Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternal-Kingdom.pl [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na razie jest ta prezentacja a gracze ktorzy czekaja na taki serwer zagraja proste.

tak jak mówiłem ci którzy wejdą na serwer i dotrą choć do 30 poziomu wierze że nie skończą gry na tym i się nie zawiodą, do 30 poziomu niby nic wielkiego nie ma ale sama fabuła nakręca gre.

DevBolt ciebie kojarze i musze ci powiedziec ze nie postawil bys takiego serwera po obejrzeniu go od srodka, potrafie tworzyc serwery kazdego typu i wielu potwierdzi ze jestem na poziomie wysokim i co osiagałem już mimo że nie jestem znany taki styl bycia gnojem ;)

Opublikowano

To już wystartowało?

14 Kwietnia Start pozostało 9 Dni i jeszcze czekają do wystartowania prezentacje i filmy od youtuberów.

i licencja na TS sie pojawi dopiero 2-3 dni po starcie serwera iż chcemy kupić oryginalną 512 a jednak troche kosztuje.

Opublikowano

Skoro do startu zostało jeszcze tyle dni to co robi tu ten temat?

W podobnym czasie startuje inny medium/hard który ma sporą reklamę, jak się do tego ustosunkujecie? 

Opublikowano

Temat można założyć do 2 Tygodni przed startem, jeśli nie jesteś zorientowany.

Inny serwer nie ma nic do rzeczy kto lubi jaki serwer zagra na jakim będzie wolał :)

Opublikowano

Hmm to jest nie możliwe ponieważ administrator usunął mój poprzedni temat z właśnie powodu 2 tygodniowego wygaśnięcia bo się nie wyrobiliśmy ;P

i 24 Godziny to stanowczo za mało prezentacja musi się rozkręcić przez pare dni przed startem a nie daniu jej 24 godz na wypromowanie :L

Opublikowano

daj sobie spokoj i wrzuc tabletke bo jak na razie to strasznie gwiazdorzysz. 

Serwer jest pewny i startuje za 9 Dni jeśli temat to problem dla administratorów to i ja nie mam problemu ale jeśli użytkownik up robi to tylko po to aby prowokować i przylizać się moderatorom to powinien dostać ostrzeżenie, tyle na temat dziękuje.

Opublikowano

Hmm to jest nie możliwe ponieważ administrator usunął mój poprzedni temat z właśnie powodu 2 tygodniowego wygaśnięcia bo się nie wyrobiliśmy ;P

i 24 Godziny to stanowczo za mało prezentacja musi się rozkręcić przez pare dni przed startem a nie daniu jej 24 godz na wypromowanie :L

Twój temat zapewne był w zapowiedziach http://www.mpcforum.pl/topic/365455-regulamin-lokalny-dziau-zapowiedzi-i-dyskusje/

Skoro startujecie dopiero 14 kwietnia - przenoszę do zapowiedzi.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Dobra, trochę hejtowałem, trochę też tejże nienawiści mi pozostało, więc powiem tak, nie wiem czy serwer ma prawo bytu. Jest załóżmy Ves....is i taka fulmora, może się powtarzam. Prezentacja miła do przeglądu, o dziwo, trailerek też niczego sobie, jeden z lepszych. Powodzenia.... mam nadzieję.

Opublikowano

dzięki up :D haha

Prezki/zapowiedzi już lepiej nie zrobię, dodałem do niej wszystkie informacje które mogą być dla was porzyteczne i troche ją ukolorowałem, jeśli są jeszcze jakieś rzeczy o serwerze które chcecie wiedzieć to możecie zadawać pytania, zaglądam tu dość często.

póki co dodałem wam trochę informacji do zapowiedzi o dropie, zdobywaniu rzeczy, opisaniu trochę fabuły, dodaniu informacji o wierzchowcach itd.

Do startu pozostało 8 nie całych już dni!

Opublikowano

up, chyba jesteś strasznym nudziarzem, chodzisz do sądu, nie masz swojego zdania, nie potrafisz bronić swojej prywatności tylko najchętniej byś wzywał policje i całe twoje życie wygląda jak regulamin forum.

Na pewno nie jesteś facetem.

powiem tyle każdy kto podchodzi do mnie z miłymi zamiarami ja to odwdzięczam, ale jeśli ktoś nic o mnie nie wie i próbuje wsadzić za przeproszeniem **** w dupe to niestety nie będę stał i się miło przyglądał i uśmiechał, i tu nie ma nic do zachowania administratora ale faceta.

Opublikowano

­

up, chyba jesteś strasznym nudziarzem, chodzisz do sądu, nie masz swojego zdania, nie potrafisz bronić swojej prywatności tylko najchętniej byś wzywał policje i całe twoje życie wygląda jak regulamin forum.

Na pewno nie jesteś facetem.

powiem tyle każdy kto podchodzi do mnie z miłymi zamiarami ja to odwdzięczam, ale jeśli ktoś nic o mnie nie wie i próbuje wsadzić za przeproszeniem **** w dupe to niestety nie będę stał i się miło przyglądał i uśmiechał, i tu nie ma nic do zachowania administratora ale faceta.

Nie znasz mnie i nie możesz stwierdzić jaki jestem, nie chodzę do sądu, mam swoje zdanie, gdybyś nie zauważył wyżej właśnie 'coś' napisałem. Ty za to potrafisz atakować czyjąś prywatność i atakować rodziców, ok. JP :)

Możemy się przekonać na TeamSpeak'u.

Nikt Cię człowieku nie atakuję, wręcz przeciwnie. Jeżeli będziesz się nadal posługiwał językiem, który już wyżej zacytowałem, nie możesz Siebie nazywać *facetem*, jedynie dzieckiem z podstawówki.

@Skąd stalki?

Opublikowano

­

Nie znasz mnie i nie możesz stwierdzić jaki jestem, nie chodzę do sądu, mam swoje zdanie, gdybyś nie zauważył wyżej właśnie 'coś' napisałem. Ty za to potrafisz atakować czyjąś prywatność i atakować rodziców, ok. JP :)

Możemy się przekonać na TeamSpeak'u.

Nikt Cię człowieku nie atakuję, wręcz przeciwnie. Jeżeli będziesz się nadal posługiwał językiem, który już wyżej zacytowałem, nie możesz Siebie nazywać *facetem*, jedynie dzieckiem z podstawówki.

@Skąd stalki?

może i cie nie znam ale staram się bronić tego co jest prawda czyli jeśli ktoś mówi że ściągnąłem gotowca jest w dużym błędzie, nie zaczynałem od gotowca lecz od samych plików game każdy skrypt, tabela w bazie, cały drop wszystko ustawiałem sam od czystego pliku.

Stalki tylko z skrzyni umarłego rozpruwacza jak i czasem z Pustynnej Furii dlatego każdy nie będzie biegał w stalce ;) a gdy zobaczy się już kogoś z stalką +8 to można go uznać za koxa ^.^

a każdy kto zagra i się wciągnie nie pożałuje :)

Opublikowano

­

może i cie nie znam ale staram się bronić tego co jest prawda czyli jeśli ktoś mówi że ściągnąłem gotowca jest w dużym błędzie, nie zaczynałem od gotowca lecz od samych plików game każdy skrypt, tabela w bazie, cały drop wszystko ustawiałem sam od czystego pliku.

Stalki tylko z skrzyni umarłego rozpruwacza jak i czasem z Pustynnej Furii dlatego każdy nie będzie biegał w stalce ;) a gdy zobaczy się już kogoś z stalką +8 to można go uznać za koxa ^.^

a każdy kto zagra i się wciągnie nie pożałuje :)

Cieszę się, że robiłeś wszystko sam, serio jestem z Ciebie dumny. W takim razie powinieneś olać osobę, która nie wie nic o wew. sprawach serwera.

Powodzenia na starcie, może wpadnę.

Opublikowano

Polecam serwer i na pewno bede na nim grał, administracje znam bardzo dobrze i wiem że jest to 100% ogarnięty team, jak i serwer jest bardzo dopracowany, a jeśli chodzi o frekwencje to będzie spora iż serwer będzie reklamowany 

Opublikowano

Do Startu pozotało 6 dni.

Na Start dla wszystkich odpalamy exp rate 50% przez 3 dni oraz odpalimy jakieś eventy jak tylko zaczniecie dawac rade im podolac.

Opublikowano

@ParadiseMC Wreszcie to na co czekałem - stary global bez zbędnych map, broni i zbroji! Mam nadzieje że zawita tu dużo osób i serwer będzie stał, na pewno tu zawitam :)

@Edit

będzie on na plikach 2008/9 czy 2010/11/12?

Opublikowano

@ParadiseMC Wreszcie to na co czekałem - stary global bez zbędnych map, broni i zbroji! Mam nadzieje że zawita tu dużo osób i serwer będzie stał, na pewno tu zawitam :)

@Edit

będzie on na plikach 2008/9 czy 2010/11/12?

nie powiem ci pliki są w 100% by me :P tylko pliki game i główne liby etc był by ktoś inny ale edytowane także są w 100% :P oj bardzo długo zajeło to żeby dopiąć serwer do stanu w jakim jest teraz, a więc i długa historia więc nie dziw się że nie jestem w stanie powiedzieć, game r34 tyle ci mogę powiedzieć było bardzo dużo w nim bugów lecz podjąłem się do pracy nad nim niestety i nie zrezygnowałem.

Opublikowano

Od jutra zaczną się pojawiać filmy od youtuberów z widzami 300, 450, 500, 700, 2.000, no i mam jeszcze jednego z 3.400 widzów z którym będę się dogadywał już jutro po powrocie z majorki i drugiego 15.000 widzów i zrobie wszystko by ten 15.000 widzów zawitał u nas w drużynie :)

Rejestracja serwera możliwe że będzie czynna już przed 14 Kwietnia! nawet możliwe że już 9-11 Kwietnia.

Licencja 512 slotów na TS3 jest już w użytku na naszym komuniktaorze - ts3.eternal-kingdom.pl - ZAPRASZAMY. ( Licencja miała pojawić się trochę pózniej no ale z dość ciekawych powodów jest już teraz )

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...