Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP.X] Genesis Last Chaos

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zainstalowaniu najnowszej wersji systemu zaczęło działać xD

Ale po 30% oszczędzania many z tych początkowych acc nie działa. + 50% z tytułu także nie działa.

I takie pytanie, czy jest jakiś sposób na zdobycie jego 100%?

Jak zdobyć... coś, żeby kupić coverki w Premium Costumes?

W Juno masz zadania na bossy, z tego są żetony (ew. kupić z IS).

W tytule na 50lvl też jest 60% oszczędzania, w łuku i hełmie na 185 jest po 30%, a te oszczędzanie z tych acc działa, tylko może nie aż tak zauważalnie jak nie masz 100%.

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lub u genesis cash shop kupować genesis coins po 3kk i wymieniać je u Genesis coin shop na genesis rental token.

Opublikowano

W tytule na 50lvl też jest 60% oszczędzania, w łuku i hełmie na 185 jest po 30%, a te oszczędzanie z tych acc działa, tylko może nie aż tak zauważalnie jak nie masz 100%.

Nie działa, przynajmniej tak sądzę, bo przy skillu powinnam mieć dopisane - ileś tam, a nie ma :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie działa, przynajmniej tak sądzę, bo przy skillu powinnam mieć dopisane - ileś tam, a nie ma :D

No właśnie nie jest dopisane, ale działa. Sprawdziłam na skillach przed chwilą i z 450, zabiera ok. 320, czyli 70%.

Tylko jak masz 100%, to jest napisane (-1).

Opublikowano

No właśnie nie jest dopisane, ale działa. Sprawdziłam na skillach przed chwilą i z 450, zabiera ok. 320, czyli 70%.

Tylko jak masz 100%, to jest napisane (-1).

Aha, chyba, że tak. Przetestuję xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Serwer warty uwagi? :D

W moim odczuciu tak, to jeden ze stabilniejszych serwerów teraz, a z lvl-em też się długo nie trzeba męczyć. :p

Opublikowano

Trudno tam o ekwipunek i bogactwo?  :ninja:

Ekwipunek... Dropłam w 10minut? No ale później problem z ulepszaniem :D

A kasa... Z goldem nie jest tak łatwo, ale idziesz i bijesz sobie w Procyon, dropiąc Genesis coiny wpada Ci kasy. 1kk golda za mobka na lsb. Poza tym, itemki z IS można kupić za Genesis coiny, parę rzeczy też za gold. Są jeszcze inne tokeny, z bossów, za które kupisz np wingi.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Można jeszcze bić w merak, kasa za moby taka jak w procku, a jeszcze leci eq warte +/- 900k u npc za część.

Dropią tam Genesis Coiny? ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dropią tam Genesis Coiny? ;3

Niestety nie, ale wole wbić 2b w merak, kupić affinity i farmić je w procku, dropiąc w tym czasie coinsy :p

Opublikowano

Niestety nie, ale wole wbić 2b w merak, kupić affinity i farmić je w procku, dropiąc w tym czasie coinsy :P

2b za zapisanie się do affinity? Oh god xD

W sumie można i tak. Przy okazji można wydropić sobie secik ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja już się zapisałem, w procku za moba bez aff booster dostaję 2k, a podobno do sklepu pvp potrzeba 100kk, więc trochę zejdzie xD

Opublikowano

Ja już się zapisałem, w procku za moba bez aff booster dostaję 2k, a podobno do sklepu pvp potrzeba 100kk, więc trochę zejdzie xD

Co tam, 50k mobków :D Popatrz na to, ile za ten czas wydropisz coinów, ile hajsów :O W sumie dobrze, że jest coś do roboty, bo wbicie capa to 3h roboty.

Stwierdzam, że serwer lepiej zrobiony niż wcześniej, bo mobki nie są tak silne jak w tamtym Tombie. Teraz żeby dropnąć sobie idealny set to nie trzeba się bać, że się padnie xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Stare konta zostały pousuwane? Bo wydaje mi się, że Genesis był wcześniej niż w marcu :D

Tak, był, ale został zamknięty. Teraz jest to nowy serwer, wszystko od początku, więc starych kont też nie ma. :p

Opublikowano

also just to clearify, I do not work alone like I did on my old ( this server is ran by me and Luoo (programmer) )

2yynhqg.jpg

...If I hate someone, I will hate them until they die or commit suicide...

Opublikowano

Są tu jakieś gildie polskie z tsem?

Nie szukam gildi tylko się pytam czy takie istnieja:D

Jest multijęzyczna pod władzą polaków trzymająca dcs obecnie.

Rzeczywiście jest tak, jak piszą? Wszystko jest w miarę zbalansowane? Czy jednak są jakieś mocniejsze/słabsze postacie?

Z tego co mi wiadomo, to niby pvp jest w miarę zbalansowane i będzie poprawiane na bierząco. A jeśli chodzi o rynek, to kasa nie jest aż tak potrzebna (wszystko z IS masz u npc za coiny z procka, wingi, tytuły, etc za coiny z bossów, są jeszcze premium covery także coiny lecą z bossów chyba), a set to nie problem dropnąć, tylko leniwi będą go szukać na rynku.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...