Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 896
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nick: Hollowed

Region: Eune

Level: 30

Dywizja: Gold2

Kontakt: Forum

Dodatkowe informacje: Szukam chętnej osoby do duo. Boostuje znajomego, który w poprzednim sezonie wbił S1. Jestem świeżo po placementach. Gram jungle/adc i ewentualnie mid.

maybenow.png

Opublikowano

Nick: Sihikan
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: Teraz +Silver2 w poprzednim sezonie gold 3
Kontakt: Gra lub na pw moge podac facebooka :D
Dodatkowe informacje: Szukam ekipki do fajnego pogrania normalkow/rankedow bez jakichs wiekszych spin ;D W lige klikam od konca 2 sezonu z mniejszymi lub dluzszymi przerwami :P Najchetniej gram adc/jungle lecz mida i topa tez moge zagrac a supporcik to tylko taka ostatecznosc na nie wiecej niz 2 gierki z rzedu :D A no i chyba to co by wypadaloby dodac mam 17 lat jezeli to wazne ;D

beznadsazwy.jpg
Opublikowano

Nick: Swistuu xD
Region: WEST
Dywizja: S6- G1, spadlem z platyny z powodu braku aktywnosci :D Teraz jeszcze nie grałem ranków.
Kontakt: Forum lub gra
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do pogrania normali, może z czasem rankedów, sprawne mikro i najlepiej wiek 18+. Dywizja bez różnicy. Jbc. to gram głównie adc, w sumie zaczynam, przerzucam się z jng na adc.

Opublikowano

NickNáruse Mío
Dywizja: D4 ~50lp aktualnie
Kontakt: Forum lub gra
Dodatkowe informacje: Szukam junglera do duoq minimum d5 w tym sezonie, gram mida.

Opublikowano

Nick:Vaynilia

Region:West

Lv:30

Dywizja:S2 po placementach

Kontakt:forum/gra

Dodatkowe informacje:Szukam kogoś z silvera-golda do duo gram głównie adc/mid,na eune p2

Opublikowano

Nick: Marvoso
Level:  23
Dywizja: koreanski brons
Kontakt:  PW forum/ Lol
Dodatkowe informacje: Szukam osoby/osób do normalnych rozgrywek. Lvluje konto do 30. Gram głównie Jungle.

Opublikowano

Nick:Kora26
Region:Nordic
Level:30
Dywizja:silver 3
Kontakt: PW LOL
Dodatkowe informacje:W s3 miałem platynę 3. W tej chwili jestem w s3. Mainuje Jungle. Szukam ogarniętych osób do duo. Jak coś PW.

Opublikowano

Nick: Modryyy/d0m1n1kxdd/ Modryyy Meister
Region: Eune/Eune/West
Level:30
Dywizja: P3/G4/G5 <- Poprzedni sezon
Kontakt: Szukam osób do grania normali, później może coś innego.

jifdyv.jpg

Opublikowano

Nick: KillerMachine999
Dywizja: Wcześniej S4
Kontakt:  Forum + steam. steamcommunity.com/id/fragusiek (najlepiej steam bo tam jestem cały czas)
Dodatkowe informacje: Do normalków i może rankedów ;) 

Opublikowano

Nick:LuckyyQue
Region:EUW
Dywizja:B4 ale nie jestem jakims drewnem co feeduje wiec spokojnie :D 
Kontakt: Priv tu i na Lolu, ewentualnie skype
Dodatkowe informacje:Mam 17 lat i Poszukuję osoby do grania duo bo wyjść samemu z bronzu sie nie da, sam gram na topie a szukam osoby która ogarnia linie i potrafi dobrze focusowac nie jak randomy które nic nie potrafia i musze tracić punkty na wygranych meczach bo ktoć nie potrafi grać, jestem osoba spokojną ale grać z takimi ludzmi się nie da. Jeśli jest ktoś zainteresowany wspólnym granie niech pisz or zaprasza na Lolu do znajomych ewentualnie niech pisze priv tutaj :)

Opublikowano

Nick: Konanek

LvL: 30

Dywizja: duo s2 (w sezonie 6 miałem g3)

Kontakt: gra
Dodatkowe informacje: gram na każdej pozycji. Od jakiegoś czasu mainuje supporty (Thresh 7lvl, Braum 6lvl, Morgana 5lvl, Bard 5lvl i pare innych). Jednak potrzebuje ogarniętego ADC, który będzie potrafił wycarrować grę. Mam dość ADC, którzy nie potrafią ogarnąć late game lub źle się ustawiają

Wróciłem ;]

Opublikowano (edytowane)

region:EUW

lvl:30

kontakt: Forum /w grze

dodatkowe inf: szukam kogoś do pogrania draftów

Edytowane przez Nyden
Opublikowano (edytowane)
Nick: Priv

Dywizja: Sezon6: Diament2 / Sezon7: Platyna1

Kontakt: Pw na forum, gra

Dodatkowe informacje: Poszukuję kogoś do drużyny(jeśli zgłosi się kilka osób ), lub duo. Wymagam dywizji: z sezonu 6 min. D3+, sezonu 7 min. P1; wieku min. 18 lat oraz dobrej komunikacji na ts3. Jeśli jesteś osobą, która używa mózgu podczas gry, napisz! Mainuje linie takie jak: Mid/adc/supp. Jeśli zaistnieje taka konieczność, mogę zagrać również na jungli czy topie.

Edytowane przez Zakyio™
Opublikowano (edytowane)

Nick: Stary Portier
Dywizja: Złoto 3 (poprzedni sezon platyna)
Kontakt: Na forum lub w grze
Dodatkowe informacje: Jeżeli jest jakaś osoba, która znajduje się w zbliżonej do mojej dywizji i jest chętna pograć duo rankedy to zapraszam :) (w większości gier gram na topie, lecz mogę grać na każdej pozycji).

Edytowane przez Xervias
Opublikowano

Nick : vProceder

Region : EUNE

Level : 30

Dywizja : s6 ; Gold II , s7 : Silver II

Kontakt : Prywatna wiadomość tutaj, bądź liga legend

Dodatkowe informację : Potrzebuję osoby do duosów, najlepiej z mikrofonem & team speak'iem, main las & adc. Gram ciągle tymi samymi postaciami m.in Zac, Lee Sin, Twitch, Miss Fortune, Jhin. Potrafię wpasować się do kompozycji teamu, champion pool jest 20 razy większy ale odpowiada mi gra 4 championami B) 

Opublikowano

Nick: ShadowShadow
Region:EUNE
Dywizja:b2 (jak tylko skończyłem placementy nie grałem żadnego rankeda, sezon 6 byłem s3), flex s4.
Kontakt: forum
Dodatkowe informacje:Gram top/support (w wiekszości support), szukam kogoś do normali i może rankedów jeśli ktoś chce. Fajnie było by spotkać jakiegoś adc by pouczyć się synergii na bocie, ale to nie jest konieczne. Wymagam tylko mikro i posiadanie discord (kanał mam).Mam 21 lat.

Opublikowano

Nick : ADAMIGO

Region : EUNE

Level : 30

Dywizja : s6 ; Gold III , s7 : Silver IV

Kontakt : Zaproś na lolu 

Dodatkowe informację : Szukam osoby do duosów, wspólnej gry, gram na topie/midzie/adc. Mam 16 lat, własny kanał na ts3 i całkiem sporo wolnego czasu, jeśli jesteś chętny to odezwij się ;)

Opublikowano

Nick : SunnYz

Region : EUNE

Level : 30

Dywizja : s6 plat s7 s1 ..

Kontakt : lol

Dodatkowe informację : Szukam osoby do duo bo mnie szlag trafi wczoraj od rana all winy do 99 lp i nagle boom wszystko lose z 99 lp mam aktualnie 0 -,- wiec szukam kogos do duo aktualnie main suport main thresh wczoraj 600k wbite wiec szukam jakiegos dobrego ogarnietego adc 

Opublikowano

Nick: UpsserroR

Region EUNE

Dywizja: poprzedni sezon g2, aktualny s1 - idę na diament

Kontakt: lol/forum

Dodatkowe informacje: Szukam osoby ogarniętej z TS, doświadczenie w grze i przede wszystkim myślenie. W tym sezonie ide na diament i też tego oczekuje od innej osoby. Mainuje supporta/top a więc chętnie jakiś ADC by się przydał. Tylko konkretne propozycje.

Opublikowano
Nick: Dárrèn

Region: EUNE

Dywizja: Sezon 4 zakończyłem w diamencie, potem emerytura

Kontakt: lol/forum

Dodatkowe informacje: Szukam z bratem osoby do 3v3, oczekujemy minimum tego golda i TS. Fajnie by było, gdybyś miał doświadczenie na 3v3, ale brak nie jest przeszkodą, jeśli umiesz grać to szybko załapiesz co i jak.