak szybkim tempie. Prezka nie jest az tak bardzo ciekawa, serwer też. Jakoś inne serwery tak nie mają, MPCforum nabiła 5k wyswietleń w tym czasie co oni 10 

Może jest to spowodowane reklamą na naszym tsie ponieważ przewija się na nim dziennie około 1500-2000 osób.. nie wiem, nie potrafię Ci tego wytłumaczyć. Mogę Cię jedynie zapewnić że nie nabijaliśmy żadnych wyświetleń bo taka polityka nie ma najmniejszego sensu.

logo.png

Opublikowano

Serwer dobry, kibicowałem ci Adams wcześniej i teraz też będę.

Może nawet bardziej, żeby wypaliło.

Wszystko jest okej, tylko kwestia sponsora...

Nie tędy droga, oby ci ten osobnik niezaszkodził, dodatkowo uważaj na Arsoba, bo lubi przyciąć w ch*ja, sami tego doświadczyliśmy.

Polecam serwer, bo mnóstwo pracy jest w to włożone.

Opublikowano

Serwer dobry, kibicowałem ci Adams wcześniej i teraz też będę.

Może nawet bardziej, żeby wypaliło.

Wszystko jest okej, tylko kwestia sponsora...

Nie tędy droga, oby ci ten osobnik niezaszkodził, dodatkowo uważaj na Arsoba, bo lubi przyciąć w ch*ja, sami tego doświadczyliśmy.

Polecam serwer, bo mnóstwo pracy jest w to włożone.

Hooltras wywiązuje się z wszystkiego co Nam obiecał oraz nas wspiera na każdym kroku, myślę że współpraca z Nim była strzałem w 'dziesiątkę' :)

A co do Arsoba - tylko ja mam dostęp do serwera dedykowanego i sam na nim adminuje :)

logo.png

Opublikowano

K która ma serwerki o nazwie Invoria, które dobrze prosperują (póki co)

Tak, zwlaszcza ze Hooltras jest sponsorem Invorii tak samo jak Atreyi a serwer jest mój (invoria) i ja go robilem.

ps od Hoola

32901-4b98a11aa63b6b46539103b36e94344d..

sygna1.png

Opublikowano

Tak, zwlaszcza ze Hooltras jest sponsorem Invorii tak samo jak Atreyi a serwer jest mój (invoria) i ja go robilem.

Nie zmienia to faktu że Invoria jest jego pewniakiem i jest na pewno z nią dużo bardzo związany niż z dwoma pozostałymi.

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie Kamieni dusz czy można wydropić KD +4 z metinów w M1 czy jest jakoś podzielony drop na mapy?

Oczywiście jest podzielony drop na mapy. W m1 będzie dropiło się kamienie dusz aby wymieniać je na pelerynki bo to będzie chyba baardzo potrzebne ;)

logo.png

Opublikowano

Oczywiście jest podzielony drop na mapy. W m1 będzie dropiło się kamienie dusz aby wymieniać je na pelerynki bo to będzie chyba baardzo potrzebne ;)

To oczywiste, ale jeżeli znacznie grę później gdzie rynek już się ustabilizuje i wydropi sobie np. KD +4 z metina bitwy to pomoże mu w starcie bo trochę zarobi :)

Opublikowano

Mimo wszystko co tu piszecie, moim zdaniem serwer jest dosyć spoko i można było by na nim zagrać, podobają mi się sety zbroi oraz broni. 

Jak z reklamą serwera?

Kiedy start bo nie doczytałem? 

Opublikowano

Mimo wszystko co tu piszecie, moim zdaniem serwer jest dosyć spoko i można było by na nim zagrać, podobają mi się sety zbroi oraz broni. 

Jak z reklamą serwera?

Start serwera przewidywany jest na 10.04.

Beta serwera odbywać się będzie w dniach 3.04 do 9.04.

Opublikowano

To oczywiste, ale jeżeli znacznie grę później gdzie rynek już się ustabilizuje i wydropi sobie np. KD +4 z metina bitwy to pomoże mu w starcie bo trochę zarobi :)

Zawsze możesz sobie ten kamień ulepszyć. Przy odrobinie szczęścia wyjdziesz na +. Sprzedając pakunki, pelerynki, medale też zarobisz bez problemu.

Jak z reklamą serwera?

Reklama będzie spooora.. Jak Hooltrasa odbanują myślę że napiszę parę słów w tej kwestii.

Beta: 3.04 - 9.04

Start: 10.04

logo.png

Opublikowano

Zawsze możesz sobie ten kamień ulepszyć. Przy odrobinie szczęścia wyjdziesz na +. Sprzedając pakunki, pelerynki, medale też zarobisz bez problemu.

Reklama będzie spooora.. Jak Hooltrasa odbanują myślę że napiszę parę słów w tej kwestii.

Beta: 3.04 - 9.04

Start: 10.04

Jak będzie wyglądać ulepszanie? Chodzi mi co potrzeba w ogóle.

Jak przedstawiają się ceny w IS? Oraz, które przedmioty są czasowe?

Opublikowano

Jak będzie wyglądać ulepszanie? Chodzi mi co potrzeba w ogóle.

Jak przedstawiają się ceny w IS? Oraz, które przedmioty są czasowe?

1. na +7/8/9 standardowo. Dodatkowo nowe ulepszacze z nowych map na te lepsze eq.

2. O takie rzeczy pytaj przy oficjalnej zapowiedzi ponieważ na ten moment robimy IS'a.

A co zarabiania na małych lvlach pamiętaj że zawsze możesz zdobyć zwój dodania bonusu do wierzchowca z metinów a myślę że będą sporo kosztować.

logo.png

Opublikowano

1. na +7/8/9 standardowo. Dodatkowo nowe ulepszacze z nowych map na te lepsze eq.

2. O takie rzeczy pytaj przy oficjalnej zapowiedzi ponieważ na ten moment robimy IS'a.

A co zarabiania na małych lvlach pamiętaj że zawsze możesz zdobyć zwój dodania bonusu do wierzchowca z metinów a myślę że będą sporo kosztować.

Chodziło mi o ulepszanie KD :)

Opublikowano

Serwer ładnie się prezentuje dużo więcej nowości niż na S1 lecz gdzie nowości tam i bugi zapewne, liczę że ładnie poprawiliście wszystko i nie będzie się czego przyczepić 

Pytanie. Będą oddane SM'y na maila na które były stworzone konta z S1 czy nie ? 

Opublikowano

Serwer ładnie się prezentuje dużo więcej nowości niż na S1 lecz gdzie nowości tam i bugi zapewne, liczę że ładnie poprawiliście wszystko i nie będzie się czego przyczepić 

Pytanie. Będą oddane SM'y na maila na które były stworzone konta z S1 czy nie ? 

Nie mamy nic z s1 więc nie ma zbytnio takiej możliwości :/

logo.png

Opublikowano

uff odblokowali mnie :)

Więc odpowiem na kilka Waszych pytań:

1. Co do reklamy:

- Zawsze staram się załatwić jak najlepszą dla każdego, abyście i Wy mieli z kim grać i aby właściciele serwera mieli jak najlepiej. 

- Dokładnych nicków ytuberów nie podam aktualnie, bo ktoś się wycofa... ja go podam i wyjdę na durnia. Podamy Wam listę jak opłacę wszystkich. 

2. Co do hejtów na mnie:

Ewidentnie ktoś robi mi koło dupy... Na prezce INV s2 0 hejtów a wręcz każdy propsował pisząc "polecam bo Hooltras". Tak samo było z Armentisem. Odpalcie te prezentacje sobie i poczytajcie... ani jednego hejtu. 

Od czasu publikacji prezentacji atreye (MPCforum jakimś dziwnym trafem - trafiła do kosza) i thorii... ktoś ewidentnie wykazał się zazdrością i zaczął obrabiać mi d*** jak to tylko możliwe. 

Sokue... nawet Cie gościu nie znam, nigdy z Tobą nie gadałem a Ty wiesz więcej ode mnie widocznie... 

... ustalmy wiec kilka faktów:

Invoria nie jest moja a sponsoruję 

Armentis nie jest mój a sponsoruję

Jakby Array (quarel) miał zastrzeżenia co do współpracy ze mną to by nie stawiał u mnie s2 albo Astili

Jakby Rabbit miał coś do współpracy ze mną to by nie stawiał reaktywacji u mnie
Jakby Pavcio miał coś do współpracy ze mną to by nie siedział z Nami i nie pracował + poskarżyłby się na mpc, że go np wydymałem na hajs za Edenium lub nie dotrzymałem w czymś słowa. 

Jakby Arsob miał coś do współpracy ze mną to by nie współpracował ze mną ponieważ ma już swoją pracę i nie potrzebuję dorabiać u mnie na serwerach mt2.
Jakby Arkadiusz miał coś do współpracy ze mną, to też by mi nie pomagał + moim Partnerom. 

Jakby Zielsko miał coś do mnie to też by mi nie pomagał + nie robił stron dla mnie a tym bardziej nie zapraszał mnie do siebie do domu na np. sylwestra.

Jakby jakiś YTuber uważał mnie za oszusta to by nie kręcił u mnie na serwerach. 

Następna kwestia DDoSów... 
1. Invoria nie padła od ataków ani razu (nie wywaliło nawet gracza) co potwierdzi np LiveNet który nawet wczoraj za pełnym moim pozwoleniem + wyłączeniem FW na ovh i filtru... nie wyrzucił nawet jednego gracza (nawet dodał u mnie w profilu http://screenshooter.net/101870963/cvihtkuco włąsnie tyczy się zddosowanie maszyny invorii s2... jak mu się uda to pewnie się pochwali). Poza tym sami gracze invorii s2 potwierdzą, że serwer stoi stabilnie i nie ma z Nim problemów od samego startu. 

2. Do Armentisa nie mam dostepu bo Deco chciał sam wszystko robić. Ja to szanuję i się nie wpierdalam. Jesli coś zwalił pod względem techniczym to nie do mnie z pretensjami. Ja ze swojej strony dałem wszystko i wywiązałem się z każdego danego słowa... nawet z nadmiarem. 

3. Miałem też inne serwery i też nikt się nie skarżył. 

Nie wiem Sokue kim jesteś i co Ty tak naprawdę chcesz albo czyim pieskiem jesteś... ale przynajmniej trzymaj się faktów i sprawdź swoje informację aby nie p******** bzdur, że jakiś serwer jest mój albo, że jestem oszustem (kogoś chce oszukać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...