Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP.X] Genesis Last Chaos

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Genesis Last Chaos

Raty:

EXP: x75

SP: x6

GOLD: x15

DROP: Custom

LVL CAP: 185

Info (od Gambita):

- Każdą klasą będzie można grać (chodzi o możliwości w pvm, jak i pvp).
- 5 cashu za każde 10 minut online. Ponadto za każde 6 godzin stania przez kolejne 6 będzie podwojony cash za czas online. 
- PRS w Cash Shopie.
- Własny cast speed dla każdej klasy.
- System feniksa został zmieniony.
- Własne affinity.
- Zbalansowane PvP.
- Maksymalny plus to 20.
- Kamieniami niebiańskimi ulepszamy każdy ekwipunek.
- Ulepszanie jest zawsze bezpieczne.
- Sklepy premium (sklep z kostiumami C2, z Genesis Coinami itp.).
- Fortune system, a także zwykłe C2 są dostępne.
- Sklep z biżuterią do pvp, skrzydłami i tytułami.
- Genesis Coin Shop z itemami, które można znaleźć w IS.
- Maksymalnie można osiągnąć 80-100k HP, gdzie maksymalna moc ze skilla to 9-11k.
- Nie ma starego affinity.
- Nowe mapy z nowymi bossami.
- 4 głowne bossy w Juno.
- 6 dziennych questów.
- 4 dzienne misje na dungeony.
- System frakcji. 

Mapy do expenia/farmienia:

Świątynia Procyon jest miejscem do expienia, zdobywnaia pu i farmienia golda (mobki 183lv).
Nowe Merak jest końcową mapą.

Jest jeszcze wiele rzeczy, których nie mogę po prostu wyjaśnić i musicie je odkryć sami. Zostawcie opinię o naszym serwerze, kiedy już na nim zagracie, bo pomoże nam to w rozwoju.

Strona główna:

http://lc.genesisgn.com/

Forum:

http://forum.genesisgn.com/

Serwer wystartował 15 marca.

Screeny:

http://prntscr.com/6j2mj8

http://prntscr.com/6j2np3

http://prntscr.com/6j2osh

Co więcej - na serwerze jest całkiem sporo osób. :v 

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobralem i gram od 2 dni i powiem zapowiada sie ciekawie! EP4! Administracja poprawia i dodaje stopniowo. Zobaczymy jak dalej. ;)

123695094.png

Opublikowano

EP4? o.O

Czym się różni ten Genesis od poprzedniego? + będę grać, jeżeli Monisia i Frytusie i Alanki będą. 

No jest wszystko nowe. Są frakcje, nie ma affinity i tak dalej. :v Fajne NPC niektóre Gambit postawił (mogłaby tak uzdro wyglądać i taką zbroję mieć *-*). Jest nawet Insaneasylum. XDD Tylko expi się od pierwszego lvl'a. Dopytam dokładnie Gambita, jak go w Smite dorwę. Ale zapowiada się naprawdę ciekawie. O ile znowu czegoś nie sknoci. :D

Opublikowano

No jest wszystko nowe. Są frakcje, nie ma affinity i tak dalej. :v Fajne NPC niektóre Gambit postawił (mogłaby tak uzdro wyglądać i taką zbroję mieć *-*). Jest nawet Insaneasylum. XDD Tylko expi się od pierwszego lvl'a. Dopytam dokładnie Gambita, jak go w Smite dorwę. Ale zapowiada się naprawdę ciekawie. O ile znowu czegoś nie sknoci. :D

Może mu się znów nie usunie przypadkiem cała baza.  B)

Nasi przyjaciele tam? O kurde, to my musimy też wpaść! Pobieraaaaaam, ale pewnie wieczorem zagram o ile będzie mi się chciało. 

Opublikowano

Może mu się znów nie usunie przypadkiem cała baza.  B)

Nasi przyjaciele tam? O kurde, to my musimy też wpaść! Pobieraaaaaam, ale pewnie wieczorem zagram o ile będzie mi się chciało. 

Ja zacznę grać normalnie jak odzyskam swój komputer. ;-; Ale ogólnie wydaje się być serwer w porządku. Doczekać się nie mogę powtórki z rozrywki. :v Tylko nie wiem teraz jak wygląda sytuacja z anty-stonem i w ogóle. I czy Gambit nie znerfił znowu strzelca. :v

Opublikowano

Expienie jest easy i nie trzeba nawet PBI,  ale jak ktoś chce to można ogarnąć za 100kk 1x PBI u npc. 

Lvling Guilde jest na forum. 

Zapraszam na server bo godny polecenia ! 

PheZ

ubh6c.png
Opublikowano

A ktoś mi wytłumaczy co to jest EP.X? xD

Sam nie wiem co autorka postu miała na myśli, może EP4 ^^ 

ubh6c.png
Opublikowano

Sam nie wiem co autorka postu miała na myśli, może EP4 ^^ 

Tak jest napisane na stronie głównej. ;) Trzeba pytać Gambita, co miał na myśli przez EP.X. ;)

Opublikowano

X oznacza 5 , no ale watpie zeby mial na mysli EP5 :P

Raczej mu chodziło o to, że to do końca EP3 nie jest, ale EP4 też nie... bo EP4 to chyba jeszcze nie powstało. 

+ X oznacza 10, V oznacza 5.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmmm... A może to pora odpocząć trochę od Aiona i Doty i nauczyć się grać w LC od nowa? ^^

Ma coś wspólnego nowy Genesis ze starym? :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

działa wam genesis? bo mi wyskakuje failed podczas logowania się na konto...

Spróbuj to pobrać i wrzucić do folderu z grą. 

/Ja jednak link usunę, mimo tego "oficjalnego" źródła, bo avast pokazuje mi infekcję, chociaż wiem, że być może to fałszywy alarm (nksp.exe ma to do siebie, że lubi "oszukiwać"). Na wszelki wypadek. Jeżeli ktoś chciałby to pobrać, to raczej z ich strony, na własną odpowiedzialność i nie stąd.

401731428397412922683.png

-Neoxyh

Opublikowano

Zapraszam wszystkich szukających jakiegoś serwera, ten  Genesis jest dużo lepszy os starego genesis Gambit jak zawsze robotny chłopak :) Polska gildia znów odbiła Dcs zapraszam i pozdrawiam.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich szukających jakiegoś serwera, ten  Genesis jest dużo lepszy os starego genesis Gambit jak zawsze robotny chłopak :) Polska gildia znów odbiła Dcs zapraszam i pozdrawiam.

Jak ze skill speed'em NS'a ? Taki jak na stary Genesis czy słabszy ? Jakaś ciekawa postać do pvp ? 

ubh6c.png
Opublikowano

Czy ten serwer bedzie dobry by zaczac swoja przygode z LC?  :) nigdy wczesniej w to nie gralem i moge sie nie polapac co i jak

Opublikowano

Gambit chyba ma troche wylane xD Piszę mu, że mi oszczędzanie many nie działa - wyjebka, piszę mu, że dostaję cały czas dc - wyjebka. W sumie, cały Gambit, ale skoro otworzył serwer na nowo powinien stwarzać pozory, że się troche nim interesuje ;_;

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...