Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP.X] Genesis Last Chaos

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam serwera gdzie zagrać na którym lc znów zacząć przygodę nie grałem z dobry rok jak nie lepiej. Który z obecnych serwerów jest git? Tak żeby wykoksać postać i się trzaskać z fajną polską gildią z klimatem z kimś z kim jest pogadać? Co polecicie? Genesis się nadaję?

Genesis był kiedyś serwerem, który gwarantował nam stary klimat LC. Teraz jak jest? O wiele mniej graczy, na pewno nie to co kiedyś. Polacy tam grają, więc jak chcesz to będziesz miał z kim pogadać. ;)

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polaków jest sporo, na ilość graczy też nie narzekam jakoś bo na grodach jest co robić, a i arena pusta nigdy nie stoi, jest też z kim poklepać się na bossach:)

A z dnia na dziej widuje się coraz więcej graczy, coraz więcej gildii, więc sądzę, że serwer się powoli rozkręca - na pewno lepiej niż 99% prywatnych serwerów, które w pierwsze 2 miesiące mają 500 osób online, a później liczba ta spada aż serwer zostaje zamknięty.

Tutaj na początku było 100 osób dziennie, teraz już jest 200-300. I sądzę, że będzie więcej bo jest co tu robić.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Kim polecicie zagrać? Dobra postać do PvP jak i na grody. Ex-assasin Ex-hunter czy NIghtShadow? 

Jeśli chodzi o pvp to polecam archwizarda, ale rycek, szelma, ex-szelma też dają radę. Ex-rangerem nie wiem czy opłaca się grać, jeśli chcesz szelme z kuszą, to tylko zwykła szelma.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Fajny serwer, rozwija się, sporo polaków, pracują nad updatami. Ogólnie pozytyw, wciągnęło mnie

Fajny serwer lecz dcs mcs są sprzedawane przez Gambita ... żenada 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Fajny serwer lecz dcs mcs są sprzedawane przez Gambita ... żenada 

Unbany też sprzedaje, jeśli ktoś kiedyś by potrzebował :D Tylko trzeba pytać o cenę xD

Serwer mógłby być najlepszym na rynku, gdyby nie kierował nim ćwok ;_;

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tak właśnie się przekonałem w niedziele i razem z gildią gramy teraz na army of ultron, MafiaMossa zaprasza :)

Mafia Mossa, pls. XDD

Jak tutaj jest z petami? I jakie są ceny petów? Do jakiego lvl'a expić i czy opłaca się sprzedawać pety na wyższych poziomach?

Opublikowano

Unbany też sprzedaje, jeśli ktoś kiedyś by potrzebował :D Tylko trzeba pytać o cenę xD

Serwer mógłby być najlepszym na rynku, gdyby nie kierował nim ćwok ;_;

Gambit NOOB ;P

Opublikowano

Mafia Mossa, pls. XDD

Jak tutaj jest z petami? I jakie są ceny petów? Do jakiego lvl'a expić i czy opłaca się sprzedawać pety na wyższych poziomach?

Jeśli mówisz o P1 to najlepiej 100 lvl  Co do expa  to katorga  10 expa za hit ? Tak słyszałem 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Mafia Mossa, pls. XDD

Level peta wystarczy 49 no ale wiadomo ze ejsli chcesz full buffy to 100 :P 49lvl peta p1 kosztuje z 200b :P

Opublikowano

Level peta wystarczy 49 no ale wiadomo ze ejsli chcesz full buffy to 100 :P 49lvl peta p1 kosztuje z 200b :P

Że ile? 200b? Jak w ogóle te buffy kupić? Bo jak sobie klikam, to nic się nie dzieje. :x I jakie buffy na tym 49 mogę mieć? Czyli wierzchowiec (koń) 37 i pet jakikolwiek 49 to takie minimum?

Tak w sumie bardziej to się opłaca chyba zrobić sobie pety p2 na buffy (co tam było? lizard, słoń, panda, misiek, jaguar.. nie pamiętam lvli :v)

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie - punkty dawać w kondycję, czy w dexa? Bo planuję robić feniksa i to w sumie troszkę tych punktów będzie.

I.. co do jeweli. Używać czarną perłę (normalną)? Jak tak, to skąd ją wziąć? Bo na razie to mam: coral, aragonite, citrine, fluorine i to na T na uniki. :v I jaki chaos? Coral?

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie - punkty dawać w kondycję, czy w dexa? Bo planuję robić feniksa i to w sumie troszkę tych punktów będzie.

I.. co do jeweli. Używać czarną perłę (normalną)? Jak tak, to skąd ją wziąć? Bo na razie to mam: coral, aragonite, citrine, fluorine i to na T na uniki. :v I jaki chaos? Coral?

1) Punkty w kondycję, liczy się tu każde 1 hp jak na każdym serwerze.

2) To na T na uniki to chodzi Ci pewnie o Turmaline xD I co do bp to różne są zdania, niektórzy wkładają niektórzy nie, ale z tego co wiem dużo osób wkłada bp jak ma miejsce w secie.

3) Skrzynki 4/5lvl dropią w procku, z każdego moba więc nie powinno być z tym problemu.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

1) Punkty w kondycję, liczy się tu każde 1 hp jak na każdym serwerze.

2) To na T na uniki to chodzi Ci pewnie o Turmaline xD I co do bp to różne są zdania, niektórzy wkładają niektórzy nie, ale z tego co wiem dużo osób wkłada bp jak ma miejsce w secie.

3) Skrzynki 4/5lvl dropią w procku, z każdego moba więc nie powinno być z tym problemu.

No tak, wiedziałam, że one w Procku dropią, to było głupie pytanie. xD Tylko właśnie zastanawiam się nad tym ostatnim jewelem. Bo BP daje 5% ataku broni, czyli x7 to troszkę będzie. :x

Opublikowano

No tak, wiedziałam, że one w Procku dropią, to było głupie pytanie. xD Tylko właśnie zastanawiam się nad tym ostatnim jewelem. Bo BP daje 5% ataku broni, czyli x7 to troszkę będzie. :x

W sumie nie ma nic innego co byś mogła włożyć, z tych nowych jeweli na pewno nie.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...