Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak to nie jest prawdziwy joduska

To prawdziwy joduska :D

@BrainOnly Już ktoś wcześniej pokazywał dowody na to, że ciągle go aktualizują. Ale ok nie wszyscy musieli wiedzieć 

Opublikowano

Jego nick na forum zaczyna się z małej litery. Na c**j te screeny wrzucacie? Pierdoli się we łbach tak jak tym szwabom?

Opublikowano

Raczej nie fake bym powiedział, że pod wieczór

Raczej to jestes idiota..

Jego nick na forum zaczyna się z małej litery.

Opublikowano

Mój także i co z tego względu?

Czy ty jestes jego bratem ? Debilizm to chyba choroba przenosna w waszej rodzinie... Jezeli jego nick zaczyna sie z malej litery na forum "joduskame" jak na shoutboxie moze pisac jako "Joduskame".... Zaznaczylem kolorkiem zeby reszta pustaków zrozumiala

Opublikowano

Czy ty jestes jego bratem ? Debilizm to chyba choroba przenosna w waszej rodzinie... Jezeli jego nick zaczyna sie z malej litery na forum "joduskame" jak na shoutboxie moze pisac jako "Joduskame".... Zaznaczylem kolorkiem zeby reszta pustaków zrozumiala

Po 1.Proszę nie wyzywać

Po 2.Było zacytować to i to...

Po 3.zacytowanie tylko tego:

Raczej nie fake bym powiedział, że pod wieczór

Po przeczytaniu zabrzmiało jakbyś miał do niego pretensje o to,że ma nick z małej litery.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Po 1.Proszę nie wyzywać

Po 2.Było zacytować to i to...

Po 3.zacytowanie tylko tego:

Po przeczytaniu zabrzmiało jakbyś miał do niego pretensje o to,że ma nick z małej litery.

Po przeczytaniu zrozumialem ,ze ludzie tacy jak on lub ty maja problem ze wzrokiem

Jego nick na forum zaczyna się z małej litery.

Tak trudno przeczytaj ten komentarz napisany prawie godzine temu i zadac kolejne glupie pytania?

Opublikowano

Bol już dzialal blisko 22 sam sprawdzałem i czytalem

Co ma BoL do L# bo nie rozumiem.. Jakbys nauczyl sie czytac Bol czysci dysk ale z tego co obserwuje to i niektorym mozg..

Opublikowano

Po przeczytaniu zrozumialem ,ze ludzie tacy jak on lub ty maja problem ze wzrokiem

Tak trudno przeczytaj ten komentarz napisany prawie godzine temu i zadac kolejne glupie pytania?

To nie kwestia wzroku, mam -5, wiem o co chodzi, to kwestia używania móżgu/ posiadania go..

Jak będzie update to będzie zielone nad shoutboxem i napisane Update

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...