Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] InariMT2.eu

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Rozwijaniu Swojej Postaci...

Ps. Dyskusja z Tobą nie ma sensu ,mam wrażenie że celowo trollujesz

Nie, po prostu jestem ciekawy jak to będzie wyglądało skoro max lvl jest 100, a broni troche sporo :) 

TrollLVLhard

ttpng_wxsaxxe.png

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer w miarę ok, jedynie nie podobają mi się zbrojki samuraja gorszych nie dało się z neta wziąć.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Nic nowego tutaj nie widzę wszystko co było na invori/ayumi.

Grałeś?

A ja polecam Tobie zmienić szkiełka na mocniejsze.

Mapy zapie*dolone z invorii.

Dungeony zapie*dolone z invorii.

Ostatnia broń zapier*dolona z invorii.

Reszta sklejka z MPC

A kostium broni to żadna nowość.

Nie polecam

Już widzę jak Ty to WSZYSTKO kupiłeś ^^

''Najwyżej'' ktoś to wziął z invorii i ci to sprzedał ;]

Kobieto uspokój się tą invorią bo się zaraz spuścisz. Losie, boicie się że nwm invoria upadnie bo dobry esay startuje ? Zachowujesz się jak maleńkie stworzenie które płace bo ktoś nie kupił lodzika, bądź lizaczka. Już ja się zachowuje jak cymbał, ale nie do tego stopnia aby w każdej stronie zapowiedzi serwer-a pisać po 10 razy " ŻE KUR.. CEGŁA Z M1 JEST TAKA SAMA CO NA INVORII"  jprdl dziecinada, tylko sobie nie zrób ołtarzyka invorii

@ Będą jakieś nagrody dla osób które pierwsze wbiją top 1/2/3?

Opublikowano

Serwer w miarę ok, jedynie nie podobają mi się zbrojki samuraja gorszych nie dało się z neta wziąć.

To jest kostium , można go przecież ukryć

Up. Tak maksymalne

Grałeś?

Kobieto uspokój się tą invorią bo się zaraz spuścisz. Losie, boicie się że nwm invoria upadnie bo dobry esay startuje ? Zachowujesz się jak maleńkie stworzenie które płace bo ktoś nie kupił lodzika, bądź lizaczka. Już ja się zachowuje jak cymbał, ale nie do tego stopnia aby w każdej stronie zapowiedzi serwer-a pisać po 10 razy " ŻE KUR.. CEGŁA Z M1 JEST TAKA SAMA CO NA INVORII" jprdl dziecinada, tylko sobie nie zrób ołtarzyka invorii

Tak

1912513.jpeg

Opublikowano

Prezentacja jak i strona graficzna serwera mi się nie podoba, to samo z większością setów. Fajny pomysł na serwer, dużo ciekawych rzeczy, mało nowości. Ogólnie jestem zaciekawiony serwerem, z chęcią będę obserwował jak się ten projekt rozwinie, Asek wydaje się być ogarnięty - jestem na TAK.

Opublikowano

Pomysl na server spoko, ale nazywanie bs'a z 2k13 i nieoptymalnej zmiany eq nowością to troche średnio świadczy o waszych umiejętnościach, ale Polecam ze względu na zaangażowanie Aska w szate wizualna i urozmaicenie monotoni.

Ps: Ambrozjak placku programy pomylileś tu nikt nie przechodzi dalej xD

Opublikowano

Pomysl na server spoko, ale nazywanie bs'a z 2k13 i nieoptymalnej zmiany eq nowością to troche średnio świadczy o waszych umiejętnościach, ale Polecam ze względu na zaangażowanie Aska w szate wizualna i urozmaicenie monotoni.

Nie wiem kto tu jest plackiem, chyba Ty. Musisz pod zapowiedzią serwera jechać swoimi głupimi tekstami rodem ze wsi? "Jestem na tak" - Podoba mi się pomysł na serwer. Widzę, że muszę bardziej rozbudować swoje wypowiedzi, bo ktoś tak skrajnie inteligentny jak Ty nie ogarnie o co chodzi.
Opublikowano

Bs został poprawiony przez evora a potem przez sherera.

1912513.jpeg

Opublikowano

Dolaczam sie do pytania ^^ Juz po 12 a beta miala byc o 12...

Nikt nie mówił że beta będzie o 12 dzisiejszego dnia.

Napisałem że pracujemy i robimy wszystko aby tak się stało.

1912513.jpeg

Opublikowano

Nikt nie mówił że beta będzie o 12 dzisiejszego dnia.

Napisałem że pracujemy i robimy wszystko aby tak się stało.

To napisz czy na dzis sie wyrobicie czy nie... Co nie bd na marne dzis siedziec i na ta bete czekac.

Opublikowano

To napisz czy na dzis sie wyrobicie czy nie... Co nie bd na marne dzis siedziec i na ta bete czekac.

Nie chcemy nic obiecywać. Beta została podana na Poniedziałek więc tego się trzymajmy.

1912513.jpeg

Opublikowano

­Bardzo ładnie się prezentuje serwer.

Widać zaangażowanie Aska w projekt.

Miejmy nadzieję że wszystko ładnie będzie działało, z chęcią zagram na serwerze bo warto wbić!

Opublikowano

Grałeś?

Kobieto uspokój się tą invorią bo się zaraz spuścisz. Losie, boicie się że nwm invoria upadnie bo dobry esay startuje ? Zachowujesz się jak maleńkie stworzenie które płace bo ktoś nie kupił lodzika, bądź lizaczka. Już ja się zachowuje jak cymbał, ale nie do tego stopnia aby w każdej stronie zapowiedzi serwer-a pisać po 10 razy " ŻE KUR.. CEGŁA Z M1 JEST TAKA SAMA CO NA INVORII"  jprdl dziecinada, tylko sobie nie zrób ołtarzyka invorii

Sram na invorie.

Dokładnie tak jak Hooltas napisał, wzorują się na najlepszych ^

A teraz przeczytaj to co napisałeś i zastanów się jakim jesteś idiotą ''Kobieto''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...