Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] qEssentials - Publiczny system narzędzi do serwerów Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wasz plugin będzie kiedyś kompatybilny z 1.8? 1.7 to przeżytek... słabe serwer na nim zostały, ale są też takie które już się szykują do 1.9. ;)

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

PROJEKT ZOSTAŁ PORZUCONY.

Ze względu na liczne spiny, kłótnie i sytuacje niekomfortowe dla ekipy qEssentials projekt zostaje porzucony nieodwołalnie. 

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

­

@AdamGrzegorz a plugin na próżnię będzie kontynuowany ?

minecraft.jpg
Opublikowano

Trochę do dup* troche nie­ no niewiem 7.5/10

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

PROJEKT ZOSTAŁ PORZUCONY.

Ze względu na liczne spiny, kłótnie i sytuacje niekomfortowe dla ekipy qEssentials projekt zostaje porzucony nieodwołalnie. 

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

­

No nareszcie koniec z tym gównem, beka.

@Temat

Co to za tandeta? Nie podoba mi się.

<33

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

No nareszcie koniec z tym gównem, beka.

@Temat

Co to za tandeta? Nie podoba mi się.

<33

Odezwal sie pan "programista" skryptow XDDDDDDDDD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Plugin fajny ale i zarazem c*****y dlaczego?

Pobieram wersje 1.0 a config tworzy się pod 0.1 nie wiem dlaczego....

Opublikowano

Świetny plugin! Rozbudowuj go dalej. Masz szanse na zrobienie lepszego Essentials :D Like ode mnie!

Pomogłem? Daj lajka! :D

Opublikowano

Jestem nowy na forum ale plugin wygląda całkiem dobrze! :D
pobiorę, przetestuje i jak dobrze się sprawi to użyję na swoim serwerze :P

Opublikowano

Świetny plugin! Rozbudowuj go dalej. Masz szanse na zrobienie lepszego Essentials :D Like ode mnie!

Jestem nowy na forum ale plugin wygląda całkiem dobrze! :D

pobiorę, przetestuje i jak dobrze się sprawi to użyję na swoim serwerze :P

Tak btw. to ten projekt jest porzucony, nie chce mi się dalej go robić. Stał się zbyt wielki do ogarnięcia, poza tym co dostane w zamian? Jedynie c*****e komentarze jaki to ja zjebanym programistą jestem i że oni zrobią to lepiej, ale nigdy nawet javy na oczy nie widzieli.

Ale dzięki chłopaki!

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@up Wiesz jak to jest z tymi gimbusami, fakt nic z tego nie masz ale w koncu docenia. ;)

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

@bartek190 Wiesz jak to jest z tymi gimbusami, fakt nic z tego nie masz ale w koncu docenia. ;)

Możliwe że wypuszczę niebawem pewien projekt, nad którym siedzę już ponad 2/3 miechy. Był tutaj na forum, lecz był bardzo pokaleczony i c*****y.

Tak, ten projekt był płatny, ale z racji tego że było nikłe zainteresowanie (nie wiem, 50 zł za drogo za taką pracę czy co?) to postanowiłem go tu udostępnić,

tylko że pamiętajcie - gimbusy (nie osoby które chodzą do gimnazjum, nie mylcie pojęć), debile (buraczek: po pierwsze, nie zamierzam dyskutować z debilami) i niesamowici programiści (chodzi mi o tych zjebanych, wiecie o co chodzi) nie mają wstępu. :v

Tylko jeszcze parę rzeczy muszę dokończyć, bo powiedzą że to jest zjebane i ssak podczas godów (what?) by tego nie użył.

­

Opublikowano

@up Wolalbym jakbys te toolsy dokonczyl, ja ich uzywam i sa mega tylko mam maly problem z chatem (temat zalozylem ) zerknij moze tam. ;)

76561198209779975.png

Opublikowano

@bartek190 Wolalbym jakbys te toolsy dokonczyl, ja ich uzywam i sa mega tylko mam maly problem z chatem (temat zalozylem ) zerknij moze tam. ;)

Problem polega na tym, że nie mam do tego weny. Nie cieszy mnie już programowanie tego projektu, a wręcz nudzi przemierzając miliony komend i klas w poszukiwaniu błędu czy czegoś tam. Wolę robić coś co mnie ciekawi i mam do tego niesamowitą chęć :)

­

Opublikowano

Ale prosze pomozesz mi z tym chatem? Chce uzywac tego pl jest lepszy i optymalniejszy od essientiala normalnego... :-\

76561198209779975.png

Opublikowano

Kiedy update pod 1.8 ??

Nigdy. Kilka postów wyżej autor projektu pisał, że porzucił projekt i pracuje nad kolejnym.

Tak btw. to ten projekt jest porzucony, nie chce mi się dalej go robić. Stał się zbyt wielki do ogarnięcia, poza tym co dostane w zamian? Jedynie c*****e komentarze jaki to ja zjebanym programistą jestem i że oni zrobią to lepiej, ale nigdy nawet javy na oczy nie widzieli.

­

Opublikowano

Ale prosze pomozesz mi z tym chatem? Chce uzywac tego pl jest lepszy i optymalniejszy od essientiala normalnego... :-\

I tu sie mylisz, ten plugin ma mase błedów, w porównaniu do essentials TO jest 1/10 tego znanego pluginu...

Jak by były błedy to piszcie, ja mogę w wolnym czasie coś w tym "gówn*e" naprawić

@topic Adamie, zacząłeś projekt to go skończ... W życiu jak coś ci sie znudzi to też zostawisz? 

Opublikowano

I tu sie mylisz, ten plugin ma mase błedów, w porównaniu do essentials TO jest 1/10 tego znanego pluginu...

Jak by były błedy to piszcie, ja mogę w wolnym czasie coś w tym "gówn*e" naprawić

@topic Adamie, zacząłeś projekt to go skończ... W życiu jak coś ci sie znudzi to też zostawisz? 

Noo, ta, 1/10 bo nie wprowadzałem gówien i tak nikomu nie potrzebnych (/kittycannon xD) jak w Essentials. ;P

Panie programisto, Ty lepiej nic nie naprawiaj, ty nawet nie wiesz co to hermetyzacja, nie mowiąc już o... no nie ważne, połowy kodu nie zrozumiesz kolego. :P

Zacząłem, i gdyby nie tacy jak Ty, to pewnie i bym skończył. Poza tym nie udźwignąłbym i tak tego projektu sam, jest zbyt potężny, a moja kilkuosobowa ekipa się rozpierdoliła, więc sam tego nie mam jak dokończyć. Projekt który się zaczęło w kilka osób, również trzeba w tyle skończyć, przynajmniej ja tak mam :D

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...