Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

uff odblokowali mnie :)

Więc odpowiem na kilka Waszych pytań:

1. Co do reklamy:

- Zawsze staram się załatwić jak najlepszą dla każdego, abyście i Wy mieli z kim grać i aby właściciele serwera mieli jak najlepiej. 

- Dokładnych nicków ytuberów nie podam aktualnie, bo ktoś się wycofa... ja go podam i wyjdę na durnia. Podamy Wam listę jak opłacę wszystkich. 

2. Co do hejtów na mnie:

Ewidentnie ktoś robi mi koło dupy... Na prezce INV s2 0 hejtów a wręcz każdy propsował pisząc "polecam bo Hooltras". Tak samo było z Armentisem. Odpalcie te prezentacje sobie i poczytajcie... ani jednego hejtu. 

Od czasu publikacji prezentacji atreye (MPCforum jakimś dziwnym trafem - trafiła do kosza) i thorii... ktoś ewidentnie wykazał się zazdrością i zaczął obrabiać mi d*** jak to tylko możliwe. 

Sokue... nawet Cie gościu nie znam, nigdy z Tobą nie gadałem a Ty wiesz więcej ode mnie widocznie... 

... ustalmy wiec kilka faktów:

Invoria nie jest moja a sponsoruję 

Armentis nie jest mój a sponsoruję

Jakby Array (quarel) miał zastrzeżenia co do współpracy ze mną to by nie stawiał u mnie s2 albo Astili

Jakby Rabbit miał coś do współpracy ze mną to by nie stawiał reaktywacji u mnie
Jakby Pavcio miał coś do współpracy ze mną to by nie siedział z Nami i nie pracował + poskarżyłby się na mpc, że go np wydymałem na hajs za Edenium lub nie dotrzymałem w czymś słowa. 

Jakby Arsob miał coś do współpracy ze mną to by nie współpracował ze mną ponieważ ma już swoją pracę i nie potrzebuję dorabiać u mnie na serwerach mt2.
Jakby Arkadiusz miał coś do współpracy ze mną, to też by mi nie pomagał + moim Partnerom. 

Jakby Zielsko miał coś do mnie to też by mi nie pomagał + nie robił stron dla mnie a tym bardziej nie zapraszał mnie do siebie do domu na np. sylwestra.

Jakby jakiś YTuber uważał mnie za oszusta to by nie kręcił u mnie na serwerach. 

Następna kwestia DDoSów... 
1. Invoria nie padła od ataków ani razu (nie wywaliło nawet gracza) co potwierdzi np LiveNet który nawet wczoraj za pełnym moim pozwoleniem + wyłączeniem FW na ovh i filtru... nie wyrzucił nawet jednego gracza (nawet dodał u mnie w profilu http://screenshooter.net/101870963/cvihtkuco włąsnie tyczy się zddosowanie maszyny invorii s2... jak mu się uda to pewnie się pochwali). Poza tym sami gracze invorii s2 potwierdzą, że serwer stoi stabilnie i nie ma z Nim problemów od samego startu. 

2. Do Armentisa nie mam dostepu bo Deco chciał sam wszystko robić. Ja to szanuję i się nie wpierdalam. Jesli coś zwalił pod względem techniczym to nie do mnie z pretensjami. Ja ze swojej strony dałem wszystko i wywiązałem się z każdego danego słowa... nawet z nadmiarem. 

3. Miałem też inne serwery i też nikt się nie skarżył. 

Nie wiem Sokue kim jesteś i co Ty tak naprawdę chcesz albo czyim pieskiem jesteś... ale przynajmniej trzymaj się faktów i sprawdź swoje informację aby nie p******** bzdur, że jakiś serwer jest mój albo, że jestem oszustem (kogoś chce oszukać).

nie kłam bo jestes złodziejem tak samo jak ta cała MPCforum czy jak im tam oszusci wszyscy

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Hooltras Potwierdzam słowa Karola. Żadnych zastrzeżeń nie mam - wykazał się ogromnym profesjonalizmem i to co mi obiecał, to także załatwił. Jeśli chcesz coś złego o nim powiedzieć, to musisz poprzeć to dowodami. Jeśli jakiś serwer nie wypalił to na pewno nie z jego winy. Tyle w temacie.

Opublikowano
Magazyn gildyjny - coś wspaniałego! Właśnie na takowy magazy czekałem :D!

Mam nadzieję, że serwer nie będzie pod kasę i większość rzeczy z IS'a będzie dało radę zdobyć w grze oczywiście :D

Polecam zwiększyć też opcje dropienia pelerynek bo nawet ze szkatuek serwerowych nie lecą, więc serio może to odechciewać graczy :/ 

Z pupilami też świetny pomysł :D Umiejętności będą pasywne czy trzeba będzie klikać aby zwierzak ich używał? (Opcja z pasywnością była by bardziej praktyczna)

Dla marmuru polecam dodać opcję usunięcia go jeżeli graczowi będzie przeszkadzała przemiana, a nie będzie chciał umierać :D

Możecie też dodać manekin na potwory :D

A ten kamień przemieszczenia, zmieńcie nazwy bo mało kto będzie je ogarniał xD

System ulepszania koni jest idealny, taki jak na PL'u i bardzo dobrze, nie ma łatwo  xD

Trochę lipa z tymi księgami, przy niepomyślnym czytaniu aż 4 godziny? Mam nadzieję, że egzo będzie dobrze leciało...

A zauważyłem jeszcze błąd w pisaniu prezentacji, a dokładnie:

"- bonus +30 punktów szybkości poruszania się na 2 godziny"

Na SS powyżej tego opisu jest pokazane, że szybkość poruszania się jest zwiększona o 20 punktów nie 30 (Nie wiem gdzie jest błąd)

Serwer zapowiada się wspaniale, mam nadzieję, że do tego 10 będzie wszystko sprawdzone i naprawione pod względem bugów, a ilość graczy będzie przekraczała liczbę 600+ osób.

Dobrze go rozreklamujcie już po becie! :D + mam nadzieję, że taki Youtuber nie dostanie całego IS'a, no chyba że serie będzie kręcił ale to już wszystko zależy od was :D

P.S Będzie coś takiego jak dom aukcyjny? Albo możliwość sprzedania postaci?

Polecam zwiększyć ilość zakładek w ekwipunku bo te 2 to zawsze szybko się kończą :D (Z pewnością to się przyda i nic na tym nie stracicie)

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Magazyn gildyjny - coś wspaniałego! Właśnie na takowy magazy czekałem :D!
Mam nadzieję, że serwer nie będzie pod kasę i większość rzeczy z IS'a będzie dało radę zdobyć w grze oczywiście :D
Polecam zwiększyć też opcje dropienia pelerynek bo nawet ze szkatuek serwerowych nie lecą, więc serio może to odechciewać graczy :/ 
Z pupilami też świetny pomysł :D Umiejętności będą pasywne czy trzeba będzie klikać aby zwierzak ich używał? (Opcja z pasywnością była by bardziej praktyczna)
Dla marmuru polecam dodać opcję usunięcia go jeżeli graczowi będzie przeszkadzała przemiana, a nie będzie chciał umierać :D
Możecie też dodać manekin na potwory :D
A ten kamień przemieszczenia, zmieńcie nazwy bo mało kto będzie je ogarniał xD
System ulepszania koni jest idealny, taki jak na PL'u i bardzo dobrze, nie ma łatwo  xD
Trochę lipa z tymi księgami, przy niepomyślnym czytaniu aż 4 godziny? Mam nadzieję, że egzo będzie dobrze leciało...
A zauważyłem jeszcze błąd w pisaniu prezentacji, a dokładnie:
"- bonus +30 punktów szybkości poruszania się na 2 godziny"
Na SS powyżej tego opisu jest pokazane, że szybkość poruszania się jest zwiększona o 20 punktów nie 30 (Nie wiem gdzie jest błąd)
Serwer zapowiada się wspaniale, mam nadzieję, że do tego 10 będzie wszystko sprawdzone i naprawione pod względem bugów, a ilość graczy będzie przekraczała liczbę 600+ osób.
Dobrze go rozreklamujcie już po becie! :D + mam nadzieję, że taki Youtuber nie dostanie całego IS'a, no chyba że serie będzie kręcił ale to już wszystko zależy od was :D
P.S Będzie coś takiego jak dom aukcyjny? Albo możliwość sprzedania postaci?
Polecam zwiększyć ilość zakładek w ekwipunku bo te 2 to zawsze szybko się kończą :D (Z pewnością to się przyda i nic na tym nie stracicie)

Peleryny męstwa można zdobyć wymieniając kamienie dusz z metinów więc to nie jest problem. Pupile mają swój 'mózg' i będą same atakowały kiedy będziesz potrzebował pomocy. Zakładki są 3. Dom aukcyjny? Może w aktualizacji. Jeżeli nie chcesz bugów na officialu pomóż też Nam je wykryć! :) Pozdrawiamy.

logo.png

Opublikowano

Peleryny męstwa można zdobyć wymieniając kamienie dusz z metinów więc to nie jest problem. Pupile mają swój 'mózg' i będą same atakowały kiedy będziesz potrzebował pomocy. Zakładki są 3. Dom aukcyjny? Może w aktualizacji. Jeżeli nie chcesz bugów na officialu pomóż też Nam je wykryć! :) Pozdrawiamy.

Ale kto będzie chciał te kamyki dropić +0,1,2 jak większość będzie na starcie chciało topke zaliczyć :D Więc coś oprócz tego warto było by dodać, a na becie w 100% zawitam i wam pomogę ogarnąć tyle bugów ile zdołam unieść (If you know what i mean).

Dziękuję za odpowiedź i mam nadzieję, że poprzedni mój post coś wniesie do serwera :)

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Ale kto będzie chciał te kamyki dropić +0,1,2 jak większość będzie na starcie chciało topke zaliczyć :D Więc coś oprócz tego warto było by dodać, a na becie w 100% zawitam i wam pomogę ogarnąć tyle bugów ile zdołam unieść (If you know what i mean).

Dziękuję za odpowiedź i mam nadzieję, że poprzedni mój post coś wniesie do serwera :)

Są też pakunki serwerowe z których wylatują pelerynki oraz koło losu. Jest wiele możliwości na zdobycie pelerynek.

@Thoria 

Czy za zgłaszanie bugów na becie będzie wynagrodzenie w postaci np. SM ?

Jeżeli sporo będziesz się udzielał na serwerze podczas bety to całkiem możliwe że wynagrodzimy Twoją pracę ;)

logo.png

Opublikowano

Są też pakunki serwerowe z których wylatują pelerynki oraz koło losu. Jest wiele możliwości na zdobycie pelerynek.

Jeżeli sporo będziesz się udzielał na serwerze podczas bety to całkiem możliwe że wynagrodzimy Twoją pracę ;)

Właśnie chodziło mi o te pakunki, ponieważ na zdjęciu nie ma nic aby leciały z nich pelerynki i dlatego mnie to ciekawiło :D

Dziękuję za odpowiedź :)

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Kiedy start? Bo jak startujecie jutro to macie dużą konkurencję. 

3-9 kwiecień beta 10 kwiecień oficjalny start  ;)

Opublikowano

Lista YTuberów:

1. Respect
2. Tream
3. DIII
4. Uzurpator
5. MalyszSquad
6. Bubbex
7. Mateox
8. Hotovsky
9. Bananosik
10. MORI
11. RyKoX
12. Legalizator
13. WeezyHakeRR
14. ZabQ (może)
15. inni o których zapomniałem a których będę dopisywał z czasem... 

Uprzedzając Wasze pytania... Oczywiście staramy się również o Wallandera jednak tutaj nic nie jest pewnego. To On musi dokonać wyboru, ponieważ rozważa kilka opcji.

Wallander za serie bierze więcej niż przeciętny polak ma wypłaty

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Co się dziwić po kolesiu który ma po 10k wyświetleń pod filmami, jego seria to conajmniej +1k graczy. Chyba jedyny youtuber(Nagrywający metka) który wkłada tyle pracy w odcinki. 

Opublikowano

Co się dziwić po kolesiu który ma po 10k wyświetleń pod filmami, jego seria to conajmniej +1k graczy. Chyba jedyny youtuber(Nagrywający metka) który wkłada tyle pracy w odcinki. 

No w sumie tak bo jak zacznie grać to nie skończy póki nie zrobi wszystkiego. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Właśnie chodziło mi o te pakunki, ponieważ na zdjęciu nie ma nic aby leciały z nich pelerynki i dlatego mnie to ciekawiło :D

Dziękuję za odpowiedź :)

Jeszcze pomyślimy nad jedną dodatkową opcją pozyskiwania pelerynek także nie będzie z tym problemu.

logo.png

Opublikowano

Nie zaglądaj innym w kieszeń, elo.

topic.

Nie lubie was za to co się stało na Ascarialu, jednak życzę powodzenia Adams. ;)

Opublikowano

Prezka świetna rzadko kiedy można zaobserwować prezentacje w gifie animowaną.

Chyba nikt nie miał prezentacji w gifach ;)

logo.png

Opublikowano

Chyba nikt nie miał prezentacji w gifach ;)

Czasami były pojedyńcze obrazki w prezkach GIFT :P

Powiedz mi długo max lvl z pdkami się bd wbijac :)?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...