Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] InariMT2.eu

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro wprowadziliście niekończące się rosy, dłonie i tym podobne, to nie możecie wprowadzić po prostu jednej zmianki, która nigdy się nie będzie kończyć?

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro wprowadziliście niekończące się rosy, dłonie i tym podobne, to nie możecie wprowadzić po prostu jednej zmianki, która nigdy się nie będzie kończyć?

Możemy ale wtedy oprócz ulepszania nie było by na co yang wydawać

1912513.jpeg

Opublikowano

­

Odpalać bete xD

A tak na poważnie, około której godziny możemy się jutro spodziewać otwarcia bety?

­azYIWDl.png

Opublikowano

Yangi wydawałoby się na ulepszacze, kupowanie itemów od innych, kupony sm - bo mniemam, że nie będą niektóre pety do kupna w grze tylko będzie trzeba będzie je kupić z is'u a są tacy ludzie, którzy nie chcą wydawać hajsu na metina i wolą kupować w grze, więc pomysł z nieograniczoną zmianką jest według mnie prosty i jedyne co robi to ułatwia grę, a nie burzy, bo ktoś nie będzie musiał robić sobie kont, aby kupować te x tysięcy zmianek, tylko będzie mógł jednocześnie expić, dropić. 

Opublikowano

Mogę prosić o napisanie cen petów, fryzków, kostiumów, mountów, pierścieni i pasków w IS? Chcę przygotować hajs. :P
@Zmieńcie odpalanie kilku petów jednocześnie bo to troche przesada :/

Opublikowano

Mnie ciekawi czy ktoś bez is'a sobie poradzi na tym serwerze, bo te wartości petów/wierzchowców to jest jakaś masakra ^^

Denerwujesz mnie.

a co do pytania wszystko można dostać przez samą gre (Sklep z punktami Inari / kupony sm)

Bedzie jakas reklama?

Jest

1912513.jpeg

Opublikowano

Teraz coś ode mnie. Według mnie człowiek, który przygotowuje serwer musi być bardzo profesjonalny, jeżeli nie jest w stanie czegoś zrobić, jeżeli nie ma odpowiednich finansów to nie powinien się za to nawet zabierać, serwerów metina było już mnóstwo, przetrwały tylko te lepsze. Jak wiemy, są youtuberzy, którzy zajmują bądź zajmowali się metinem, a ich 'sława' internetowa jest tak ogromna, że mogą przyciągnąć mnóstwo graczy. Z pewnością nie stać Wam na Isamu czy Nitro, którzy mają po -set wyświetleń, ale czy da się załatwić kogoś pokroju Wallandera? Jego filmik z privów widzi średnio 15 tysięcy osób, więc założywszy, że chociażby 5% chciałoby zobaczyć serwer, to jest 750 osób. Po cholerę serwerowi youtuberzy, którzy mają po 300 wyświetleń, i 100 subów, a z tych 300 wyświetleń 100 to jego znajomi, kolejne 100 to rodzina i może 100 to gracze, którzy tylko 1 min filmu zobaczyli, przykro mi to stwierdzać, ale tacy ludzie nic nie zmieniają. 

DOKŁADNE PYTANIE ZADAM I OCZEKUJĘ DOKŁADNEJ I DOJRZAŁEJ ODPOWIEDZI, A NIE ZWODZENIA I KRĘTACTWA: 

Czy serwer będzie reklamował jakiś youtuber, który ma powyżej 5 tysięcy subskrypcji? 

Opublikowano

Teraz coś ode mnie. Według mnie człowiek, który przygotowuje serwer musi być bardzo profesjonalny, jeżeli nie jest w stanie czegoś zrobić, jeżeli nie ma odpowiednich finansów to nie powinien się za to nawet zabierać, serwerów metina było już mnóstwo, przetrwały tylko te lepsze. Jak wiemy, są youtuberzy, którzy zajmują bądź zajmowali się metinem, a ich 'sława' internetowa jest tak ogromna, że mogą przyciągnąć mnóstwo graczy. Z pewnością nie stać Wam na Isamu czy Nitro, którzy mają po -set wyświetleń, ale czy da się załatwić kogoś pokroju Wallandera? Jego filmik z privów widzi średnio 15 tysięcy osób, więc założywszy, że chociażby 5% chciałoby zobaczyć serwer, to jest 750 osób. Po cholerę serwerowi youtuberzy, którzy mają po 300 wyświetleń, i 100 subów, a z tych 300 wyświetleń 100 to jego znajomi, kolejne 100 to rodzina i może 100 to gracze, którzy tylko 1 min filmu zobaczyli, przykro mi to stwierdzać, ale tacy ludzie nic nie zmieniają. 

DOKŁADNE PYTANIE ZADAM I OCZEKUJĘ DOKŁADNEJ I DOJRZAŁEJ ODPOWIEDZI, A NIE ZWODZENIA I KRĘTACTWA: 

Czy serwer będzie reklamował jakiś youtuber, który ma powyżej 5 tysięcy subskrypcji? 

Legal Adas ThailGT DIII 

A co do twojej wypowiedzi wallander bierze za serie więcej niż paru miesięczna pensja - średnia krajowa.

Nitro? Isamu? ---JP Armia + widać jak reklamowali pompe 1 odcinek na rok i masz 20 online.  

a dlaczego to lewituje? :D

1875082.jpeg

Ładnie wykonana prezentacja.

Nie lewituje tak widać na ss

1912513.jpeg

Opublikowano

­

Odpalać bete xD

A tak na poważnie, około której godziny możemy się jutro spodziewać otwarcia bety?

Beta dziś pewno wieczorkiem  16/17/18  :ninja:

Asek co z clientem?

Opublikowano

­

#BledneInfo

Client na 15 bedzie gotowy

Pisali tak na shoucie, któryś z adm, w/e skoro twierdzisz że nie to nie. Nie czytać moich #PotwierdzonychInfo

­azYIWDl.png

Opublikowano

­

Pisali tak na shoucie, któryś z adm, w/e skoro twierdzisz że nie to nie. Nie czytać moich #PotwierdzonychInfo

Ts3 jest wymagany ale nikt nie napisal że trzeba siedzieć na becie 24/7

1912513.jpeg

Opublikowano

Asku a mozesz mi powiedziec jak sie sprawuje ten BlazingFast? Chcialem wlasnie kiedys wziasc ... Tam faktycznie jest 1gbps ?

Do

LittleBlack

Wez dziewczynko zacznij uzywac mozgu poniewaz zapytalem tu jak sie sprawuje BlazingFast ! Najwyrazniej nie masz bladego pojecia co to jest i wstawiasz mi warny za darmo! To tak sie teraz robi , ze jak sie nie wie co to jest to trzeba warna dac? Serio twoje warny oraz poziom inteligencji jest w stopniu miernym !

BlazingFast to hosting na ktorym jest postawiony ten serwer dla twojej informacji ! Ograniczona dziewczynko !

Opublikowano

Również zawitam z gildią :) Będzie pompa. Serwer pomysłowy a prezentacja klarowna i estetyczna. Wytrwałości :D

PS: Gdzie mogę pobrać klienta ? 

Opublikowano

U kogo jest już pewna reklama?

W ile wbije maxa? na oko.

Jeszcze raz keidy ten start? :)

Wbije! :)

Start po becie. od 01.04.2015r - do 03.04.2015r

Opublikowano

Start Serwera 

03.04.2015 Godzina 18.00

Client będzie dostępny wraz z patcherem o godzinie 20.00 - 22.00 dnia 02.04.2015 

Client nie będzie posiadał łatek startowych.

------------------------------

----------------------------

Uwaga ! 

Client na Beta-Testy będzie dostępny o godzinie 15.00

Start Testów - 16.00

Client  na bete dostępny na ts3.inarimt2.eu

Aby wejść na serwer potrzebna będzie obecność na TeamSpeak3 - ts3.inarimt2.eu

-Za Wykrycie Błędów gry przewidziane są spore nagrody w postaci SM

Zapraszamy

-------------------

-----------------

---------------

Client z bety nie będzie aktualny przy głównym starcie serwera.

Pozdrawiam. 

1912513.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...