Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] InariMT2.eu

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W ile wbije 100 level? 

Na wyższe mapy wymagany buff?

Na serwerze jest dużo przedmiotów, potworów, itp, które zostały ukradzione z innych gier. Nie będziemy tego tolerować.

Temat Zamknięty.

Bezbek.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Na serwerze jest dużo przedmiotów, potworów, itp, które zostały ukradzione z innych gier. Nie będziemy tego tolerować.

Temat Zamknięty.

Prawde mówisz, niech zamkną 3/4 prezentacji!

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Temat Zamknięty.

Dobra beka wiem.

Od dziś mpc zamyka prezki za rzeczy które są w większości dostępne w dziale tut i dl? 

1912513.jpeg

Opublikowano

Dobra beka wiem.

Od dziś mpc zamyka prezki za rzeczy które są w większości dostępne w dziale tut i dl?

Tak. Zamykają prezki za "kradzież" rzeczy z innych gier, gdzie same pliki od ymir'a są tak naprawdę skradzione. Od jutra koniec z działem "Publikacje serwerów Metin2" B)

Kiedy start?

Będzie działał client z bety na oficjalu?

tenor.gif

Opublikowano

Tak. Zamykają prezki za "kradzież" rzeczy z innych gier, gdzie same pliki od ymir'a są tak naprawdę skradzione. Od jutra koniec z działem "Publikacje serwerów Metin2" B)

Kiedy start?

Będzie działał client z bety na oficjalu?

Zobacz na głowny post. 

1912513.jpeg

Opublikowano

fajnie się pyka na becie nie mogę się doczekać startu.

nawet już 1 buga zgłosiłem heheheh :P  :P  :P  :P  :P

widzimy się na starcie ziomy.

97885401236937515934.png

Opublikowano

fajnie się pyka na becie nie mogę się doczekać startu.

nawet już 1 buga zgłosiłem heheheh :P  :P  :P  :P  :P

widzimy się na starcie ziomy.

2/10 nie polecam uzytkownika.

CO do isu i bonow w syfach typu pety, jesli wezmiemy pod uwage max lvl max eq itp nie duzo one dadzą ale to jaki boost dadzą na starcie jest nie do opisania.

Troche szkoda ale trudno. Ja gram dla funu nie dla topki wiec jest ok.

A i moglibyscie dopasowac bardziej drop biologa, z 10 do 22 lvla dropnalem 8 odlamkow, troche glupio ze dalej musze siedziec na tej mapie a nie na nastepnej bo nie dropnalem do konca biologa, fajnie jakby to dropilo synchronicznie

rYD9JSA.png

Opublikowano

Serwer wygląda dość ciekawie, Asek miał parę serwerów ale myślę że teraz ci wszystko wyjdzie z serwerem jak planowałeś.

Widzę trochę rzeczy z innych serwerów ale Modele/Miasta pierwsza klasa.

Polecam ze względu na Aska powodzenia na starcie Pany. ;)

53594961070274399019.png

Opublikowano
obstawiam że u handlarzy jest w pizdu ulepszaczy bo to beta i wiadomo że dają wszystko do handlarzy, żeby wszystko można było przetestować. 

Ta serio? Uczyli Cie czytać ze zrozumieniem? Napisałem jasno i wyraźnie "ogólnie", czyli wszystkie ulepszacze z serwera.

I tak na taki "Easy/pvp" za dużo ulepszaczy. Znając życie z tego serwera będzie taki easy jak z invorii easy. 

Opublikowano

Ta serio? Uczyli Cie czytać ze zrozumieniem? Napisałem jasno i wyraźnie "ogólnie", czyli wszystkie ulepszacze z serwera.

I tak na taki "Easy/pvp" za dużo ulepszaczy. Znając życie z tego serwera będzie taki easy jak z invorii easy. 

Zle znasz życie .

2/10 nie polecam uzytkownika.

CO do isu i bonow w syfach typu pety, jesli wezmiemy pod uwage max lvl max eq itp nie duzo one dadzą ale to jaki boost dadzą na starcie jest nie do opisania.

Troche szkoda ale trudno. Ja gram dla funu nie dla topki wiec jest ok.

A i moglibyscie dopasowac bardziej drop biologa, z 10 do 22 lvla dropnalem 8 odlamkow, troche glupio ze dalej musze siedziec na tej mapie a nie na nastepnej bo nie dropnalem do konca biologa, fajnie jakby to dropilo synchronicznie

Wszystkie bonusy w rzeczach z IS mogą być zmieniane więc jeszcze nic nie mówi za tym ze tak zostanie. 

1912513.jpeg

Opublikowano

Napisałeś  cytuje " Wejdź na bete i zobacz u handlarza ile jest ulepszaczy ogólnie".  Więc proszę cie nie pouczaj mnie o czytaniu ze zrozumieniem, jak nie potrafisz poprawnie napisać zdania, a co do tego postu który napisałeś później,  jest jeszcze bardziej bezsensu, z tego serwa będzie taki easy jak z invorii easy?? A co invoria jest złym serwerem easy lub nim nie jest? Gra tam po 1.5k-2k osób i nikt nie narzeka że jest za ciężko lu za łatwo albo że czegoś jest za dużo.  Jak dla mnie serwer prezentuje się bardzo dobrze, w końcu coś nowego, prywatne serwery zaczynają powoli umierać przez taką właśnie monotonnie, a tutaj coś nowego. Zresztą czego się spodziewasz, że co będą 4 ulepszacze, perły i koniec? Oczywistą sprawą jest że skoro jest tyle setów, dungów to musi być sporo ulepszaczy. 

Opublikowano

100lvl jak an easy/pvp?

Cos mi tu smierdzi :) jak na easy to jest godzina expienia max, wiec pewnie exp jest zrobiony pod medium :))

Zycze powodzenia

Easy/PvP to jest, tylko pod względem expa jest tak jak na 100 lvl.

W godzine wbijesz może 30 lvl przy dobrych wiatrach ale w koncu max 100 lvl więc nie będzie Ci leciało masakrycznie duzo. :)

Beta nadal otwarta?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Bm będzie miał tu wgl jakiś polot? bo z tego co widzę ostatnia zbroja daje 40 na magie + hełm + bransa = 70 

BM to kosa polecam grać Surą BM  :)

Opublikowano

BM to kosa polecam grać Surą BM  :)

Skoro grałeś na becie to powiedz mi jak tu zarobić/co jest głównym cennikiem? Bo skoro jest tyle rzeczy w is bez których jesteś gównem w pvp to ciekawe jak mam je zdobyć nie wydająć na is. ;) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

jak dla mnie serwer jest trochę pod is jak taki pet dale 60k hp 60 na luda i 60 śr to jest z*******a przewaga w pvp... albo kostium 100 na luda 150k hp i 80 śr gracze którzy nie bd wydawali na is nie mają żadnych szans 

Opublikowano

jak dla mnie serwer jest trochę pod is jak taki pet dale 60k hp 60 na luda i 60 śr to jest z*******a przewaga w pvp... albo kostium 100 na luda 150k hp i 80 śr gracze którzy nie bd wydawali na is nie mają żadnych szans 

Napisałem że te bonusy ulegną zmianie ! . 

1912513.jpeg

Opublikowano

Napisałem że te bonusy ulegną zmianie ! . 

na odcinku Adasia gadał coś, że będą przedmioty na zawsze z is i na określony czas dostepne do zdobycia w grze, prawda to ?

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...