Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś na BoLu (bo wtedy tylko BoL był) grali tylko sami ogarnięci ludzie. Żadnych cebulaków i półmózgów. A po dramie ze zjebem selexem czy nitrem wszystko się zaczęło. Pełno idiotów w dziale i ogólnie w LoLu.

Pamiętam jak Kasha się tutaj zawsze chwalił swoją Cassiopeią, drop hackiem itd i takie coś to się propsowało. Teraz to ten dział to dno i kilometr mułu.

Nabierają się na głupie prowokacje i nie potrafią myśleć i przeżyć bez hacków tygodnia.

579571423327107377857.png

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedyś na BoLu (bo wtedy tylko BoL był) grali tylko sami ogarnięci ludzie. Żadnych cebulaków i półmózgów. A po dramie ze zjebem selexem czy nitrem wszystko się zaczęło. Pełno idiotów w dziale i ogólnie w LoLu.

Pamiętam jak Kasha się tutaj zawsze chwalił swoją Cassiopeią, drop hackiem itd i takie coś to się propsowało. Teraz to ten dział to dno i kilometr mułu.

Nabierają się na głupie prowokacje i nie potrafią myśleć i przeżyć bez hacków tygodnia.

Niestety taka prawda, gdyby nie selex i nitro król gimnazjum to 9/10 osob by o tym nie wiedzialo.

za duza przerwa między @ a nickiem , wyglada to ogolnie sztucznie widac ze doklejone

Przeczytaj posty wyzej. Zablysnoles jak psu jaja... Cale szczescie ,ze mamy takich spostrzegawczych uzytkownikow w tym dziale

Opublikowano

Niestety taka prawda, gdyby nie selex i nitro król gimnazjum to 9/10 osob by o tym nie wiedzialo.

Przeczytaj posty wyzej. Zablysnoles jak psu jaja... Cale szczescie ,ze mamy takich spostrzegawczych uzytkownikow w tym dziale

nie musze blyskac , niektorzy wciaz wierzą w to ze zdjecie jest prawdziwe , a ze nikt inny nie uzyl argumentu innego niz duza litera to moj komentarz wedlug mnie byl wartosciowy , w przeciwienstwie do twojego . Cale szczescie ze mamy hejterow w internecie 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ej to będzie to pod wieczór czy nie

Nikt nie wie, kiedy będzie update. Tak btw. ktoś kto szuka konkretnych informacji w tym temacie troche ich będzie szukał, bo niezły spam się tu zrobił.

Opublikowano

Moje poglądy to na 100% będzie dzisiaj, no to co jak będzie to wszyscy odpalama League sharpa i jedziemy na całego trzeba wszystko wygrać .

A co tam , że będą wam się trafiały które też mają L# oj tam trudno będziecie mieli co walczyć o swoje .

PS: nie wychodze na dwór od tygodnia siedze w piżamie i gram na komputerze po 15 godzin dziennie, i 5 pompek nie mogę zrobić ale przynajmiej jestem mocniejszy w gembie i jak w poniedzialek pódję do szkoły to będę mógł ich powyzywać i tak mnie nie zbiją bo wiem , że się boją a ja z łatwością mogę iść do pani i ich podkablować :D

Opublikowano

do końca tygodnia ciekawe czy ma na mysli do niedzieli czy do nastepnego patcha XDDDDD

Skoro napisał to w tym tygodniu to oczywiste jest, że ma na myśli ten tydzień -_- 

(ten tydzień kończy się w niedziele 22 marca 2015 roku) 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Skoro napisał to w tym tygodniu to oczywiste jest, że ma na myśli ten tydzień -_- 

(ten tydzień kończy się w niedziele 22 marca 2015 roku) 

ale to i tak nie jest 100%

qxw0er.jpg

Opublikowano

jest info panowie dostalem na ircu o 22 polskiego czasu bedzie !!!!!!! super szykujmy sie na rankedy

// Na przyszłość proszę dodać dowód w postaci screena lub odnośnika.

Renissance

Opublikowano

Szkoda mi was mordeczki,zero życia realnego,tylko wirtualne. Większość z was to spasione,pryszczate cielaki które nie zrobią nawet 5 pompek. Wyjdźcie na dwór,ruszcie się do znajomych,do dziewczyny/chłopaka,a nie oczekujecie tego śmiesznego L#.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...