Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternal-Kingdom.pl [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak reklamy u YouTuberów robią swoję i nie powinienem ci tłumaczyć dlaczego chodzi bo tu chodzi o samo nadanie informacji że taki projekt startuje a to że reklamy u diżeja czy diim2 mało dadzą nie przekonuje mnie do z ich zrezygnowania, jestem gotowy włożyć kolejne dużo pracy dla graczy tego serwera i dla jego istnienia i to właśnie to robię i nikt mi nie powie że coś robię zle.  jeśli uważasz że lepiej tych reklam nie brać bo mało dadzą to sądzę że twój poziom starania się czego kolwiek osiągnąć jest niski bo każda mała rzecz jest dodawana do dużej ;) ( Pozdro i z Fartem! )

Nie było takiego 2 serwera i nie będzie, start za 4 dni, i kończę odpisywanie na takiego typu posty życzę ci tyle i tyle graczy bo dalej nie rozumiesz kolego ty nie jesteś światem i go nie kontrolujesz i nie powiesz mu gdzie ma grać być i żyć.

Serwer można kupić i postawić serwer ale nie każdy może stworzyć taki serwer który dużo osób polubi.

Serwer był robiony z serca do klasyki i nie na pieniądze więc przyhamuj kolego, obrażasz.

chcę także dodać że każdy może wejść w temat serwera który startuje i niszczyć mu opinie na tym co się widziało przedtem lub dlatego że grają na innym który im się podoba i nie chcą utraty graczy lub posiadają serwer, ale to duży błąd ;) pozwólmy wybierać graczom serwery a nie kierować ich na błędne tory.

Dzisiaj ogromna reklama przyniesie raz 300 raz 1000 graczy. Czekam na gorzkie łzy rozczarowania tymi 3000 graczami.

Pisze tak bo denerwuje mnie jak ktoś zapewnia, że serwer będzie miał dużo graczy bo jest reklama xD.

Skąd wiesz jak się reklama przyjmie i jaka będzie ocena ludzi z poza mpc?

# Na jakim game stoicie?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dnia 13-04-2015 Godzina 6:00 Rano uruchamiamy rejestracje u nas na serwerze.

oraz tego samego dnia wypuszczamy wszystkie możliwe reklamy na YouTube.

Wszystkich naszych reklamodawców, Członków Teamu i YouTuberów poznacie już jutro!

Nie zawiedziecie się, obiecuję!

Zapraszamy was do rejestracji już o 6:00 Rano!

Start Serwera 14-04-2015!

Dołączył do nas do drużyny [sGM]Zakręcony którego witamy z owartymi rękami i zabieramy się do współpracy.

Zapraszamy będzie moc!
Ekipa Eternal-Kingdom.pl
Opublikowano

Serwer fajny, dopracowany, co widać po prezentacji, ale co do pewnego GM mam problem, bo wg mnie jest to nieodpowiednia osoba na to stanowisko, zważywszy na to, że nie chcę internetowych wojen, nie napiszę o kogo mi chodzi. Słowem końcowym, radzę uważać i nie dawać zbyt dużych praw GM :)

Opublikowano

START SERWERA: 14/04/2015 GODZINA: 18:30

Start i przywitanie graczy przez całą Administrację, Ekipę, Staff, YouTuberów, mistrzów gry jak i DeeJayi, no i oczywiście was najlepszych graczy także nie może zabraknąć więc zanim zalogujemy się do gry zapraszamy wszystkich na krótką imprezę startową na ts3.eternal-kingdom.pl

Zapraszamy wszystkich już godzinę przed startem i razem na ts3 spędzimy godzinę która dzielić nas będzie od startu serwera Eternal-Kingdom.pl

Posiadamy 512 wolnych miejsc a więc na pewno dla każdego się miejsce znajdzie.

Zostaniemy z wami na Team Speaku cały wieczór i spędzimy sobie niezapomniane chwile startu serwera

ts3.eternal-kingdom.pl

W między czasie chcemy was poinformować o odbywającym się Konkursie na Fan-Pagu Eternal-Kingdom.pl na FaceBooku w którym można zgarnąć Smocze Monety które przydadzą się na pierwsze dni pracy nad waszymi postaciami.

Na Start Odpalamy: 50% Exp Rate, OX i mamy także pare niespodzianek.

Pozdrawiam

Paradise

https://www.youtube.com/watch?v=L5zVJZKTFGQ

Opublikowano

PERSERGA W TEAMIE? XDDDDDDDDDDD

@ParadiseMC

znacie się z rl persergą? XDDDDDDDD

Znają z jednej piaskownicy :D :D lub z jednego gimnazjum ;) 

Ile osób przewidujecie na start? 

Gdzie reklama? 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

przewiduja 800-1000 bo już pisali, ale patrząc po reklamie to wątpie czy 400-500 będzie. Chyba, że jeszcze z 2-3 youtuberów dograją. Coś pisali o DIIIM2 :) 

25pl1sh.jpg

Opublikowano

przewiduja 800-1000 bo już pisali, ale patrząc po reklamie to wątpie czy 400-500 będzie. Chyba, że jeszcze z 2-3 youtuberów dograją. Coś pisali o DIIIM2 :)

Jak będzie 200 to im pogratuluje.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Gdzie reklama? 

­

Nie powiem ile przewiduje bo to wam nie potrzebne do życia.

Reklamy są jak na razie u Zakręconego i Persergi, będzie jeszcze u xMateo nad ranem, jutro także zaczną oni trzej serie + do tego dołączy Ramzesek który także nagra stałą serię + kupiliśmy już reklamę u R3specta, kupujemy reklamy także u DiabloxMetin, Mori, DeeJayPallaside, DIIIM2 i jeszcze paru z którymi będę rozmawiał jutro po starcie, owszem zobaczycie jeszcze jutro zaczynająca się serie u dużo graczy z YouTube którzy podpisują zemną Kontrakt o którym wspomniałem w Prezentacji, mamy w zanadrzu dużo ciekawych konkursów które także bardzo pomogą serwerowi.

Jak będzie 200 to im pogratuluje.

(clap, clap) 

Pozdro, 5! 18:30 Zapraszam wszystkich

Opublikowano

Strasznie krótka prezentacja :/ Mogliście się troszkę bardziej postarać tym bardziej że widzę w drużynie dobrą ekipę.

Polecam server ze względu na Ptorosa.

Naprawdę godny zaufania człowiek i bardzo zaangażowany. 

26ef880a24a8b87bgen.png

Opublikowano

Ooo widzę że parę "YouTuberów" dostało posadę za nagrywanie? ;D

Kolejny serwer hard (oczywiście jak prawie każdy inny) na którym zawita pewnie 200-300os a po 2 dniach będzie ledwo 100.

No nic, nie wróżę wam źle ale powodzenia ;)

Opublikowano

jeśli to z tą reklamą co tu było napisane to prawda, a pojawiły się nicki typu R3spect, DIIIM2, Diabloxmetin to na serwerze powinno być lajtowo 1k+. Chyba, że nagrają tylko po 1 odcinku i do widzenia, ale wszystkiego dowiemy się jutro. CZEKAM Z PENISEM W RĘKU!

iiii kiedy client?

25pl1sh.jpg

Opublikowano

jeśli to z tą reklamą co tu było napisane to prawda, a pojawiły się nicki typu R3spect, DIIIM2, Diabloxmetin to na serwerze powinno być lajtowo 1k+. Chyba, że nagrają tylko po 1 odcinku i do widzenia, ale wszystkiego dowiemy się jutro. CZEKAM Z PENISEM W RĘKU!

iiii kiedy client?

Klient gotowy do pobrania na stronie jak i wszystko przygotowane do startu rejestracja także online już jest ilość kont rośnie :) 

Zapraszam.

Opublikowano

Jeszcze tylko jedno pytanko. BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ DOŁADOWANIA SM POPRZEZ SMS, OD RAZU PO STARCIE SERWERA?

Nie jesteśmy pewni czy ta opcja pojawi się przed startem serwera, jak już to chwile po czasie działania serwera iż w chwili obecnej jest to niemożliwe w owych powodów :P

Opublikowano

Perserga w teamie? Może jeszcze KarcieElite weźcie?

Start we wtorek - gratulacje, jedną nogą juz wstąpiliście do grobu.

Reklama u youtuberów to jeden odcinek z zapowiedzią z MPC, którego nikt nie ogląda, czy cała seria?

Dzisiaj się okaże kto miał rację z ilością online ;>

tenor.gif

Opublikowano

Gdzie reklama? 

­

Reklama będzie startowała dzisiaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...