Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP.X] Genesis Last Chaos

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I został dodany "bot patrol" w Procku, specjalnie dla stąjących na spocie botków, do dropienia coinów. Lata sobie po całym procku i zabija na hita, nie jest agresywny ale wiadomo, że bot i tak go uderzy i padnie. W sumie, dobry pomysł ;o

k1hvCVp.gif

Opublikowano

I został dodany "bot patrol" w Procku, specjalnie dla stąjących na spocie botków, do dropienia coinów. Lata sobie po całym procku i zabija na hita, nie jest agresywny ale wiadomo, że bot i tak go uderzy i padnie. W sumie, dobry pomysł ;o

Dobry pomysł, ale on ma 185 lvl, a inne moby mają 183, więc i tak dałoby radę postawić botka tak, by go nie atakował.

Opublikowano

Dobry pomysł, ale on ma 185 lvl, a inne moby mają 183, więc i tak dałoby radę postawić botka tak, by go nie atakował.

Hah, póki co nie widziałam botków w procku a sporo czasu tam spędzam, więc chyba działa :P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Lol? o.O Niema takiego czegos jak waluta price xDD

price - cena po angielsku .... 

Opublikowano

no to czemu skoro chce kupic w sklepie buffa do dropu kasy pisze price 25 i jak chce kupic pisze ze nie mam wystarczajaco  duzo golda

Opublikowano

no to czemu skoro chce kupic w sklepie buffa do dropu kasy pisze price 25 i jak chce kupic pisze ze nie mam wystarczajaco  duzo golda

Najprawdopodobniej próbujesz kupić coś z Genesis Rental lub Genesis Coin Shop.

W Genesis Coin Shop kupujesz za Genesis Coiny, które kupisz w Item Shop lub wydropisz w procku.

W Genesis Rental Shop kupujesz za Genesis Rental Token. Możesz wymienić 50 Genesis Coinów na 1 Rental Token.

Opublikowano

Dobra dzieki za wyjaśnienie jako że zaczynam dopiero gre w LC to nie mam wgl pojecia o niczym. A tak wgl moze mi ktos napisać gdzie mam expić o ile to można tak nazwać na 105 levelu cieniem do max lvl . I czy wgl jako początkujacy gracz powinienem  grac cieniem. I juz ostatnie pytanie czy wszystkie postacie na 105levelu bija tyle co cien ze swojego podstawowego skila  (taka czarna kula bo nie wiem jak sie ten skill nazywa)  ? 

Opublikowano

Nie wiem jak jest na filmie, bo go nie oglądałam i nie obejrzę obecnie (nawet mi się załadować nie chce xD), ale ja expiłam:

1-35 Juno, 35-110 Ebony mine, 110-185 Procek :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Genesis Last Chaos

Raty:

EXP: x75

SP: x6

GOLD: x15

DROP: Custom

LVL CAP: 185

Info (od Gambita):

- Każdą klasą będzie można grać (chodzi o możliwości w pvm, jak i pvp).
- 5 cashu za każde 10 minut online. Ponadto za każde 6 godzin stania przez kolejne 6 będzie podwojony cash za czas online. 
- PRS w Cash Shopie.
- Własny cast speed dla każdej klasy.
- System feniksa został zmieniony.
- Własne affinity.
- Zbalansowane PvP.
- Maksymalny plus to 20.
- Kamieniami niebiańskimi ulepszamy każdy ekwipunek.
- Ulepszanie jest zawsze bezpieczne.
- Sklepy premium (sklep z kostiumami C2, z Genesis Coinami itp.).
- Fortune system, a także zwykłe C2 są dostępne.
- Sklep z biżuterią do pvp, skrzydłami i tytułami.
- Genesis Coin Shop z itemami, które można znaleźć w IS.
- Maksymalnie można osiągnąć 80-100k HP, gdzie maksymalna moc ze skilla to 9-11k.
- Nie ma starego affinity.
- Nowe mapy z nowymi bossami.
- 4 głowne bossy w Juno.
- 6 dziennych questów.
- 4 dzienne misje na dungeony.
- System frakcji. 

Mapy do expenia/farmienia:

Świątynia Procyon jest miejscem do expienia, zdobywnaia pu i farmienia golda (mobki 183lv).
Nowe Merak jest końcową mapą.

Strona główna:

http://lc.genesisgn.com/

Forum:

http://forum.genesisgn.com/

Serwer wystartował 15 marca.

Screeny:

http://prntscr.com/6j2mj8

http://prntscr.com/6j2np3

http://prntscr.com/6j2osh

Co więcej - na serwerze jest całkiem sporo osób. :v 

Po przegraniu na serwerze 4 dni stwierdziłem że z tej listy co miałabyś są tylko bugi same.

Co chwile bugują się skille Po dedzie jedynym wyjściem jest rlg . Takie pierwsze wrażenie 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Mi jak tam grałem znikały rzeczy z magazynu...gambit odpisał, że nic z tym nie zrobi bo to niemożliwe...co ciekawe na 1 koncie tylko.

Może od tego czasu coś się zmieniło ale było w .uj bugów.

Opublikowano

Dobra dzieki za wyjaśnienie jako że zaczynam dopiero gre w LC to nie mam wgl pojecia o niczym. A tak wgl moze mi ktos napisać gdzie mam expić o ile to można tak nazwać na 105 levelu cieniem do max lvl . I czy wgl jako początkujacy gracz powinienem  grac cieniem. I juz ostatnie pytanie czy wszystkie postacie na 105levelu bija tyle co cien ze swojego podstawowego skila  (taka czarna kula bo nie wiem jak sie ten skill nazywa)  ? 

Dobra lektura o całym Lc ;) http://lcpl.weebly.com/cie324-umiej281tno347ci.html

23udl52.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, z expieniem już sobie poradziłam. Gdzie najlepiej dropić hajs/coinsy? Bo to, że wizardem to wiem. :v

Jeśli chodzi o sam hajs, to w merak podnosząc itemy i sellać u npc, coiny dropią w procku najlepiej bo praktycznie z każdego moba, Jak dla mnie najlepiej zarabia sie w procku bo masz hajs + coiny, które możesz też sprzedać.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o sam hajs, to w merak podnosząc itemy i sellać u npc, coiny dropią w procku najlepiej bo praktycznie z każdego moba, Jak dla mnie najlepiej zarabia sie w procku bo masz hajs + coiny, które możesz też sprzedać.

Czyli polecasz wizarda, czy archwiza do Procka, tak? I mogę tam sobie iść +/- od 150? 

Opublikowano

Czyli polecasz wizarda, czy archwiza do Procka, tak? I mogę tam sobie iść +/- od 150? 

Wszyscy robią archwiza, wiec cos w tym jest xD Nie znam roznicy, poniewaz sama mam arch do dropa.

Tak, spokojnie dasz sobie rade i przy okazji beda ci leciec coiny za ktore kupisz eski do expa no i kasy wspadnie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wszyscy robią archwiza, wiec cos w tym jest xD Nie znam roznicy, poniewaz sama mam arch do dropa.

Tak, spokojnie dasz sobie rade i przy okazji beda ci leciec coiny za ktore kupisz eski do expa no i kasy wspadnie.

No dobra, to się jutro pobawię w dropienie. A i jeszcze jedno. Te fajne skrzydła to skąd? Z affinity? W ogóle co jest w tym Genesis affi?

Opublikowano

No dobra, to się jutro pobawię w dropienie. A i jeszcze jedno. Te fajne skrzydła to skąd? Z affinity? W ogóle co jest w tym Genesis affi?

Te ładne skrzydełka to cover z bossów, normalne skrzydła (plecaki/napleczniki jak zwał tak zwał) kupujesz za rental tokeny (także z bossów).

Genesis affinity to jedyne affinity, póki co są dostępne 2 sklepy (w przyszłości będą jeszcze 2), po zebraniu 50kk affinity masz dostęp do pierwszego sklepu (kupisz tam duże medycynki, crs, red lucky pounch i candle), po zebraniu 100kk affinity otwiera się drugi sklep z petami p2 no i tu kupisz wszystkie pety poza słoniem (nie wiem skąd się go bierze xD).

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Te ładne skrzydełka to cover z bossów, normalne skrzydła (plecaki/napleczniki jak zwał tak zwał) kupujesz za rental tokeny (także z bossów).

Genesis affinity to jedyne affinity, póki co są dostępne 2 sklepy (w przyszłości będą jeszcze 2), po zebraniu 50kk affinity masz dostęp do pierwszego sklepu (kupisz tam duże medycynki, crs, red lucky pounch i candle), po zebraniu 100kk affinity otwiera się drugi sklep z petami p2 no i tu kupisz wszystkie pety poza słoniem (nie wiem skąd się go bierze xD).

Slonia tez tam kupisz :)

Opublikowano

Szukam serwera gdzie zagrać na którym lc znów zacząć przygodę nie grałem z dobry rok jak nie lepiej. Który z obecnych serwerów jest git? Tak żeby wykoksać postać i się trzaskać z fajną polską gildią z klimatem z kimś z kim jest pogadać? Co polecicie? Genesis się nadaję?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...