Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możliwe że nie doczytałem, ale co ile czasu można przeczytać medal?

Polecam serwer.

Na konia bojowego co 1h a militarnego co 2h.

logo.png

Opublikowano

Jest bug na zamianie zmianek na dodania i odwrotnie .Za 1 dod mamy 2 zm a za 1 zm 2 dod i możemy z 1 dod zrobic niezliczona ilośc zmianek

1358265693558802.png
Opublikowano

Na serwerze jest dużo przedmiotów , potowrów itp , ktore zostaly ukradzione z innych gier. :D 

Nie polecam 

SERWER FAJNY MOZE WBIJE :D

Opublikowano

Jest bug na zamianie zmianek na dodania i odwrotnie .Za 1 dod mamy 2 zm a za 1 zm 2 dod i możemy z 1 dod zrobic niezliczona ilośc zmianek

Wszystko jest odwrotnie jak napisałeś :)

logo.png

Opublikowano

Świetny pomysł z animowaną prezentacją, szykujemy się razem z moją gildią i czekamy na start. Oczywiście na bete też zawitamy :) Jak najbardziej polecam!

ABC

Opublikowano

a czy areny dzialaja w ten sposób co na pl'u? ze po ustawieniu walki teleportuje nas na inna mape ? 

Każdy będzie mógł oglądać Twoją walkę na arenie :) Jest to bardziej przeniesienie niż teleport.

logo.png

Opublikowano

Hmm sam nie wiem co myśleć.. :)

Serwer miał już swoje " 5 " minut po czym został zamknięty, tylko nie bardzo pamiętam  z jakiego powodu? 

Administracja na wysokim poziomie to prawda, tutaj nie ma żadnych wątpliwości. :)

To tak :

U kogo będzie zamowiona reklama?

Mam nadzieję że już nie zamkniecie serwera po jakims czasie?

Polecam i zagram ;)

Opublikowano

Hmm sam nie wiem co myśleć.. :)

Serwer miał już swoje " 5 " minut po czym został zamknięty, tylko nie bardzo pamiętam  z jakiego powodu? 

Administracja na wysokim poziomie to prawda, tutaj nie ma żadnych wątpliwości. :)

To tak :

U kogo będzie zamowiona reklama?

Mam nadzieję że już nie zamkniecie serwera po jakims czasie?

Polecam i zagram ;)

Zamknęliśmy ponieważ nie byliśmy z niego do końca zadowoleni, nie zamknęliśmy go od 'tak' nie informując graczy tylko każdy o tym wiedział tydzień przed oraz ItemShop był niedostępny.

1. Co do reklamy to może wypowie się @Hooltras (nie może odpisać z powodu bana :D )

2. O stabilność nie musisz się martwić, nie pozwolimy na stratę roku - bo tyle nad serwerem pracowaliśmy.

logo.png

Opublikowano

Zamknęliśmy ponieważ nie byliśmy z niego do końca zadowoleni, nie zamknęliśmy go od 'tak' nie informując graczy tylko każdy o tym wiedział tydzień przed oraz ItemShop był niedostępny.

1. Co do reklamy to może wypowie się @Hooltras

2. O stabilność nie musisz się martwić, nie pozwolimy na stratę roku - bo tyle nad serwerem pracowaliśmy.

Serwer będzie tak samo nastawiony pod Item-Shop jak XX serwerów na tym forum? Że zwykły gracz nie korzystający z Shopu będzie miał o połowe mniej szansy żeby się wybić? Postawiliście serwer dla Graczy czy Zarobku ? :)

Opublikowano

Serwer będzie tak samo nastawiony pod Item-Shop jak XX serwerów na tym forum? Że zwykły gracz nie korzystający z Shopu będzie miał o połowe mniej szansy żeby się wybić? Postawiliście serwer dla Graczy czy Zarobku ? :)

Szczerze? Nie zajmowaliśmy się zbytnio jeszcze ItemShopem. Mogę Cię zapewnić że na serwerze nie będzie panowało P2W.

logo.png

Opublikowano

Grałem na 1 odsłonie i grało się dosyć fajnie, pamiętam wtedy był problem z graczami.

Serwer trochę się zmienił od 1 odsłony także polecam z całego serca serwer!

Shaders i Adams myślę że dadzą radę teraz z serwerem i z dobrą Reklamą aby weszło wam te 500+ osób na starcie.

Możliwe że zawitam powodzenia Shaders na starcie może wpadnę,  jak wystartuję z swoim serwerkiem. :D

53594961070274399019.png

Opublikowano

Grałem na 1 odsłonie i grało się dosyć fajnie, pamiętam wtedy był problem z graczami.

Serwer trochę się zmienił od 1 odsłony także polecam z całego serca serwer!

Shaders i Adams myślę że dadzą radę teraz z serwerem i z dobrą Reklamą aby weszło wam te 500+ osób na starcie.

Możliwe że zawitam powodzenia Shaders na starcie może wpadnę,  jak wystartuję z swoim serwerkiem. :D

Reklama będzie spora więc myślę że +500 graczy to nie będzie problem. Najważniejsze dla nas jest utrzymanie każdego gracza przy serwerze.

logo.png

Opublikowano

Reklama będzie spora więc myślę że +500 graczy to nie będzie problem. Najważniejsze dla nas jest utrzymanie każdego gracza przy serwerze.

No dokładnie to jest również ważne, interesowanie się Propozycjami/Zdaniami graczy + być aktywnym w grze oraz przy serwerze.

Wszelkie poprawki/sugestie brać pod uwagę i jak najszybciej poprawiać Błędy/Bugi w grze.

Też częste ale nie za częste eventy i wtedy myślę że serwer jak i administracja będzie miodzio. ;)

53594961070274399019.png

Opublikowano

No dokładnie to jest również ważne, interesowanie się Propozycjami/Zdaniami graczy + być aktywnym w grze oraz przy serwerze.

Wszelkie poprawki/sugestie brać pod uwagę i jak najszybciej poprawiać Błędy/Bugi w grze.

Też częste ale nie za częste eventy i wtedy myślę że serwer jak i administracja będzie miodzio. ;)

Postaramy to wszystko tak zorganizować aby każdy był zadowolony. A wszelkie błędy w grze będą momentalnie poprawiane ponieważ zależy nam na przyjemnej grze naszych potencjalnych graczy.

logo.png

Opublikowano

Hooltras to pech dla całego projektu :<

Armentis [*]

Vixa [*]

Atrey'a [*]

powodzenia !

Co Atrey'a? Atrey'a startuje bez publikacji prezentacji na mpc bo usuwają prezke, więc jak nie wiesz czemu gadasz?

Serwera nie polecam, widać, że chcą zachęcić graczy wyświetleniami którymi sobie sami nabijają :) Rano było 7k wyświetleń prezki a teraz naglę już 13 a dziwne, że nikt sie nie udziela w temacie od rana. Pozdro dla Was.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Co Atrey'a? Atrey'a startuje bez publikacji prezentacji na mpc bo usuwają prezke, więc jak nie wiesz czemu gadasz?

Serwera nie polecam, widać, że chcą zachęcić graczy wyświetleniami którymi sobie sami nabijają :) Rano było 7k wyświetleń prezki a teraz naglę już 13 a dziwne, że nikt sie nie udziela w temacie od rana. Pozdro dla Was.

Nic sobie nie nabijamy bo niby w czym nam to ma pomóc? Wyświetlenia rozgłosu nie dają więc nie osądzaj nas jeżeli nie masz na to dowodów.

logo.png

Opublikowano

Teraz Thoria a dwa tygodnie po Atrey'a, te dwa serwer sponsoruje ten sam sponsor? Jest sens dawać dwa serwery jednocześnie? Przeciez z jednego osoby pójda na drugi.. 

Chyba że zależy tylko na Kasie z Is-a :)

Opublikowano

Teraz Thoria a dwa tygodnie po Atrey'a, te dwa serwer sponsoruje ten sam sponsor? Jest sens dawać dwa serwery jednocześnie? Przeciez z jednego osoby pójda na drugi.. 

Chyba że zależy tylko na Kasie z Is-a :)

Nie widzę w tym żadnego problemu.. co tydzień startują inne serwery w tym samym i? Jeżeli administracja będzie dbała o graczy to oba serwery będą grywalne o to się nie martw.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...