Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternal-Kingdom.pl [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie przypadł mi do gustu.Prezentacja słaba.

Trudno to nie koncert życzeń i każdemu nie dogodzę.

-Prezentacja wcale nie jest słaba bo są w niej wszystkie potrzebne informacje, niektórym trzeba tylko dać kolorowankę :P najwidoczniej każdy już tak nauczony.

Dzięki za opinie mimo wszystko.

Opublikowano

jednak to nie ostatni post - jak ***** to ***** do konca

marne zainteresowanie serwerem widze (cumple podbijaja prezke) - przegladales profil @PolishDush

kolo 12-13? mozliwe ze sie myle 1h +/-

i nagle post z jego strony :D dziwna sytuacja - nie pierwsza :)

serwera nie polecam i bede hejtowal :D

wroze ci 100-150 na starcie, no moze 200 to jest max ze wzgledu na to ze ludzie beda pewnie wypierdzielac serwer lub cos bugowac albo chociaz sprawdzac a potem tak z dnia na dzien bedzie uciekalo po 5 - 10 osob i bedzie hejt = upadek

administracja MPC powinna pobierac oplaty za wstawianie prezentacji serwera chociaz te 100zl - ktos kto wypuszcza serwer nawet nie poczuje, a jak nie oplaty to przygladac sie / kontrolowac takie osoby ;/

1. Ty też mi podbijasz prezke więc dzięki, i może mam kolegów w przeciwięstwie do ciebie? tak jest nas na TS sporo i kazdy znasz ma również innych kolegów, których zachęcają do gry polubienie prezki daniu komenta lub coś, lepsze to niż siedzenie na tyłku i czekanie na reklamy od youtuberów? huh?

skoro już mówimy o kolegach i ty żyjesz regulaminem to może też ci podpowiem że nie można mieć kilku kont tego samego ip i z nich korzystac jednoczesnie a nie nie miec kolegow i byc hejterem jak ty to sie nazywasz dobrze mowie?

Owszem przeglądałem ten profil bo rozmawiamy razem i dołączył on do naszego teamu jako reklamodawca 1 z głównych reklamodawców któremu owszem pomożemy jako sponsorzy i administracja w celu ulepszenia jego prac gdy będzie czegoś od nas potrzebował, skoro dołączył do nas i będzie nagrywał let's playe serwer mu się podoba to czemu nie mógł dać komenta?

2. Dzięki ale życzen nie przyjmuje ;)

3. no comment.

Opublikowano

No nie wiem czy to wypali, jak bedzie powyzej 300 luda to wbijam i popykam bo w PLa to sie nałogowo grało. Mam nadzieje że nie olejesz serwera po 1 miesiącu. :)

cac841f1bf1704cemed.png

Opublikowano

Deiso 

jeśli chodzi o ilość graczy to zapewniam cie że będzie spora, bo reklamy u youtuberów robią swoje, a co do bugów to zapewne ja jak i  ParadiseMC da sobie rękę uciąć za iż serwer jest mega dopracowany, jeśli chcesz abym podał ci jakieś kontrargumenty to zapraszam do dalszej konwersacji.

Pozdrawiam 

Opublikowano

@Deisco może zauważ że wkleiłem twój nick, a później już sie tak pisało? widać że twój poziom kompetencji jest niski, wnioskuje to po twoim stylu pisania :) 

Opublikowano

@Deisco może i twoją mocną stroną jest interpunkcja, lecz stwierdzam że kompetencja już do nich nie należy, chętnie pokonwersowałbym z tobą dalej lecz jest to chyba temat poświęcony serwerowi, a nie wymianie zdań na temat braku twojej inteligencji, jednakże zapraszam cie do konwersacji na pw, albo jeśli wolisz to od Poniedziałku pojawię sie na Teamspeaku, iż aktualnie jestem na wyjeździe 

Opublikowano

Panie Deiso daje ostatni post i nie zamierzam wiecej marnowac miejsca na tym forum na posty między twoją osobą a moją na temat argumentowania się, odpowiadam tylko na pytania graczy, A co do tego co wysłałeś to owszem uprzejmię ci odpiszę bez szczegółów że jeśli piszę że serwer jest przygotowany do startu oznacza to że wszystko jest na nim sprawne, większość z twoich tematów był powołany plikami game z invoice lub jakiś libów, lub niedopasowanych tabel, wszystko jest w jak największym porządku :-) 

na prawdę nie ma sensu żebyś szukał jak wygląda moje życie w moich postach i czy serwer jest  dopracowany po prostu zrób jedno zaloguj się w dzień startu a pózniej oceniaj, 5!

Opublikowano

re!, pierwsze reklamy już zaczynają się pojawiać i powoli zaczyna być widać efekty, głównego youtubera z nie mniej jak 5 tysięcy widzów poznacie do jutra wieczora nie pózniej! również bierzemy reklamy u paru innych ludzi dodatkowo :)

do chwili obecnej dużo osób pyta nas o serwer a także dużo starych ekip jak i kolegów za starych czasów gdy tworzyło się pierwsze serwery.

YouTuberów do czasu startu na pewno nie zabraknie, prócz tych głównych YouTuberów z naszej załogi zobaczycie filmiki także u innych YouTuberów u których zainwestujemy w reklame.

Start zapowiada się dość fajnie i jako załoga nie możemy się doczekać zobaczenia z wami w grze jak i służenia wam pomocą.

Przygotowujemy wam huczny start!

Pozdrawiam

[GA]Paradise

Opublikowano

W końcu zaczynasz jakoś inaczej Deiso i owszem odpowiem ci z kulturą tak jak i ty pytasz.

YouTuberów z stałą serią będzie naprawdę dużo. 

Nawet po starcie serwera jest dużo osób których już mi powiedziało że zaczną nagrywać filmy na yt czy zreaktywują kanały ale przejdę do ogółem konkretów które zamierzamy osiągnąć jeszcze przed startem.

Nie chcę wymieniać nazw YouTuberów którzy będą głównymi youtuberami serwera i nagrają główną serię Let's Play ponieważ nie podjeli jeszcze decyzji ale powiem że jest ich 3 i z tego co mi wiadomo 2 z nich nagra serię na pewno choć nie rozmawiałem z nimi jeszcze, 2-3 kolegów z ekipy zna ich nawet po pare lat czyli w sumie bardzo dobrze i mówi że nie powinno być problemów a zwłaszcza gdy wejdą z nami w współpracę, a 3 youtuber dopiero poda mi decyzje jutro.

1 posiada 5 tysięcy widzów.

2 posiada 7.5 tysięcy widzów. 

3 posiada 15 tysięcy widzów.

na chwile obecną mamy plany wziąść Po 1-2 Reklamy u (jeśli się zgodzą)  :) choć jeszcze z nimi nie rozmawiałem bo w chwili obecnej jesteśmy zajęci przygotowywaniem startu.

DeeJayPallaside

DIIM2

I na Chwile obecną to jest to co mamy:

1 Youtubera z 2 Tysiącami Subskrypcji i już nagrany film który dość dobrze się wybija bez hejtów.

1 Youtubera z 1.5 Tysiącami Subskrypcji po 700-1.000-3.000 wyświetleń.

3 YouTuberów po 500 Subskrypcji i 300-400 wyświetleń na filmach, filmy od nich pojawią się do czasu startu serwera a możliwe że nawet dziś wieczorem/jutro.

No i Solidnych i swojskich ludzi mamy w teamie i to jest najważniejsze.

I chyba z 10 innych osób z którymi jestem w kontakcie promuje cały czas serwer pomiędzy swoimi ekipami gildiami itp, i dochodzi do mnie dużo wiadomości że dużo ludzi od nich będzie grało na serwerze i co nawet niektórzy posiadają kanały YT, ale nie wypytuje o nich iż naszym głównym priorytetem jest załatwienie tych reklam które napisałem wyżej, a reszta reklam niech kręci się sama, w końcu jeśli komuś przyjemnie się gra i ma kanał yt to nie musi nas pytać o zgodę na nagrywanie

Pozdrawiam.

Opublikowano

[/size]

Deiso [/size]

jeśli chodzi o ilość graczy to zapewniam cie że będzie spora, bo reklamy u youtuberów robią swoje, a co do bugów to zapewne ja jak i  ParadiseMC da sobie rękę uciąć za iż serwer jest mega dopracowany, jeśli chcesz abym podał ci jakieś kontrargumenty to zapraszam do dalszej konwersacji.[/size]

Pozdrawiam [/size]

A to ciekawe, że reklamy u youtuberów robią swoje. Jakoś po takiej np. Zak*ei tego widać nie było, chociaż ­nagrywał z niej Wallander ;>

Więc jeśli się łudzicie, że można postawić serwer, coś tam dodać i wykupić wielką reklamę i mieć 3000 graczy na starcie to się mylicie :v

Ale powodzenia, może będzie te 200/300 online.

P.S. Reklama u ŻiŻeja nic wam nie da, już lepiej by było kupić u youtubera 3000 widzów.

tenor.gif

Opublikowano

Tak reklamy u YouTuberów robią swoję i nie powinienem ci tłumaczyć dlaczego chodzi bo tu chodzi o samo nadanie informacji że taki projekt startuje a to że reklamy u diżeja czy diim2 mało dadzą nie przekonuje mnie do z ich zrezygnowania, jestem gotowy włożyć kolejne dużo pracy dla graczy tego serwera i dla jego istnienia i to właśnie to robię i nikt mi nie powie że coś robię zle.  jeśli uważasz że lepiej tych reklam nie brać bo mało dadzą to sądzę że twój poziom starania się czego kolwiek osiągnąć jest niski bo każda mała rzecz jest dodawana do dużej ;) ( Pozdro i z Fartem! )

Nie było takiego 2 serwera i nie będzie, start za 4 dni, i kończę odpisywanie na takiego typu posty życzę ci tyle i tyle graczy bo dalej nie rozumiesz kolego ty nie jesteś światem i go nie kontrolujesz i nie powiesz mu gdzie ma grać być i żyć.

Serwer można kupić i postawić serwer ale nie każdy może stworzyć taki serwer który dużo osób polubi.

Serwer był robiony z serca do klasyki i nie na pieniądze więc przyhamuj kolego, obrażasz.

chcę także dodać że każdy może wejść w temat serwera który startuje i niszczyć mu opinie na tym co się widziało przedtem lub dlatego że grają na innym który im się podoba i nie chcą utraty graczy lub posiadają serwer, ale to duży błąd ;) pozwólmy wybierać graczom serwery a nie kierować ich na błędne tory.

Opublikowano

Kiedy start?

Start już za 3 Dni.

Godziny startu są dwie i nie wiemy jeszcze która będzie najbardziej odpowiednia, jedna o 8:00 rano a druga o 14:30-15:00 po południu dokładnie będziemy mogli to stwierdzić jutro lub 13 najpóźniej, godzina będzie rozgłoszona

Opublikowano

tak bo obaj pracujemy tego dnia na rożne godziny i jeszcze nie dogadaliśmy się kto odpala serwer tego dnia i siedzi przy dedyku bo będą ataki i tego się nie ukrywa zobaczymy ale możliwe że po południu jak wszyscy wrócą z szkół itd :)

Krótka Zapowiedz i Przedstawienie by  [GA]Paradise

Seria z GA #1 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...