Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] InariMT2.eu

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem rejestracje ale w DOWNLOAD nie ma żadnych linków. Czemu? Chciałem zagrać na becie.

Również wszyscy czekają za klientem ;) Miał być o 15:00 już a coś nie ma jeszcze. Cierpliwości :P Reje widziałem. 

Opublikowano

Również wszyscy czekają za klientem ;) Miał być o 15:00 już a coś nie ma jeszcze. Cierpliwości :P Reje widziałem. 

Client jest dostępny tak jak już powtarzaliśmy aby wejść na bete wymagane jest siedzenie na ts3

1912513.jpeg

Opublikowano

Serwer typowo pod is'a i tak patrze a tutaj chyba z 5-6 mapek z invorii tylko moby podmienione :D

1.Is nie jest zrobiony więc jak to możesz określić ? 

1912513.jpeg

Opublikowano

1.Is nie jest zrobiony więc jak to możesz określić ? 

Filmik jest ... że kostiumy na bronie i zbroje może i na zawsze ale połowa gry liczy się tam na is'ie patrząc na bonusy jakie daje 

Opublikowano

Filmik jest ... że kostiumy na bronie i zbroje może i na zawsze ale połowa gry liczy się tam na is'ie patrząc na bonusy jakie daje 

Nie bierzesz pod uwagę faktu iż bony / nagrody z misji / wbudowane wartości w ekwipunku są bardzo wysokie więc 30k hp 60k hp przy 1.5 miliona nie robi duże różnicy 

1912513.jpeg

Opublikowano

Nie bierzesz pod uwagę faktu iż bony / nagrody z misji / wbudowane wartości w ekwipunku są bardzo wysokie więc 30k hp 60k hp przy 1.5 miliona nie robi duże różnicy 

Jak nie ? ... 

Kostium zbroja +60k +60k za kostium broni + pet + wierzchowiec = 240k hp więc nie powiedziałbym że nie robi różnicy :)

Opublikowano

Wiadomo serwer musi się z czegoś utrzymać ale bez przesady mogliście już zmniejszyć wartości bonów do normalnych bo to jest przesada <_<

Myślicie że zwiększycie wartości bonów i odrazu serwer będzie mega.Oczywiście dzieci będą się cieszyć że mają po tyle bonów.

Jak dla mnie to mająć IS możesz spokojnie sobie grać,bo nawet w pierwszym mieście cieżko bez jakichkolwiek wspomagaczy ubić moby.

Moim zdaniem zostawić tak jak jest tylko pozmniejszać do normalnych i przyzwoitych wartości bonów,bo mało kogo już kręci to że ma się ileś tam tysięcy na ludzi czy potwory.

Jak tak będzie jak teraz to szybko się znudzi.To jest tylko moje zdanie.

^_^

Opublikowano

Na ts na kanale beta testy jest więcej osób niż na oficjalnych startach innych serwerów, oby tak dalej :)

Mam nadzieję, że będzie pompa :) 

Co do clienta to wejdzcie na tsa i tam są wszystkie linki. :)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

@αѕєк

Dodacie lv do npc? Nie chce mi się za bardzo jak reszczie expic do 100 gdzie exp leci dosc slabo jak na easy/pvp ^^ Chodzi o 5-10 ostatnich lvli na mapie xD

Opublikowano

serwer mega sie zapowiada cos innego niż te wszystkie serwery robione na 1 kopyto 

widzimy sie na starcie 

97885401236937515934.png

Opublikowano

Póki co beta przebiega pomyślnie bez mniejszej ilości bugów i Administracja się angażuje więc wielki  +

Jutro kolejna część bety więc wpadać na TS i testujemy ! :D

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...