Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternal-Kingdom.pl [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz stoi prawie tydzien bez zadnych problemow :O

Mam wątpliwosci co do tego serwera, no ale cóż, trzeba dać szanse, bynajmniej jestem pewien że postoi dłużej niż serwery Weight'a i Nukey'a

Wpadne, zobacze, ewentualnie polece

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer do dnia dzisiejszego jest w jak najlepszym stanie, harmonogram i Daty Eventów są na stronie, przepraszamy za słabą aktywność ale nie ukrywamy że jak każdy serwer mieliśmy duże problemy na starcie ale już wszystko jest w jak najlepszym porządku i możemy odpocząć, uff.

Jutro ruszamy z dalszymi reklamami, nie były to jakieś krytyczne błędy ale wiadomo że chcieliśmy nawet najmniejsze błędy naprawić aby gra była przyjemniejsza.

Serwer nie ma jeszcze tygodnia i nadal czeka na was!, jutro będą już jakieś poważne serie a nie zapowiedzi, abyście zobaczyli jak wygląda gra a nie trailer czy prezentacja.

Zapraszam do zapoznania się także z trzema Updatami które weszły na serwer w przeciągu 4 dni po starcie do teraz. ( Exp jest 2x i także polecam do przeczytania ponownie prezentacji bo się zmieniły )

V1.0 - Start Pack

V2.0 - Promo

V2.1 - Specjal ( Wczorajszej nocy )

oraz na swój kanał YT z którego nagrywam filmiki z serwera: https://www.youtube.com/channel/UCYM0Z0yS5iNsqMsNPRdhrug

juz stoi prawie tydzien bez zadnych problemow :O

Dałem sobie radę ;) a zresztą nie widzę powodów aby wjeżdżać na persergę miło się z nim współpracuje a nie będę go oceniał po przeszłości.

Nie sprawia problemów, pomaga i robi co może jak ja nie mam czasu bo siedzę w plikach non-stop, dopiero po tym jak wprowadziliśmy update 2.1 gra jak najbardziej się ustabilizowała i serwer jest w idealnym stanie do zaczęcia gry, tak jak powiedziałem jutro ruszają serię, a jak zaczną się wbijać w topkę to już szczególnie ;) pojawią się złodzieje, żale, stalki i filmy na yt będą ciekawsze.

Opublikowano

To tutaj ktoś gra? Na nagraniach u youtuberach nikogo nie widzę. 
Anyway, nie wypali wam, to nie te czasy w metinie. Jeżeli ludzie chcą harda mocnego, to idą na wor*ldof...

Opublikowano

Polecam serwer jesli ktos lubi hardy. Pamiętacie może Concrdiamt2? Ten serwer strasznie przypomina wlasnie Concordię. (Tak jakby ktoś chciał sobie przypomniec te czasy)

Było wiele serwerów (chociazby Ascarial S1) gdzie świeciło pustkami az nagle coś ruszyło. Jeśli będziecie patrzeć na serwer tak jak patrzycie czyli "Nikt nie gra to ja też nie będę grał" to napewno ludzi nie przybędzie ;)

Opublikowano

Polecam serwer jesli ktos lubi hardy. Pamiętacie może Concrdiamt2? Ten serwer strasznie przypomina wlasnie Concordię. (Tak jakby ktoś chciał sobie przypomniec te czasy)

Było wiele serwerów (chociazby Ascarial S1) gdzie świeciło pustkami az nagle coś ruszyło. Jeśli będziecie patrzeć na serwer tak jak patrzycie czyli "Nikt nie gra to ja też nie będę grał" to napewno ludzi nie przybędzie ;)

topka się zacznie pojawiać, turniej pvp itd i będą ciekawe filmiki, zachęci smakoszy hardów.

Są standardowe fryzki ?, kucyki,chusty itp ? na jaki okres czasu (Oby na stałe xD) ?

fryzurki sa na miesiac z bonusem ale sa tanie i raz na miesiac wydac 150k-250k-350k2.5kk(Tylko Turban tyle kosztuje)

Opublikowano

Kolejny gotowiec na max tydzień , nie spodziewajcie się szału 100 graczy max . Nie zagram .

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

Kolejny gotowiec na max tydzień , nie spodziewajcie się szału 100 graczy max . Nie zagram .

Już stoi ponad tydzień bez żadnych problemów :)

Opublikowano

+50, lecz dopiero będziemy kupywać reklame.

To zyskacie graczy na 100%.. zobaczy ktos reklame servera, wejdzie i zobaczy ze 50 online to nawet nie bedzie sie fatygowal po clienta :D

Reklame sie robi przed startem a nie tydzien po.

Opublikowano

+50, lecz dopiero będziemy kupywać reklame.

Kupować* jak już..

Mówiłem od początku, że na tym serwerze nie będzie nawet 100 online xD

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

To zyskacie graczy na 100%.. zobaczy ktos reklame servera, wejdzie i zobaczy ze 50 online to nawet nie bedzie sie fatygowal po clienta :D

Reklame sie robi przed startem a nie tydzien po.

Reklame również można robić po starcie.

Kupować* jak już..

Mówiłem od początku, że na tym serwerze nie będzie nawet 100 online xD

w weekend dochodzi do tylu.

Opublikowano

Wypowiedź @ParadiseMC z dnia 31 marca.

i jakbym liczył na 50 graczy jak ty mówisz to bym nie wystartował i się zaczął martwić hmm a tak nie jest, minimalnie ile celuje to 800-1.000 inaczej nie startuje bo będę smutny heh  :)

Przecież to jest śmiech na sali, nikt tu nie gra bo ma mózg.

Heniek.

Opublikowano

Misupisu123 lepiej poszukaj innego harda, chyba, że lubisz grać sam na serwerze. Są pojedyncze osoby, wiec o ulepki będzie bardzo ciężko.

Opublikowano

Witam Witam aktualnie nad serwerem pracujemy. Będzie reaktywacja serwera co w nim?

NP :

1. Nowe Bronie (Unikatowe <stare czasy>) +0 -> 90 Poziom +9 -> 95 Poziom.
2. Kufry z Srebrnym, Złotym, Platynowym Zamkiem. ( Kolejny Zarobek i Ciekawostka )
3. Poprawa 1-2 Kowali w DT ( nie ulepsza wszystkich broni )
4. Unikatowe textury M1/M2 + SkyBoxy i Klimat. ( To może być dopiero w 3 części ale jeśli się wyrobie to będzie w 2 )
5. Łączenie przedmiotów z Item-Shop strony + Przepustki na Tajemniczą Pustynię od 90 Poziomu.
6. Dodana opcja Zmiany Klasy Postaci u Starszej Pani
7. Dodane Białe Flagi gdzieś w dropie.
8. zmiana ognistych króli na zuo w dolinie na trochę słabsze bossy.

9. Wprowadzono set 4 Niebiańskich Stali dla każdej klasy postaci.
-Zbroje zdobywamy posiadając Zbroje z Czarnej Stali(+9) dla jednej z 4 klas.
-Szansa na pomyślne ulepszenie zbroi to 100%
-Ulepszyć możemy Zwojem Błogosławieństwa lub u Kowala.
-Potrzebne ulepszacze: 10x Pudełko 4 Książek, 5x Niebieska Perła, 3x Zwój Błogosławieństwa
-Zbroja posiada unikatową texture.

Na +1 Potrzebujemy: 7.500 Yang.
Na +2 Potrzebujemy: 15.000 Yang.
Na +3 Potrzebujemy: 25.000 Yang.
Na +4 Potrzebujemy: 2x Demoniczne Prochy | 40.000 Yang. 
Na +5 Potrzebujemy: 3x Matowy Lód+ | 65.000 Yang.
Na +6 Potrzebujemy: 2x Piasek Kwarcowy | 90.000 Yang.
Na +7 Potrzebujemy: 4x Magiczne Nasiona, 1x Biała Perła | 120.000 Yang.
Na +8 Potrzebujemy: 2x Wodny Kryształ, 1x Niebieska Perła | 150.000 Yang.
Na +9 Potrzebujemy: 2x Niebieski Kryształ, 1x Krwawa Perła | 200.000 Yang.

-Dodano Drop Demonicznych Prochów w Piekielnych Katakumbach z: Piekielny Stróż, Dwugłowy Strzelec, Piekielny Strzelec.
-Dodano Drop Piasku Kwarcowego z Olbrz. Żółwia. 
-Dodano Drop Magicznych Nasion z Duch Wierzby, Złe Drzewo. 
-Dodano Drop Wodnych Kryształów z Czerw. Duch Wierzby, Czerw. Złe Drzewo.
-Dodano Drop Niebieskich Kryształów z Mist. Cykl. Wojownik, Mist. Ziel. Tygr. Shii.

10. Wprowadzono Okno Bonus, Dostępne pod klawiszem: X

11. Mapa Tajna Pustynia V2 dostępna od 90 Poziomu ( Wejście na Pustyni/Oaza )

12. Las dostępny tylko i wyłącznie od 70 poziomu.

13. Czerwony Las dostępny tylko i wyłącznie od 75 poziomu.

14. Dodane wyświetlanie się % Szans przy ulepszaniu przedmiotu w oknie ulepszania.

Możecie dawać też propozycje co może zostać zmienione lub dodane na serwerze na forum lub pod prezentacją.

Narazie tyle zdradzimy co będzie w reaktywacji pozdrawiamy team EK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...