Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] InariMT2.eu

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na odcinku Adasia gadał coś, że będą przedmioty na zawsze z is i na określony czas dostepne do zdobycia w grze, prawda to ?

Pierścienie amulety i runy będą czasowe

Kostiumy fryzury pety mounty na stałe.

Tak będą za PI

1912513.jpeg

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy officialny start

Głowny Post.

Start Serwera 

03.04.2015 Godzina 18.00

Client będzie dostępny wraz z patcherem o godzinie 18.00 dnia 02.04.2015 

Client nie będzie posiadał łatek startowych.

------------------------------

----------------------------

1912513.jpeg

Opublikowano

A naprawicie link polecający ? 

Jeśli ktoś założy konto używając Twojego linku polecającego (widoczny powyżej) dostaniesz 10% (zaokrąglone w górę) gratisowych SM od każdego doładowania dni VIP użytkowinka przez Ciebie zaproszonego.

Jeśli któraś z postaci użytkownika przez Ciebie zaproszonego osiągnie 200 level to będziesz miał możliwość jednorazowego odebrania nagrody w postaci 1 dni VIP i10 gratisowych SM.

Nagroda będzie możliwa do odebrania poniże

tu jest 100 lvl ;)

Konta z bety bd działały na oficjalnym starcie ? :) Jeśli tak zapraszam do rejestracji !

Tak. Wimy o tym sponsor już informacje dostał.

Tak będą działać .

1912513.jpeg

Opublikowano

O czekałam na taki serwer no tylko mi nie pasuje ten 100 lvl, zmiencie to chociaz na ten 150/200 ;x 

wolf.gif

Opublikowano

O czekałam na taki serwer no tylko mi nie pasuje ten 100 lvl, zmiencie to chociaz na ten 150/200 ;x 

Odpada. 

Nie będziemy przebudowywać całego serwera 

1912513.jpeg

Opublikowano

Pierścienie amulety i runy będą czasowe

Kostiumy fryzury pety mounty na stałe.

Tak będą za PI

A w jaki sposób zdobywa sie te PI? Metki/bossy/pvp?

I czy za te punkty bedzie można kupić te kostiumy itp o tych samych wartościach co w is?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Znalazłem błąd. Chciałem przenieść się na mape zuo 50-100 lvl, ale wyrzuciło mnie z gry. Gra całkowicie się wyłącza. Każda próba wejścia na postać kończy się zamknięciem gry. Inna postać na m1 działa normalnie. Zbugowana postać - nick Nebh

Opublikowano

@GM Nicoo , tak ? od kiedy?, gram od samego początku bety i Asek wczoraj powiedział ,że dziś dodadzą NPC który będzie dawał 100lvl  więc wtedy bedziemy testować pvp.A zamiast npc jest wielki ch..... . Zmianki nie działają nadal więc nie ma jak wbic full abs  by posprawdzać DMG, A te pvp co my sobie robimy w M1 polega na tym kto 1 skilla walnie . Więc nie pier.. głupot i kim ty w ogóle jesteś ,że tak wszystko wiesz a zarazem nic ?

Widzę, że od rana wypisujesz same głupoty na temat serwera. 

1.Beta zamknięta - Ku..... od kiedy ? każdy może wejsc na stronie teraz i zrobić konto i testować

2.BM KOSA?- pfff chyba serwery pomyliłeś

Wnioskuję że masz zerowe pojęcie o serwerze i wbiłeś max 20lvl tutaj 

Opublikowano

@GM Nicoo , tak ? od kiedy?, gram od samego początku bety i Asek wczoraj powiedział ,że dziś dodadzą NPC który będzie dawał 100lvl  więc wtedy bedziemy testować pvp.A zamiast npc jest wielki ch..... . Zmianki nie działają nadal więc nie ma jak wbic full abs  by posprawdzać DMG, A te pvp co my sobie robimy w M1 polega na tym kto 1 skilla walnie . Więc nie pier.. głupot i kim ty w ogóle jesteś ,że tak wszystko wiesz a zarazem nic ?

Widzę, że od rana wypisujesz same głupoty na temat serwera. 

1.Beta zamknięta - Ku..... od kiedy ? każdy może wejsc na stronie teraz i zrobić konto i testować

2.BM KOSA?- pfff chyba serwery pomyliłeś

Wnioskuję że masz zerowe pojęcie o serwerze i wbiłeś max 20lvl tutaj 

Mało  wiesz i za dużo piszesz,poznaj szczegóły  :D

Opublikowano

Mało  wiesz i za dużo piszesz,poznaj szczegóły  :D

mało wiem ? gram na becie od początku .Dziś  mnie nie było na serwerze bo jak sie nic nie zmieniło to nie miałem powodu by wbić

Opublikowano

mało wiem ? gram na becie od początku .Dziś  mnie nie było na serwerze bo jak sie nic nie zmieniło to nie miałem powodu by wbić

Masz sie czym chwalić, że grasz od początku bety która stoi ledwo 2 dni -.-

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Właśnie się zmieniło i dlatego mało wiesz  ;) Serwer polecam :D

Opublikowano

Jaka postac najlepsza w pvp ? ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Takie małe uwagi, pytania:

Na filmie u Legala była możliwość przywołania 2 petów na raz - chyba ktoś oszalał.

Zablokowaliście bugowanie wierzchowcow? Bo jeśli nie to powodzenia robić pvp z kims takim co zbugował wierzcha na 3k wartości ataku.

Ponawiam pytanie co do BM'a czy będzie dawał radę w pvp bo jest 70% na magie i czy ogarnie w przeciętnym eq bossy na mapach?

PVP będzie się opierać kto pierwszy rzuci skilla lub komu wejdzie kryt czy bardziej wyrównane? 

Jak zdobyć te PI prócz wbijania lvli?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Klasy będą wyrównane ?? 

@Edit: Kiedy start dokładnie ?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...