Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dotacja psc będzie wynosić 50zl.

pisza ludzie co hurr durr cebulaki nie stac was na 30zl miesiecznie? btw jak 10 euro = 30 zl

ps: placac w zl jeszcze musimy doplacic okolo 2euro bo koszty zmiany waluty jeszcze.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

Nie ma co robić sobie nadziei, bo te update to u nich codziennie są pomijając to, że dzień w dzień wymyślają sobie nowy termin. Zaraz ktoś napisze, że potwierdzone info... Zliczając wszystkie potwierdzona infa do tej pory zbrakło by mi palców u ręki. Każdy ich troll z tym kiedy będzie zaktualizowany jedynie nabija im wyświetlenia, bo masa ludzi co pare minut ciągle odświeża strone a oni dalej to ciągną i pierdolą bez sensu. Jak wypuszczą l# po następnym patchu to będzie szał pał

Opublikowano

Nie tylko devo,ja również posiadam,L# jest zaaktualizowany pod ten patch i bezpieczny w 100%.

miesiąc-10$

6 miesięcy- 40$

Free- Aktualizacja po tygodniu,10 gier normalnych i 2 rankedy.

Info 100% dobre,Penis mój dobry znajomy wszystko wie,dllki również od mego informatora ^ ^

^starszy dev

Ale żeś kolego doyebał z chuya masz te info ^_^? + Do tego gdyby sharp byłby paid to joduś by coś o tym napisał nie sądzisz?

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

#L będzie Paid, update wejdzie w patchu 5.6

Nie musicie wierzyć, miał wejść wczoraj ale Jodus ma okres, i honda się denerwuje ;))))))))

nie mam dowodów, ale gadałem na ts, pozdro

Opublikowano

#L będzie Paid, update wejdzie w patchu 5.6

Nie musicie wierzyć, miał wejść wczoraj ale Jodus ma okres, i honda się denerwuje ;))))))))

nie mam dowodów, ale gadałem na ts, pozdro

jodus jakoś mówił co innego, że MA NADZIEJE, że wyjdzie w piątek. Nie wspominał o nowym patchu.

Opublikowano

Ale żeś kolego doyebał z chuya masz te info ^_^? + Do tego gdyby sharp byłby paid to joduś by coś o tym napisał nie sądzisz?

W następnym patchu ew. w kolejnym po Tym będzie PAID,wszystkie informacje odemnie się potwierdzą.Teraz testowane są pakiety i system płatności. Nie masz pojęcia co się dzieje,to na c**j piszesz ziomek lol?

Opublikowano

W następnym patchu będzie PAID,wszystkie informacje odemnie się potwierdzą. Nie masz pojęcia co się dzieje,to na c**j piszesz ziomek lol?

Czyli jodus pójdzie do więzienia ou :/ Nie będzie sharp,a ponieważ prawo niemieckie nie pozwala :))

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Czyli jodus pójdzie do więzienia ou :/ Nie będzie sharp,a ponieważ prawo niemieckie nie pozwala :))

no przecież gdzie indziej mogą założyć biznes XDD

poziom tego forum tak bardzo niski

Opublikowano

Turniej L# ? Będzie każdy miał równe szanse przynajmniej :D

to bedzie turniej legit a nie na l#

@down wczoraj tez tak grali, graja bez zadnych skryptow i jak ma byc l# tez maja ten turniej bez nich grać o to im chodzi potem robią turniej na l#

@dexjuko down przecież to widać kto używa skryptów a kto nie jeszcze po tylu miesiacach grania na l#, gdy gram sobie normala i widze vayne/cassio juz wiem co sie bedzie dzialo

Opublikowano

iMeh i reszta przecież grają na sharpie :D developerzy też mają update :D

Przecież wiemy, tylko dlaczego jodus aż tak zwleka z update?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...