Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj lub przedwczoraj ktoś z administracji na shoutboxie odpowiedział na pytanie "LSharp płatny będzie dopiero z kolejną większą aktualizacją" . Plus na pewno będzie płatny, gdyby miał nie być, to byś już mógł sobie grać, bo dawno został zaktualizowany : )

Zresztą, jeżeli ktoś ma własne zdanie to oczywiście ma do niego prawo. Ja jutro wykupuję Bot of Legends, bo mam dość żenującego całego serwisu joduska.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale skad wnioskujesz że będzie płatny?

Będzie.

Nie chcę podawać dowodów, ani zdradzać od kogo mam te informacje, lecz L# w tym update'cie będzie płatny.

Update trwa tyle ponieważ, wprowadzają płatność oraz zabezpieczenia.

.dll na patch 5.5 posiada każdy developer.

@BrainOnly a masz info co do ceny płatnej wersji?

Nie.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Wczoraj lub przedwczoraj ktoś z administracji na shoutboxie odpowiedział na pytanie "LSharp płatny będzie dopiero z kolejną większą aktualizacją" . Plus na pewno będzie płatny, gdyby miał nie być, to byś już mógł sobie grać, bo dawno został zaktualizowany : )

Zresztą, jeżeli ktoś ma własne zdanie to oczywiście ma do niego prawo. Ja jutro wykupuję Bot of Legends, bo mam dość żenującego całego serwisu joduska.

ty nie rozumiesz że oni ciągle trollują?

https://github.com/Leaguesharp

zobacz ostatni plik został wykonany 2 godziny temu ;)

Opublikowano

To ja nie rozumiem czegoś .

Skoro L# ładnie się rozkręcił to czemu twórcy BoL-a nie zmienią tego słabego lua ?
Myślę że to już pora aby twórcy BoL-a pozmieniali "trochę" bo to oni są pomysłodawcą tego wszystkiego .

Liczę że naprawdę spudgy i reszta wezmą się w garść bo słabej załogi nie mają .

Opublikowano

Oczywiście, że ciągle coś robią, aktualizują pliki i testują. Nie ma powodów ani nawet argumentów by kłócić się, że sharp będzie darmowy, bo tak na pewno się nie stanie. Będzie on droższy od Bot of Legends. A nadal tak słabo dopracowany.

Opublikowano

Żadnych informacji odnośnie aktualizacji się nie doczekacie. Wszystkie terminy/sugestie są tylko spekulacjami i trollowaniem. Tyczy się to nie tylko shoutboxa i IRCa ale także forum.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

Oczywiście, że ciągle coś robią, aktualizują pliki i testują. Nie ma powodów ani nawet argumentów by kłócić się, że sharp będzie darmowy, bo tak na pewno się nie stanie. Będzie on droższy od Bot of Legends. A nadal tak słabo dopracowany.

teorie spiskowe, daj mi dowód .

Opublikowano

To ja nie rozumiem czegoś .

Skoro L# ładnie się rozkręcił to czemu twórcy BoL-a nie zmienią tego słabego lua ?

Myślę że to już pora aby twórcy BoL-a pozmieniali "trochę" bo to oni są pomysłodawcą tego wszystkiego .

Liczę że naprawdę spudgy i reszta wezmą się w garść bo słabej załogi nie mają .

w 2.0 masz obsluge c#, poza tym lua wystarczy do lola bo to tylko skrypty a nie pierdolnik typu odtwarzacz spotify w grze

juz sie nie posraj, wszystko na tym swiecie jest dla hajsu

Opublikowano

Nie będę z dzieciakiem się sprzeczać, wracaj do Minecrafta i odświeżaj co dwie sekundy stronę Joduski. Skoro nie masz mózgu by nim pomyśleć, tylko potrzebujesz durne screeny, to radzę przyłóż się w nauce bo nie przejdziesz do kolejnej klasy .

Opublikowano

Nie będę z dzieciakiem się sprzeczać, wracaj do Minecrafta i odświeżaj co dwie sekundy stronę Joduski. Skoro nie masz mózgu by nim pomyśleć, tylko potrzebujesz durne screeny, to radzę przyłóż się w nauce bo nie przejdziesz do kolejnej klasy .

Po czym twierdzisz że gram w minecraft ?

Po czym oceniasz że jestem dzieckiem ?

Po czym stwierdzasz że co chwile odświeżam stronę joduski ?

Wniosłeś coś do tematu?Nie.

Jedynie co wniosłeś to swoje głupie pierd.... na temat tego że ty masz pewnie info że l# bd płatny.

PS. pochwal się swoim wiekiem ;)

Opublikowano

w 2.0 masz obsluge c#, poza tym lua wystarczy do lola bo to tylko skrypty a nie pierdolnik typu odtwarzacz spotify w grze

juz sie nie posraj, wszystko na tym swiecie jest dla hajsu

one of few people in this world you can trust <3 as always big thanks for rekt polaks.

Welcome in ORGANNER CODING TEAM, we will provide for our members newest version of HARDWARE HACK, i will add you soon™

mr tajpan idz walczyc o marihuanen

Opublikowano

Będzie.

Nie chcę podawać dowodów, ani zdradzać od kogo mam te informacje, lecz L# w tym update'cie będzie płatny.

Update trwa tyle ponieważ, wprowadzają płatność oraz zabezpieczenia.

.dll na patch 5.5 posiada każdy developer.

Nie tylko devo,ja również posiadam,L# jest zaaktualizowany pod ten patch i bezpieczny w 100%.

@BrainOnly a masz info co do ceny płatnej wersji? 

miesiąc-10$

6 miesięcy- 40$

Free- Aktualizacja po tygodniu,10 gier normalnych i 2 rankedy.

Info 100% dobre,Penis mój dobry znajomy wszystko wie,dllki również od mego informatora ^ ^

^starszy dev

Opublikowano

Free- Aktualizacja po tygodniu,10 gier normalnych i 2 rankedy.

Info 100% dobre,Penis mój dobry znajomy wszystko wie,dllki również od mego informatora ^ ^

^starszy dev

ales dojebał do pieca hahahahah

Opublikowano

ales dojebał do pieca hahahahah

Nie wiem co Cię w Tym śmieszy,sam Penis jeszcze nie wie,jak będą rozgrywane gierki sprawdzane,ale taki system wejdzie w życie.

gimnazjum off plz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...