Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Region: EUN

Dywizja: Platyna 2

Kontakt: Forum

Pozycja: Top/Jungle

Dodatkowe informacje: Poszukuję osoby grającej na mid lub jungle do wspólnego wbicia diamentu :)

• Odpowiedzi 896
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Region: EUNE

Dywizja: GOLD2

Kontakt: UnikalnySkiper - Gra / forum PW 

Pozycja: Top/Jungle

Dodatkowe informacje: Gram jungla / top - Szukam osoby do wspolnego grania, fajnie gdyby był to adc / mid 

http://eune.op.gg/summoner/userName=UnikalnySkiper

Ostatnio było 17 win - 4 lose jungla

Ale od czasu jak wbiłem gold + to pojawia sie nooby na poziomie platyna 4-5 / gold 1-2 gdzie nie chca grac i trolluja.

Edytowane przez pftprzybylski
Opublikowano

Nick: stajlu
Region:eune 
Level:30
Dywizja:p5 spadek z p4 ;/
Kontakt:Forum,Gra
Dodatkowe informacje: szukam najlepiej jakiegos main adc do pogrania rankedzikow ja narazie main sup 

Opublikowano (edytowane)

Nick: Lunitaah
Level: 30
Dywizja: Gold 4
Kontakt: w grze - Lunitaah lub na forum
Dodatkowe informacje: Poszukuję ludzi do wspólnego spędzania czasu na Summoners Rifcie grając rankedy, najchętniej adc, gdyż sama najchętniej gram supportem, a wiadomo, na linii z kimś zawsze raźniej :)

Edytowane przez Lunitaah
Opublikowano (edytowane)

Nick: B l y k e 

Dywizja: D4/D5

Kontakt: w grze

Dołączę do teamu by zgarnąć nagrody za ten sezon. Mainuje supporta i chciałbym zęby osoby znajdujące się w teamie miały min. Platyne. Oczywiście po zdobyciu totemów można grac dalej.

Edytowane przez BleakNess
Opublikowano

NICK:     can i vayne pls

REGION:     NORDIC

DYWIZJA: P5, P3, D2 

KONTAKT:    W GRZE

duo albo jakiś team 

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

European Gosu

EUNE

G1

Szukam supporta do duo :)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano (edytowane)

Nick: ResTx

Level: 30

Dywizja: Gold 4

Kontakt: Gra

Dodatkowe informacje: Poszukuje ludzi, żeby w miarę szybkim tempie wbić platynke. Dywizja mała, ponieważ mało grałem wciągu sezonu. Teraz spiąłem poślady pod koniec i na ostatnie 10 rankedów - 9 wygranych.

Szukam graczy, którzy raczej nie mają problemu z wygraniem swojej linii. Tak jak mówię, fajnie byłoby zagrać kolejne 10 gier i mieć te minimum 7 winów. Mogę dodać, że mam 20 lat, ts nie jest problemem. Dobrze by było, gdybyś grał mida lub topa. Natomiast ja, czuje się najlepiej jako adc, ale nie mam także problemu jako jgl albo supp :)

Jak coś to zapraszaj w grze, dogadamy się :D

http://eune.op.gg/summoner/userName=ResTx

Edytowane przez Mikaas

graphic.png

Opublikowano

Nick: xXSmolarXx

Region: EuNe

Level:25

Dywyzja ;/;

Kontakt Gra, forum

Dodatkowe Informację:

- Komunikator Głosowy Tylko Ts3

- Wiek 22 Jestem na Urlopie więc jestem prawie ciągle dostępny

- Preferowana Linia Bot Adc/supp

Wymagam:

Aktywności :D

18+

Zainteresowanych proszę o dodawanie w grze bądź na Lolu

P.S Jestem Zj****Y <3

Opublikowano (edytowane)
Nick: -

Region: eune

Level: 31

Dywizja: Gold 1

Kontakt: telegram

Dodatkowe informacje: pisz telegrama jeżeli umiesz grać adc, otp support - janna/soraka/morgana w elo hell here [pisz tylko jezeli masz okolice g2-p1](mile widziane osoby grające na skryptach @zxkalen @BeNeko @luk3953 @Skajled @ktotamjeszczeczituje)

luk nie cheatuje :p

Edytowane przez AntyWarrn
Opublikowano

Nick: Kaluzkova

Dywizja: Silver 4

Dodatkowe informacje: Poszukuje ludzi to rozegrania 10 gier rankingowych na twistet treeline. Musi to być dobre 10 gier bo chciałbym wbić po nich golda. Zapraszam do kontaktu już poprzez grę :)

graphic.png

Opublikowano

Nick: ciepek95/ama1erasu
Region: EUNE/EUW
Dywizja: d5/p5
Kontakt: liga legend only
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do grania, czy to normali czy teamówek, w rankedach preferuje soloq także raczej odpada. głównie gram na EUNE na euw wbijam czasami ale zapraszać może zaczne grać tam więcej :D

Opublikowano (edytowane)

Nick XldS

Region eune

lvl 30

Dywizja g3/g2

Kontakt mpc/lol

Dodatkowe info; Szukam 3 osób do grania rankedów (najlepiej tak g3-p3)  wraz ze mną (18 lat) i moim kolegą (platyna 4) , ja gram najczęściej supp on gra przeważnie mida lub jungle. Szukam osób które by mogły grać adc/top/jungle lub mid, do uzgodnienia kto by gdzie chcial, fajnie by bylo jakby te osoby mogły grać na paru pozycjach.    Szukam osób ogarniających, najlepiej +16, nie wyzywających i nawet jak ktoś ostro przegra linie potrafi nic nie powiedzieć tylko grać swoje a gdy samemu przegrywa to umieć grać deff by bardziej nie przegrać.  I jak już ktoś zdecyduje się dodać to niech napisze na lolu, że jest z mpc i już się dogadamy :v

Edytowane przez TiTiTiTi
Opublikowano

Nick: Legendary Man
Dywizja: Plat III
Kontakt: PW / Gra
Dodatkowe informacje: Szukam osób do wyfarmienia warda season 6, jest nas już dwóch, więc brakuje nam jednej lub 3 osób w zależności od mapy na której zamierzamy rozegrać rozgrywki

Opublikowano
Nick: GimbusDudu

Region: EUEN

Dywizja: Srebro 5

Kontakt: Pw tutaj

Dodatkowe informacje: Szczerze mówiąc szukam kogoś kto pomoże ogarnąć mi tą gre i że tak to ujmę poduczy grać bo narazie to jestem drewno totalne ;-)  

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Nick:   Bananekv2
Dywizja: S1  z serią 2/5
Dodatkowe informacje: Witam , mam na Imię Paweł i mam 20 lat. Swoją drogę z Lol'em prowadzę już od 2 lat ( nie licząc przerw ) . Gram z  pasją i tak samo szukam podobnych osób ,którzy umieją grać w tą grę oraz umieją podejmować właściwe decyzje , nawet gdy znajdą się w [ Stressie ] do grania Normali  i Rankedów . Wymagam od osób 16+  albo mutacja oraz TS3 , mile widziane osoby  z wszystkich dewizij  jeśli tylko umiesz grać :)
Jeżeli jesteś zainteresowany Zapraszam , napisz mi że piszesz z MPC forum . 

ps : przeważnie gram normale bo nie chce mi się SoloQ    , Gram na liniach : [TOP/MID/JUNGLE/SUPP]

http://eune.op.gg/summoner/userName=BananekV2

Opublikowano

Nick: liorgomberg1
Dywizja: Bronz 1
Dodatkowe informacje:Poszukuje main supp z Silvera. Ogarnąłem sobie konto i mainuje ADC. Szukkam suppa bo pomimo dobrej gry z mojej strony bronzowi koledzy nie pozwalają mi wyjść z dywizji xD. Moje wcześniejsze main konto bylo w platynie, więc nie martw się że nie umiem grać :D

Opublikowano

NickJésus Chrystus 
Region: Eu ne 
Level: 15  ( Expie nowe konto ) 
Dywizja: Brak
Kontakt: Pw forum lub gra
Dodatkowe informacje: Pogrywam w każdy dzień tygodnia po kilka godzin,gram mid oraz jungle :) 

Opublikowano

Nick: Highwalkęr
Dywizja: Unranked
Kontakt: Gra
Dodatkowe informacje: Poszukuje kogoś na plejsmenty i może dalszą grę :) Main jungla, jakiś gold mile widziany. Łatwa wspinaczka do wysokiej platynki a może i diamentu ;)

Opublikowano

Nick: Coroso

Dywizja: S2

Kontakt: Gra, forum.

Dodatkowe informacje: Poszukuję kogoś do grania rankedów, mile widzianie +18. Gram adc/support.

Opublikowano (edytowane)

Nick:Nejmer
Region:EUNE
Dywizja:Silver II
Kontakt: Forum, gra
Dodatkowe informacje:Szukam osób do gry, może być jedna, może być cały komplet. Zaledwie parę dni temu z silvera III trafiłem do Silvera II do którego trafiłem prosto z golda III! Jak każdy wie z randomami nie da się wygrać, zwłaszcza z botem który wywala się 20 razy w laning phase, dlatego też adc, support mile widziani :) Gram głównie mida, topa, ale potrafię i lubię grać na każdej linii (bot też).

Edytowane przez Klo0ps
Opublikowano

Witajcie pisze ponownie i poszukuje ogarów do gry :|

Mój nick w grze to: I hate you so mu
Region: EUW
Dywizja: Plat V
Kontakt: Na forum lub w grze :]
Dodatkowe informacje: Gram na wszystkich liniach oprócz ADC, ponieważ nie mam aktualnie na tym koncie żadnego ADC którym lubię grać :). Często gram z Francuzami, którzy preferują jungle, top oraz ADC dlatego szukam kogoś kto dałby radę grać na topie, midzie ew. jungli, iż nie zawsze oni są :], a randomowy team nie zawsze jest "znośny".

Kontakt podczas gry: TeamSpeak 3 albo Skype, jak kto woli.

4521609.png