Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternal-Kingdom.pl [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś lubi rozgrywkę tego typu to wydaje mi się że zdecyduje się na grę na serwerze globalnym :)­

r3ePj8E.png

Opublikowano

­Z czymś takim wchodzić na rynek? To padnie po tygodniu jak nie szybciej. Ale powodzenia.

Opublikowano

Trailer mega - pomimo tego że wojownik w jednym momencie chodzi jak dziecko z wadą mózgu XDDD

Chciałbym tu zagrac, ale wiem, że gdy będzie mniej niż 50 graczy serwer długo nie postoi :((

pytania moje:

czy bardzo ciężko o zmianki/ dodania itp ?

jakas nagroda za wbicie max lvl ?

ile książek z metków, jaki % na pomyślne przeczytanie? 

są rady i egzo ?

i czy istnieje opcja dodania broni 30lv v2? (lubię tą opcję bardzo umila rozgrywkę oraz również usprawnia handel gdy np. potrzebne są ulepki, żeby go stworzyć :D )

I jeszcze jeden edit: 

reklama na YT? tzn od kogo będzie ?

nie mam tu pl klawiatury wiec sorry za bledy, jestem w hiszpani i brak dostepu do swojego kompa.

Re 1. Mysle ze wiecej graczy wie kim jestem i jest zle do mnie nastawiona poprzez to ze odszedlem od poprzedniego serwera ktory zbudowalem a tamtejsza administracja sie oburzyla, 

Re 2. Z bonowaniem eq raczej latwo :) trudniej z ulepszaniem np bojowego czy truty na +9 w koncu pod taki serwer jak bedziesz stal w m1 z stalka+7 i bojowym+7 czy truta to sie bedziesz mogl czuc jak kox a nie teraz wszedzie te kolorowankowe zbroje....

Re 3. Za wbicie 99 Max Hwang na stale.

Re 4. z metkow dropia pudelka z ksiazkami i dropia roznie od 2 do 6 ksiazek tez zalezy od metina.

Re 5. tak sa rady i egzo i dropia z mistycznej skrzyni ktore dropia z potworow co jakis czas.

Re 6. watpie, jak juz to moze na czasie jesli to przemyslimy na razie to po powrocie z hiszpani chce wystartowac z wszystkimi reklamami na YT.

Re 7. co do reklam na YT nie bedzie problemow bo mam juz bardzo duzo youtuberow na liscie ktorzy powiedzieli okey i ze sie zastanowia wiadomo ze wszystkich nie wezme a wiec dopiero po powrocie z hiszpani to bedzie ogloszone.

Jeśli chodzi o prezentacje serwera, na początku myślałem, że jest to serwer hamachi, teraz zobaczyłem, że to dedyk jest. xD

Bez obszernej reklamy serwera wątpię by grało, dużo osób. Zobaczymy, co z tego wszystkiego będzie, na razie neutralnie do tego podchodzę.

Nie trzeba od razu wszystkiego hejtować.

Jak z reklamą?

z reklama jest swietnie 0 stresu ze cos nie wypali

dzieki za pozytywny post ^.

Prezentacja full wypas, ramki dotykające dna, zdjęcia nie obrobione, naprawdę myślicie, że będziecie mieli powyżej 100 osób?

dzieki elo, oceniasz ksiazke po okladce i mam gdzies ze ci sie nie podoba pewnie sluchasz one direction

klasyczny global lecz bardzo ciężko będzie się wybic 

teraz ludzie są omotani nowościami itd ;c

damy rade ekipa i sila jest!

Śmiechłem  xD .

Ciekaw jestem jak IS jest zrobiony.  Monotonia EXPIENIA cały dzień, brak innych rozrywek.

EXP EXP EXP do potegi NTEJ.

Po co grać na takim serwerze, jak można iść na globala? To już tam jest łatwiej, niż tutaj... 

Już to widzę, serwer pełen botów z wh/expbotami.

Hamak będzie już miał więcej graczy.

no ja tez smiechlem jak zobaczylem twoj post 

Global to nie moj serwer, moj serwer jest lepszy ^. i kazdy kto wejdzie na serwer sie nie zawiedzie :****

W koncu startuje hard, nastawiony typowo pod starego metina ;) Co z tego, ze exp zajmie nieco wiecej czasu... Mozna grac na globalu ?? Global byl klasykiem, lecz tylko do momentu wprowadzenia stalek i broni 75( na tym powinni zaprzestac) ... Powiem szczerze wyczekiwalem juz 1,5 roku wlasnie tego typu serwera i w koncu sie doczekalem ;)

Czy zawitam ? Z pewnoscia :) Zycze sukcesu i na pewno jest wielu graczy, ktorzy mysla podobnie do mnie i tesknia za starym klimatem metina ;)

Hejtami sie radze nie przejmowac napewno ten serwer zostanie klasykiem na dlugo, Dlaczego ? Poniewaz nie ma wlasnie tego typu harda.

dzieki, 5!

Tego tysiąca to by nawet nie zrobiła reklama DIII + Wallander + Tream + Uzurpator. Jak będzie 400 to będzie cud.

Już wolałbym iść na singapurskiego globala, gdzie raty są TAKIE SAME, eventy są codziennie, jest pewność, że nie padnie i jest już to ~1k.

Wróżbitą nie jestem, ale coś mi się zdaje, że taki serwer długo nie pociągnie.

dam ci lajka bo juz nie chce mi sie gadac okey?

Myślicie chyba, że ludzie z globala przyjdą do was.

3 osoby zawitają na serwerze z tego co naliczyłem w tym temacie, a ~15 osób powiedziało, że nie zawita. Pozdrawiam.

ty tez lap lajka ^.^

Nikt już nie gra na starych ''old-school'owych'' serwerach teraz ludzie wolą serwery easy/medium medium z nutką harda gdzie pełno nowości.

Zapowiedz hmm .. nie dość że nic nie ma w niej to screeny prosto z painta jeżeli taka sama będzie prezentacja oraz reklama YT itd. to ..... :)

Pliki zapewne czyste z Mpc nic nawet swojego nie dodane tak więc powodzenia odrazu mowie że nie musicie startować nawet

Nikt nie zagra 15 osób max. koledzy ^

nie sadze ze jestes wrozbita ale 30-40 osob to juz powiedzialo ze zagra jak jeszcze prezentacji ani info o serwerze nie bylo a ty mi tu o 15 mowisz weee! czekamy na reklame i startujemy.

­Z czymś takim wchodzić na rynek? To padnie po tygodniu jak nie szybciej. Ale powodzenia.

jak padnie to kupuje kilo trawy kilo koxu i przychodze i robimy melanz z tej okazi?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem po co robicie serwer w Stylu PL, a dodajecie jakieś Turbany i Zyebane wierchowce. Nikt nie przywroci starego PL prócz sama firma która prawdopodobnie przejmie znowu grę Metin2 i zrobi np. 2-3 serwer starego typu. 99 lvl max, zayebista zabawa i wgl.

Opublikowano

No oczywiście, 1000+ typa na pewno jest. I aż 34 like na fp. Pozdrawiam i cześć!

Opublikowano

pytanko , czy ku się stackują (łączą) i jezeli tak to czy przeczytanie złączonych książek skutkuje zniknięciem wszystkich
kiedy start bo nie doczytałem
czy jest możliwość usunięcia respa na metinach w dt ?

Opublikowano

Bardzo ciekawie wykonana prezentacja i sam projekt.

Oczywiście będzie trudno o graczy, lecz no kurde, kto będzie chciał wrócić do starych czasów to wróci. :) 

Życzę wam udanego startu no i sporo graczy.

Pozdrowienia. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

No oczywiście, 1000+ typa na pewno jest. I aż 34 like na fp. Pozdrawiam i cześć!

dzieki siema, wszystko sie rozwinie do 14 mamy jeszcze mnostwo czasu a to ze przebywam w chwili obecnej w hiszpani mnie ogranicza, bo raz ze chce odpoczac a 2 to korzystam z laptopa brata na ktorym nic nie mam.

jedynie sprawdzam poczte co do ofert youtube.

pytanko , czy ku się stackują (łączą) i jezeli tak to czy przeczytanie złączonych książek skutkuje zniknięciem wszystkich

kiedy start bo nie doczytałem

czy jest możliwość usunięcia respa na metinach w dt ?

Ku sie niestety nie stakuje ale wszystko co dropi np z Mistycznej Skrzyni tak czyli monety pdki rekawice na 30 Min np, wszystko jest przemyslane spokojnie, gralem na najlepszych hardach jeszcze za czasow pla typu 175GS i mialem duzo pomyslow co zrobic wiec powinno byc fajnie ! :)

Bardzo ciekawie wykonana prezentacja i sam projekt.

Oczywiście będzie trudno o graczy, lecz no kurde, kto będzie chciał wrócić do starych czasów to wróci. :)

Życzę wam udanego startu no i sporo graczy.

Pozdrowienia. 

nie bedzie trudno o graczy zobaczycie ich na starcie! dzieki za wsparcie 

Opublikowano

Jeśli chodzi o hajs to wątpię czy old-schoold się do tego na da.

Jeśli chodzi o oldschoolowy styl to serw dobry

do tej pory dalismy rade utrzymywac serwery na ktorych pracowalismy bez graczy i bylibysmy w stanie dalej utrzymywac, nie zalezy nam na hajsie byle by bylo aby sam sie utrzymywal.

Opublikowano

osmieszasz sie  twierdzac ze ten szajs jest lepszy od pla - nie ma priva takiego i nie bedzie

po srailerze strzelam ze reklama bedzie u brakloxpover ryczox itd

osmieszasz to sie ty twierdzac ze lubisz lalki barbie i nosic krotkie spodniczki, to ze tobie sie nie podoba to nie moja sprawa ale duzo osob niestety stwierdzi ze serwer bedzie lepszy od PLa i zagra u nas a nie na PLu proste, kto zagra u nas a nie na PLu bedzie uwazac ze jest lepszy bo nie gra na plu tylko u nas i komenty twojego typu sa nie potrzebne :'(

po srailerze? wroc do szkoly i docen chodzby chleb...

Re 2.

Jak mozesz twierdzic ze ludzie wola easy od takich hardow takich jak moj skoro w chwili obecnej sa same takie easy syffy z pelna iloscia kolorowanek a ci ktorzy probowali przedtem nie udalo im sie to i serwer albo padl albo nie mieli na reklame? w naszym przypadku jest inaczej jestesmy pewni swego i to daje nam sile :)

Opublikowano

tak jak i ty stwierdzasz i oceniasz za wszystkich mimo ze wszyscy nie moga sie wypowiedziec jeszcze bo do niektorych nie dotarla wiadomosc o serwerze tak jak i ja oceniam co ty lubisz, chodz jest to bezsensu :L 

nie mozesz powiedziec ze nikt nie zagra bo ty to nie liczba mnoga a wiec wroc do szkoly.

Opublikowano

kutasie bo inaczej cie nazwac nie moge gdzie powiedzialem ze nikt nie zagra

czekam buraku na te 800 - 1000 online 

zwykle gowno bez przyszlosci ktore padnie jak kilka innych dobrych projektow

WYPIERDALAJ PAJACU I NIE POLECAM SZAJSU

pewnie matka cie bije kablem usb a pozniej przy kolegach w szkole szpanujesz przeklinajac? ahaaamm...

weez czlowieku kim ty myslisz ze jestes wchodzisz mi tu na moja prywatnosc obrazasz i myslisz ze kims jestes? tak naprawde porzadni ludzie patrza na takich jak ty ze smiechem, no life nie ma co robic to musi postow na mpc ponabijac, powodzenia.

zrzera cie zazdrosc od srodka i to tyle, a twoja opinia na temat ze nie zagrasz i ze ci sie nie podoba jest mi tak do zycia potrzebna jak tlen.

stary dobry global :D jak znajdę trochę czasu to z pewnością zagram

dzieki :)

Opublikowano

lap lajka up, jestes fajny, niech strace ^.^

czlowiek normalny wchodzi do tematu i od razu zyczy nieszczescia, hmmm ciekawie, ale ja ci zycze powodzenia i zeby ci sie styki w glowie naprawily! :)

padnij na kolana i uznaj swa bezsilnosc bo jedyne co jak na razie zrobiles to post na mpc, gratulacje

Opublikowano

W zapowiedzi pisalem ze zagram, niestety po zobaczeniu prezki odechcialo mi sie. Szczerze mowiac wole isc na SG/Wom2 gdzie mam 1k graczy na poziomie normy, aczkolwiek zycze powodzenia.

hcq0.png

Opublikowano

W chwili obecnej z prezentacji można trochę więcej wywnioskować znalazłem 2 godziny by ją dopracować szczegółowo, co zmienione można zobaczyć samemu.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...