Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech wyjdzie płatny przynajmniej będę mógł od tego śmiecia wymagać update, teraz sobie robią jaja z użytkowników. Gardze ta administracja nie przez to ze opóźniają aktualizacje tylko za traktowanie użytkowników.

IMeh ma pewnie jakiś ból dupki i z głową coś,przecież on odszedł z bola dlatego,że wszyscy się z niego śmiali i nikt go nie lubił xD

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech wyjdzie płatny przynajmniej będę mógł od tego śmiecia wymagać update, teraz sobie robią jaja z użytkowników. Gardze ta administracja nie przez to ze opóźniają aktualizacje tylko za traktowanie użytkowników.

Wymagać. Co ? nawet jak będzie płatny będzie mógł leciećw hooya :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Tak, ale wtedy już jestem jego klientem i mam prawo wymagać.

On ma prawo tobą rządzic jesli chodzi o l#, jest jakby twoim szefem nie wazne ile mu zaplacisz ^_^

@down tylko oni ciagle podają daty szkoda ze trolle, i tak masz racje bez l# nie odpalam nawet lola, a no chyba że tak 

Opublikowano

Pierdolicie o tej cebulandii i biedakach a do tej pory w sumie nie widziałem sprzeciwów i hejtów na to, że ma być paid. Większość i tak by buliła, bo wiedzą co i jak, używali tego i pewnie bez l# nie odpalają nawet lola. Sam na c**j wie co kasy nie wydaję, ale szczerze bym płacił i przynajmniej mógłbym wymagać. Stworzyli forum, można powiedzieć, że społeczność i chyba proste, że nie robili tego dla zabawy ale to jak mają wyjebane w ludzi nawet jeśli dają coś takiego za free to za jaja tylko wieszać. Takie pieprzenie, że dali za free to mamy lizać dupy a oni mimo to jeszcze mają z tego fun i iMeH z resztą cymbałów troluje dodatkowo to nie mam pytań. Powinni dać jakiekolwiek ogólne info, przybliżony tydzień/dzień cokolwiek to przynajmniej tych pojebanych tematów byłoby mniej. Na pewno nastawiali się na zarobek, bo projekt udany ale robiąc ludzi w c**ja kokosów nie będzie

@ up

nie mówmy tutaj o datach i terminach tych łaków z sb a oficjalnym info na głównej stronie od joduski najlepiej obok OUTDATED, bo niektórym to pewnie ten napis po nocach się śni

Opublikowano

Nie jestem moim szefem,  jest usługodawcą, a ja usługobiorcą to już są znacznie inne relacje niż teraz, wtedy ja mam PRAWO wymagać, choć  teraz również mam prawo wymagać informacji jako członek społeczności L#. To co robią przed wprowadzeniem wersji płatnej to jest pewien rodzaj idiotyzmu.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

Gardze ta administracja nie przez to ze opóźniają aktualizacje tylko za traktowanie użytkowników.

Racja. To jak oni traktują ludzi to jest poniżej 0. Nie dziwie sie, przecież to szwaby. Maja własny regulamin bo publiczny łamią w każdym punkcie.

Opublikowano

Ehh cebulandia xDDDD Joduska wypuści zobaczycie dzisiaj w godzinach wieczornych :D

No co ty cebulo : O nic nowego nie odkryłeś ; )

Opublikowano

Albo Joduska ma nie wydaje bo okres ma ;)

Czy ty cokolwiek pojmujesz? Wyda kiedy chce, z chęcią zobaczyłbym cię mówiącego mu to w twarz. Zachowujesz się gorzej niż plebs z podbazy, to już nawet nie jest śmieszne, ale żałosne i daje do myślenia jak daleko to już zaszło. Kiedyś średnia wieku użytkowników L# i BoLa wynosiła 15/16+, teraz wystarczy zajrzeć do jakiegokolwiek tematu, żeby znaleźć bachory płaczące jakby ktoś im rodziców zabił. PS. ty ciągle o tego L# płaczesz, a siedzisz i tak w brązie? Pls.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

po c**j to udostepniasz? wiesz kto to? pewnie nie, cwelu.

ja p******e sracie sie o tego sharpa, 1000$ > joduska > zostajesz wtajemniczony do tej grupy tych geji imeh etc + dostajesz gratisowo wirusa tak zeby joduska sam przelewami sobie kontrolowal.

Spokojnie przywoływaczu bo ci żyłka w d***e pęknie, nie bój się update będzie pożyjom zobaczom 

Opublikowano

Spokojnie przywoływaczu bo ci żyłka w d***e pęknie, nie bój się update będzie pożyjom zobaczom 

nie jestem tym przywolywaczem w gimbo grze w przeciwienstwie do ciebie, jebie jakies update, masz nick jak na idiote przystalo + dziewczynki na avku sad life dude.

HARDWARE RADAR COMING SOON

Opublikowano

Wypowiadajcie się (tylko) odnośnie UPDATE L# albo zamykam temat, bo przeginacie.

Opublikowano

nie jestem tym przywolywaczem w gimbo grze w przeciwienstwie do ciebie, jebie jakies update, masz nick jak na idiote przystalo + dziewczynki na avku sad life dude.

ale na grupie płacz o konto był gówniaku XDDDDD

topic;

bedzie dzis

Opublikowano

ale na grupie płacz o konto był gówniaku XDDDDD

topic;

bedzie dzis

jakiej grupie piesku? oczywiscie pic or it didnt happen, nice rn ciasteczkoid XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD prycham

HARDWARE RADAR COMING SOON

Opublikowano

Moim zdaniem Jodus powinien kur.. mac chociaż 1 raz napisać w jakim dniu będzie update chociaż mniej więcej żeby nie było tego pierd...... spamu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...