Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] InariMT2.eu

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem Panowie jak Was, ale mnie youtuberzy, którzy mają reklamować serwer nie przekonali, może i Wallander bierze tyle pieniędzy, ale jest 100% skutecznością na powodzenie, nie chcę się wdawać w szczegóły, ale po pierwszym odcinku z invori każdy zauważył wizualną zmianę ilości graczy, mimo tego, że serwer nie ma licznika w grze i na forum. 

Ja jestem realistą i moja opinia nie ma na celu Was w żadnym stopniu obrazić, ale czy wróżycie chociaż stałe 1000 osób na serwerze?

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem Panowie jak Was, ale mnie youtuberzy, którzy mają reklamować serwer nie przekonali, może i Wallander bierze tyle pieniędzy, ale jest 100% skutecznością na powodzenie, nie chcę się wdawać w szczegóły, ale po pierwszym odcinku z invori każdy zauważył wizualną zmianę ilości graczy, mimo tego, że serwer nie ma licznika w grze i na forum. 

Ja jestem realistą i moja opinia nie ma na celu Was w żadnym stopniu obrazić, ale czy wróżycie chociaż stałe 1000 osób na serwerze?

Jak dla Ciebie 1000 online to mało to nie wiem gdzie Ty grasz o.O To jest easy/pvp wystarczy takie 300 online i będzie dobrze.

tenor.gif

Opublikowano

Wiadomo kiedy oficjalny start ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Nie ma to jak robic bete w danych godzinach ^^ Moze za 2 tyg ruszycie jak bd tak robic.

Dostaliśmy zgłoszenia które były na tyle poważne że bez ich napraw nie można normalnie testować serwera.

1912513.jpeg

Opublikowano

Serwer świetny, na pewno wpadnę z kolegą na start. 

@Up, potwierdzone info, że 1 kwietnia start??

1-3 Potwierdzoną  datę startu podamy o godzinie 18.00

1912513.jpeg

Opublikowano

W chwili obecnej beta on ?

4uc581.jpg

Opublikowano

od wczoraj od 15;00 jest ON

paczaj w najlepszą odpowiedź u góry

to wiem ale slyszalem ze odpalaja w konkretnych godzinach

@ EDIT

Skad ja to wiedzialem ze jak start jest zapalnowany na 1-3  to zawsze ostatni termin wybieraja ... 

4uc581.jpg

Opublikowano

O boże <3 W końcu serwer, na którym nie będę musiał expić 13981231237123 godzin i dropić tyle samo czasu ulepszaczy .. Dużo fajnych nowości, min. Bossy i mapki . Polecam !

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Wejdź na bete i zobacz u handlarza ile jest ulepszaczy ogólnie. Odechce Ci się grać ;)

Chyba nigdy w becie nie uczestniczyłeś :O, obstawiam że u handlarzy jest w pizdu ulepszaczy bo to beta i wiadomo że dają wszystko do handlarzy, żeby wszystko można było przetestować. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...