Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternal-Kingdom.pl [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

[GM]Perserga

Początek prezentacji a ja już Was przestałem traktować na poważnie. Jeżeli ten przygłup jest w teamie to nie ma się czego po serwerze spodziewać, nie polecam

Opublikowano

Strona jest przeniesiona na nowy hosting czekamy tylko aż DNSy się zaktualizują, niestety nasi hosterzy oferowali się jako profesjonalni a zrobili nam wtope na starcie.

Strona będzie w pełni sprawna do kilku minut, nie zaczynamy z eventami póki wszyscy nie będą mogli się zalogować.

Opublikowano

Strona jest przeniesiona na nowy hosting czekamy tylko aż DNSy się zaktualizują, niestety nasi hosterzy oferowali się jako profesjonalni a zrobili nam wtope na starcie.

Strona będzie w pełni sprawna do kilku minut, nie zaczynamy z eventami póki wszyscy nie będą mogli się zalogować.

Dzisiaj będziecie robić eventy? o.O

Opublikowano

Btw. Kilka minut to ponad godzina ?

Opublikowano

Dzisiaj będziecie robić eventy? o.O

Nie dziś już odpada jutro jak wszyscy będą mogli się zalogować i potworzą konta.

Jaka strona? hahaha serwer wystartował a strona padła? pozdro 500..

Nie z naszej winy, hosting dodał sobie coś sam od siebie i nas o tym nie poinformował tym bardziej nie było tego w umowie. 

Btw. Kilka minut to ponad godzina ?

strona jest już gotowa, trzeba tylko poczekać aż DNSy się zaktaulizują wtedy zacznie sama śmigać.

Opublikowano

Ile ludzi na starcie? Było chociaż 50?

Haha, nie. Paradise jak tam ten "rozgłos"? Bo ja widzę, że po 5h od startu są aż 53 osoby w rankingu. Gratuluję, pobijacie rekordy. Tutaj nawet moje założenia o max 200/300 online były zbyt optymistyczne :/

tenor.gif

Opublikowano

Haha, nie. Paradise jak tam ten "rozgłos"? Bo ja widzę, że po 5h od startu są aż 53 osoby w rankingu. Gratuluję, pobijacie rekordy. Tutaj nawet moje założenia o max 200/300 online były zbyt optymistyczne :/

Strona upadła tuż przed startem serwera i dopiero teraz jest w jak najlepszym porządku, tylko garstka ludzi się zarejestrowała później hosting zaczą szwankować z przekroczeniem ilości kont zalogowanych na stronie głównej.

Wszystko już jest w jak najlepszym porządku, widzimy się jutro na eventach, 5!

Strona Online, Serwer Online zapraszamy wszystkie reklamy są wypuszczane od chwili obecnej do jutra wieczora.

Na FanPage, Stronie Główniej widnieje ważna łatka do pobrania oraz inne drobne informacje zapraszamy do zapoznania się z nimi.

Opublikowano

Dnia 04-15-2015 O godzinie 20:00 serwer zostanie wyłączony na około 10-20 sekund w celu:

-Usunięcie limitu czasowego zmiany bonusów. ( z 10 Minut na 0 Sekund )
-Poprawa Powiększonego Składu ( Będzie on wbudowany w Konta graczy )
-Poprawiona Starsza Pani ( Reset Punktów Umiejętności )
-Kupno SM poprzez PayPal będzie dostępne gdzieś w przedzialne godzinnym updatu. (CashBill i SMS już niedługo!)

Pozdrawiamy
Ekipa Eternal-Kingdom

Opublikowano

#2 Update Serwera: (16-04-2015 22:00-23:00)

-Raty Exp/Drop Yang zostają zwiększone do 2.0x z 1.3x
-Quest Peleryny Męstwa na Start. ( Dla każdego konta po zalogowaniu )
-Szansa na zdobycie Mistycznych Skrzyń wzrasta z 1.3% na 2.2%
-Eq na Start z +3 na +4
-EQ +6 u NPC Handlarka Różnościami
-EQ+6, +5, +4 u NPC Handlarz Zbroją ( Zbroje: 1 Poziom, 9 Poziom, 18 Poziom )
-EQ +5, +4, +3 u NPC Handlarz Bronią
-Cena Butów Wiatru zmniejszona z 70.000 tys yang na 10.000 tys yang.
-W Item-Shopie zostanię uruchomiona funkcja Pay-Pal oraz chwile pózniej dodamy SMS oraz Płatność Kartą.
-W Item-Shopie znajdziemy 50-100-200 Zielonych Mikstur jak i 50-100-200 Fioletowych Mikstur (Walka i Przeznaczenie)
-Zmiana Ceny Zwoju Powrotu Umiej. z 100.000 tys yang na 35.000 tys yang.

Update #1 który odbył się dzień temu:

-Zmiana zniknięcia wyrzuconego przedmiotu z 3 minut na 30 sekund.
-Usunięto czas zmiany bonusu z 10 Minut na 0 Sekund.
-Powiększony Skłąd został dodany do każdego konta gracza naszego serwera.
-Dodany Reset Punktów Umiejętności u Starszej Pani.

Pozdrawiamy
Ekipa Eternal-Kingdom

Opublikowano

UP:

Trochę inaczej to wygląda bardziej profesjonalniej dodaliśmy ten update ;) i Brak Niebiańskich Stał zostało to zmienione i jednak powstrzymamy się z ich dodaniem, niech pozostaną stalki wybór graczy w 100%.

Więcej info na stronie głównej

Dziś zaczeło was się powoli coś zbierać na serwerze zobaczymy jak sytuacja na Weekend! ( Odpalamy obiecane pozostałe 24 Godz Expa z powodów problemów ze startem. )

Ogarneliśmy już mniej więcej wszystko!

PayPal sprawny!

Pozdrawiam 

Opublikowano

Sytuacja wygląda według mnie bardzo słabo, obecnie jest założonych około 240 postaci co raczej nie da nawet 100 osób online. Serwery tego typu mają to do siebie, że mało kto na nich gra bo nie mają niczego co urozmaici rozgrywkę. Old schooly przyjmują się o wiele lepiej za granicą i to może tam było trzeba ruszyć z takim projektem. Osobiście nie zagram jednak życzę wam powodzenia.

Opublikowano

O godzinie 21.00 odbędą się 3 rundy szukanie GM. Zapraszamy na event :) Prowadzący [GM]Perserga

Hahaa perserga na pewno nie wbije pozdro serwer padnie za tydzień
Opublikowano

Mi się server podoba lecz jak widzę komentarze gimbusów '' to już lepiej na PL'u grać '' to nóż w kieszeni mi się otwiera...

Jedyny server HARD na ogarze lecz nie cieszy się dużym zainteresowaniem co szkoda, taki server zasługuje na 1k + ON-line bo nie ma zbędnych bajerów itp.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
Mi się server podoba lecz jak widzę komentarze gimbusów '' to już lepiej na PL'u grać '' to nóż w kieszeni mi się otwiera...

Jeżeli większość osób woli globalny, niż to coś to jest "gimbusem"?

Ciekawa teoria. Czyli "gimbusy" wolący PL są bardziej rozgarnięci niż te 100 online tutaj.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...