Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda mi was mordeczki,zero życia realnego,tylko wirtualne. Większość z was to spasione,pryszczate cielaki które nie zrobią nawet 5 pompek. Wyjdźcie na dwór,ruszcie się do znajomych,do dziewczyny/chłopaka,a nie oczekujecie tego śmiesznego L#.

co ma sport i pryszcze do sharpa ? Gowno cie obchodzi co robia inni sam wyjdz , a nie dawaj rady samemu tracac czas :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co ma sport i pryszcze do sharpa ? Gowno cie obchodzi co robia inni sam wyjdz , a nie dawaj rady samemu tracac czas :)

Że jesteście gównami bez życia,dla których gra jest sensem życia,nie potraficie wytrzymać bez aktualizacji sharpa,to nie polecam wchodzić w życie dorosłe,tylko od razu na 18stkę iść zawitać na jakieś perony i zapoznać się bliżej z pociągem:)

Wychodzę,nigdy nie będziesz wyglądać tak dobrze jak ja,elocha wacku

Nie będzie w Tym patchu nicc

Opublikowano

Że jesteście gównami bez życia,dla których gra jest sensem życia,nie potraficie wytrzymać bez aktualizacji sharpa,to nie polecam wchodzić w życie dorosłe,tylko od razu na 18stkę iść zawitać na jakieś perony i zapoznać się bliżej z pociągem:)

Nie będzie w Tym patchu nicc

mam nadzieje ze nie bede mial nigdy w bani takiego gowna jak ty 

Damn nigga 10/10 

@topic podobno ma byc po weekendzie -.-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja wlasnie chcialbym sie dowiedziec czy wyjdzie razem z paid, bo mam nie wiem czy hajs zostawic xD anyway bedzie raczej w niedziele/poniedzialek tylko wyjdzie to znajac zycie rito wrzuci 5.6 patha.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Ja wlasnie chcialbym sie dowiedziec czy wyjdzie razem z paid, bo mam nie wiem czy hajs zostawic xD anyway bedzie raczej w niedziele/poniedzialek tylko wyjdzie to znajac zycie rito wrzuci 5.6 patha.

patch jest za 2 tygodnie ja to mam nadzieje że da tydzien darmowe jeszcze albo płatność psc bo na paypala troche kasa idzie ;<

http://www.webcountdown.de/?c=1426895940update!!

qxw0er.jpg

Opublikowano

Jprdl czy wy w końcu pojmiecie że jak wyjdzie update to wyjdzie a wy sracie w gacie jak wam ktoś napisze że jest update proszę ludzie ogarnijcie się.

junior.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...