Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP.X] Genesis Last Chaos

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałam sobie ściągnąć nowy patch aż nagle: 

0540f-f98a789d-3088-4987-8e3b-cf003ad4c8

No cóż, trudno... Myślałam, że patch dalej ruszy, ale nieee!

0540f-f38a3c83-5c21-4746-a5f4-6d527cf77a

0540f-e18c0a0c-89ce-4092-b054-823747d462

Ktoś tak miał? Serwer działa w ogóle? I jak działa, to co na ten problem poradzić? :s

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś tak miał? Serwer działa w ogóle? I jak działa, to co na ten problem poradzić? :s

Bez nksp.exe nie pograsz. Albo rzeczywiście plik jest zawirusowany, albo to fałszywy alarm (podejrzewam drugą opcję, lecz nigdy nic nie wiadomo - ewentualne kroki robisz na własną odpowiedzialność ^^). Jeżeli chcesz, to możesz dodać ten folder (tzn. folder gry > bin) jako wyjątek, który nie będzie sprawdzany (w ustawieniach antywirusa masz, nie pamiętam gdzie się dokładnie wchodziło) i wtedy podczas patchowania nie powinno ci nic kolidować.

zSCFQrN.png

Opublikowano

2 x podczas pobierania zareagował mi avast oraz jak na razie raz podczas rozpakowywania. Ktoś też tak miał?

No jak widzisz, koleżanka nad Tobą. :p Poza tym, akurat przy serwerach prywatnych, to standard, że antywirus wykrywa zagrożenia. ;)

Opublikowano

Osobiście pierwszy raz się spotkałem, ale jakoś przeżyłem :P Natomiast mam kolejny problem, po udanych patchach, które przebiegły bez problemu wyskakuje mi informacja że mam brak bliku MSV1150 (jakoś tak on brzmi, nie jestem na kompie więc nie dam rady wkleić ss)

23udl52.jpg

Opublikowano

Jakoś temat o Disturbi na którym aktualnie jest 171 osób online, w tym ja został usunięty, ponieważ antywirus wykrywa zagrożenia xD Ile zajmuje wbicie cap lvla i ogarnięcie wszystkiego do pvp?

Opublikowano

Zeby zaistniec na Genesis , to trzeba zaladowac cash :P

A tam przypadkiem nie ma cashu za czas online? Wystarczy postawić dwa botki, a nawet jednego i główną postać i można sobie tyle cashu naklepać bez ładowania złotówki, że Ci na wszystko starczy. :p

Opublikowano

Aż mnie zaciekawiło to i zaczęłam pobierać te patche, i odkryłam iż mój kochany Windows Defender nie zablokował tego (o dziwo, bo blokuje wszystko co popadnie), więc chyba najstosowniejszym będzie, gdy wyłączysz śmieciowego (jak dla mnie) Avasta na chwilę do pobrania tych patchów. Antywirusy mają to w sobie, że blokują takie rzeczy, u mnie tak było zawsze :P

@554461402688252517908.png Miyoshi nie każdy ma możliwość stawiania takowych botków ^^

Ale co do posta @MiyoChang to się zgodzę, ale dodam, że każdy serwer postawiony jest pod zyski z cashu, a nawet każda gra f2p jest nastawiona na zyski z micro płatności, ale chyba to normalne, oni za darmo serwerów nie dostaną ;) Ah, i da się grać bez ładowania kasy - wystarczy robić vote, być czasem online i poświęcić czas na grę, a jeśli ktoś nie chce poświęcać czasu, to po co wgl ma zamiar zaczynać grę?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A tam przypadkiem nie ma cashu za czas online? Wystarczy postawić dwa botki, a nawet jednego i główną postać i można sobie tyle cashu naklepać bez ładowania złotówki, że Ci na wszystko starczy. :P

A no jesli jest za czas online to przepraszam :P

Opublikowano

Osobiście pierwszy raz się spotkałem, ale jakoś przeżyłem :P Natomiast mam kolejny problem, po udanych patchach, które przebiegły bez problemu wyskakuje mi informacja że mam brak bliku MSV1150 (jakoś tak on brzmi, nie jestem na kompie więc nie dam rady wkleić ss)

Witam ten błąd ci wyskakuje bo nie masz albo frameworka któregoś ale raczej to będzie przez visual c++.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a lot has changed, and I am requesting update on this as soon as miyoshi responds -.-

2yynhqg.jpg

...If I hate someone, I will hate them until they die or commit suicide...

Opublikowano

a lot has changed, and I am requesting update on this as soon as miyoshi responds -.-

To jest polskie forum.

Naprawione błędy? Ostatnio coś do gry nie mogłam wejść, a usunęłam bo mi miejsca brakowało.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To jest polskie forum.

Naprawione błędy? Ostatnio coś do gry nie mogłam wejść, a usunęłam bo mi miejsca brakowało.

Właściwie to gram tu od wczoraj, ale wszystko działa, więc chyba tak. :v

Opublikowano

too much has changed, cannot describe everything in 1 small message...

server is much stable now, and I only came here to get my post updated by Miyoshi... she likes my post but does not read skype to update this thread because she started it...

2yynhqg.jpg

Opublikowano

too much has changed, cannot describe everything in 1 small message...

server is much stable now, and I only came here to get my post updated by Miyoshi... she likes my post but does not read skype to update this thread because she started it...

Well, ok. I will read ur msg nublet. :v I don't have Skype on my computer yet. xD

Właściwie to gram tu od wczoraj, ale wszystko działa, więc chyba tak. :v

Zauważyłaś może, czy któreś klasy są bardziej op w pvp, a które mniej?

Opublikowano

Pewnie tak jak zawsze Rk, sin, witch xD Tego nie da się zmienić w tej grze :)

@ A i mam pytanie, bo ostatnio jak grałam rzuciły mi się w oczy sklepy z coverami, w których nie dało się ich kupić. Było zbugowane czy coś? A jeśli tak, to naprawione?

@@ PS. mnie tam dalej nie działa.

T2PjXDb.png

Zgodności i administrator nie działa, wyłączenie zapory także :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zauważyłaś może, czy któreś klasy są bardziej op w pvp, a które mniej?

Wiesz co, nie przyglądałam się jeszcze pvp, na razie jakieś eq ogarniam. :p

Pewnie tak jak zawsze Rk, sin, witch xD Tego nie da się zmienić w tej grze :)

@ A i mam pytanie, bo ostatnio jak grałam rzuciły mi się w oczy sklepy z coverami, w których nie dało się ich kupić. Było zbugowane czy coś? A jeśli tak, to naprawione?

@@ PS. mnie tam dalej nie działa.

T2PjXDb.png

Zgodności i administrator nie działa, wyłączenie zapory także :D

Da się kupić covery.

.net framework masz? :v

Opublikowano

Wiesz co, nie przyglądałam się jeszcze pvp, na razie jakieś eq ogarniam. :P

Da się kupić covery.

.net framework masz? :v

Tak, dla pewności pobrałam c++ i .net ale w instalatorze było napisane, że posiadam najnowsze wersje.

Dodam, że mam Win10 ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Triple ma animację two hand pierce, więc nie wiem czy nadal będzie op.

Niektóre itemy w sklepach są za specjalne żetony, które z tego co wiem można wydropić lub kupić w is.

Najlepsze acc to rare z bossów, takie jak łza rycerza, które też można kupić za specjalną walutę. Podobno nie ma acc z mc.

Na moje oko ludzi jest mało.

Opublikowano

Na oko może z 60? Nie ma zbyt wielu graczy, przynajmniej na ch3 jak patrzę. Na stronie niby jest napisane, że 288 w ciągu ostatnich 24h, ale pewnie połowa z tego to botki na cash. :v

Opublikowano

100+ online daily

yesterday at dcs, there was no defense, 3 guilds attack and nobody take it for 25 minutes ( the pvp is that balanced )

Honestly every class is balanced, you can sit here and talk about it without seeing it with your own eyes

@damn, windows 10 is an issue, I could not run half of my stuff when i had win 10, so I would not expect it to work.... and the error shows u have some sort of debugger running ( win 10 is in beta mode so there must be some sort of debugger within it. )

on website you can see total of 280+ accounts have been active since past 24 hours ( that is not characters, accounts! ) 

2yynhqg.jpg

Opublikowano

Po zainstalowaniu najnowszej wersji systemu zaczęło działać xD

Ale po 30% oszczędzania many z tych początkowych acc nie działa. + 50% z tytułu także nie działa.

I takie pytanie, czy jest jakiś sposób na zdobycie jego 100%?

Jak zdobyć... coś, żeby kupić coverki w Premium Costumes?

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...