Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No to się szykujcie idziemy w kamasze :(

Necdric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mnie wkurzają ludzie którzy za dużo grają w Battlefield'a. Debilizm totalny... Nerwy cię biorą, bo ktoś ma inne poglądy? No cóż...  xD

On nawet nie napisał że gra w bf'a hahahahah co za forum

I właśnie po to by się ta wojna przydała, takie pustaki jak ty po prostu by zdechły na froncie.

@AntyWarn: jak zacznie się pobór, to ja się wypisuje z tego kraju  :P Nie mam zamiaru ginąc za interesy polityków.

serio? jesteś strasznym tchórzem nie ma się z czego śmiać tu trza płakać

Jak będzie wojna to lecę do Australii mam tam zapewnione zakwaterowanie, a piniądze na samoloty odłożone.

Będzie w Polsce obowiązkowe wojsko to wyjeżdżam za granicę i zmieniam narodowość. W sumie jest taki syf w Polsce, że nie warto oddawać z nią życia. Tak władze zarządzali nią, że dochodzi do takich sytuacji to niech oni naprawiają, a nie my mamy za nich odpowiadać i walczyć. Z resztą gdzie by było stać ten kraj na takie sprzęt wojskowy jak ma np. Rosja. W chwile licznością ludzi i sprzętem zniszczyli by nas.

Raczej wojna nie wybuchnie, a jeśli to ci główni z polski pierwsi będą uciekać do samolotu, aby się wydostać XDD

szczerze, jakby Rosja ustawiła czołgi przy granicy to spierdalam do Francji do rodziny wraz z komputerem i pejpalem i oczywiście rodziną i bliskimi

nie dość że tusk grubas ciągle hajs zarabia za pierdzenie podczas chodzenia to jeszcze mam za to gówno walczyć?

nazywacie siebie patriotami, a macie max 14 lat i gdybyście dostali nawet pistolet mały to nie strzelilibyście bo będziecie sie cykać że przyjdzie do ciebie w nocy

gdzie ja jestem ...

Os4Boo9mC725q.gif

7e15e5dce3a3.jpg

Źle wychowani młodzi ludzie.. kiedyś było inaczej szkoda że tak mało ich teraz

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szczerze, jakby Rosja ustawiła czołgi przy granicy to spierdalam do Francji do rodziny wraz z komputerem i pejpalem i oczywiście rodziną i bliskimi

nie dość że tusk grubas ciągle hajs zarabia za pierdzenie podczas chodzenia to jeszcze mam za to gówno walczyć?

nazywacie siebie patriotami, a macie max 14 lat i gdybyście dostali nawet pistolet mały to nie strzelilibyście bo będziecie sie cykać że przyjdzie do ciebie w nocy

A ciekawe ile ty masz latek. Wolisz, by ludzie pracowali na muzułmanów ślęczących na ulicach w godzinach rannych, gdy wszyscy 'biali' są w robocie?

gdybyście dostali nawet pistolet mały to nie strzelilibyście bo będziecie sie cykać że przyjdzie do ciebie w nocy

Ale co ma przyjść w nocy? o.O

Opublikowano

Nie ważne ile razy byś to pisał i tak nic się nie zmieni. Polska się rozpada i powoli zamienia w kraj trzeciego świata. Jedyne co się przez te ich rządy zmieniło to drogi. Ledwo pojawi się dziura to już zdzierają cały asfalt i kładą nowy  xD Nie wiem jak wygląda sytuacja na wschodzie Polski, ale w okolicach Poznania drogi są lepsze niż na zachodzie. W każdym bądź razie dopóki nie zaliczą żadnej wpadki lub nie przewrócą się na schodach to nadal będą rządzić. Jak nie oni to ich dzieci i tak w kółko dopóki w Polsce zostaną sami emeryci, bo obecnie widzę w swoim środowisku, że co druga osoba ucieka jak najdalej stąd. Nie oszukujmy się, ale wystarczy znać jakiś język i już żyjemy jak pączki w maśle, oczywiście w porównaniu z Polską. Samemu mi się marzy po ukończeniu technikum wyemigrować do Mauritius małego, spokojnego kraju bez cebuli.  ^_^

Trzeba było ich nie wybierać, teraz trzeba głosować na odpowiednie osoby.

Deus vult

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRacjonalnyCzłow

gdyby była inna sytuacja krajowa, a nie grodzka chce być premierem, tusk żyje sobie za miliony polskich cebulaków, to możemy porozmawiać o patriotyźmie

7e15e5dce3a3.jpg

prosze zabij mnie, podam ci nawet adres przyjedziesz i zabijesz mnie to masz szacun na dzielni. 

nie oddałbym za Polske życia bo taka sytuacja jaka panuje to..

Opublikowano

Patriotyzm nie zależy od tego kto rządzi krajem. Dlatego siły zbrojne są apolityczne. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRacjonalnyCzłow

gdyby była inna sytuacja krajowa, a nie grodzka chce być premierem, tusk żyje sobie za miliony polskich cebulaków, to możemy porozmawiać o patriotyźmie

prosze zabij mnie, podam ci nawet adres przyjedziesz i zabijesz mnie to masz szacun na dzielni. 

nie oddałbym za Polske życia bo taka sytuacja jaka panuje to..

To nie głosuj na grodzką.. i tak nie wygra..

chyba nie wiesz co to patriotyzm > poczytaj o nim..

Nie jesteś patriotą to nie zrozumiesz

Opublikowano

Jak będą dawać kobite za darmo to idę

Na wojnie można bez karnie gwałcić ; ) Przykład Ukraina.

Ja od razu po otrzymaniu wezwania wsiądę w samochód i wio do niemiec. A potem na jakieś tropikalne wysepki/

A frajerzy którzy będą walczyć niech sobie giną. Ważne żeby moje pieniądze były przy mnie ;) 

Opublikowano

Ja od razu po otrzymaniu wezwania wsiądę w samochód i wio do niemiec. A potem na jakieś tropikalne wysepki/

A frajerzy którzy będą walczyć niech sobie giną. Ważne żeby moje pieniądze były przy mnie ;)

No po prostu idiota... Gdzie ty wyczytałeś / dowiedziałeś się, że można na wojnie bezkarnie gwałcić? Weź ty się porządnie pier*olnij w czoło.

Mam nadzieję, że cie w przypadku wojny i ucieczki z kraju zatrzymają na granicy i wykonają samosąd.

Opublikowano

No po prostu idiota... Gdzie ty wyczytałeś / dowiedziałeś się, że można na wojnie bezkarnie gwałcić? Weź ty się porządnie pier*olnij w czoło.

Mam nadzieję, że cie w przypadku wojny i ucieczki z kraju zatrzymają na granicy i wykonają samosąd.

Sam jesteś idiotą. Wpisz sobie w google gwałty wojna i sprawdź. Poczytaj cokolwiek o wojnie na ukrainie i o tym co wyprawiają bataliony AZOW i inne ochotnicze ;) 

Opublikowano

Filipiny, bardzo kuszące miejsce, jeśli chodzi o emigrację.

Opublikowano

no jak zacznie się wojna to na pewno was przez granice przepuszczą i nie będą patrolować lasów :<

no chyba, że macie podwójne obywatelstwo..

Opublikowano

Przecie jak dojdą do Polski to prawdopodobnie będzie wprowadzony stan wojenny i chyba granice zostaną zamknięte w takiej sytuacji.. dlatego ukraina tego jeszcze nie zrobiła bo broń,amunicja z nieba nie spada a w dodatku sami by sobie nie poradzili (mendy żaden Polak nie powinien im pomagać.. ja się dziwie tym idiotą co tam jadą..  łapcie nasz wołyn co oni zrobili http://wolna-polska.pl/wiadomosci/nacjonalizm-ukrainski-2015-03.. żeby w taki sposób zabijać.. )

Jak masz uciekać z kraju to uciekaj teraz.. bo później będzie ciężko noi nie będzie gdzie bo to raczej będzie wojna na wielką skalę .. NWO i te sprawy:P 

Nie warto uciekać i ginąć jak tchórz.. to już lepiej uciec i za jakiś czas przyjść z czymś ( np.bombą na plecach) i rozdupcyć wroga .. 

Nie liczyłbym na Niemiecką chołote że cię ugoszczą.. będą tępić Polaków jak i Ruskie .. te kraje raczej nie darzą Polaka sympatią w wojnach :/ 

Opublikowano

Chodzę do Liceum Wojskowego, ale walczyć za bandę darmozjadów siedzących tam na "górze" nigdy !

Jeśli cokolwiek by się działo, to wszyscy począwszy od Bromka od razu wsiedli by w Boeing'a i odlecieli do ciepłych krajów, śmiać się tu z nas.

Nigdy ! 

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Kocham takie tematy z jednej strony batalion dzieciarni która zielonego pojecia nie ma o co chodzi, z drugiej strony batalion który tylko krytykuje i mówi co by oni nie zrobili, i gdzieś tam pomiędzy kilka rozsądnych ludzi.

To może kilka podstaw.

1. Nie wiem wgl skąd te infromacje, jeśli nie ma dokumnetów w pdf czy linku do rządowej strony, to takie informacje można sobie w d*** wsadzić.

2. Ja rozumiem że 15 latek nie odczuwa patriotyzmu jak nawet 1/4 swojego życia jeszcze nie przeżył, ale to nie powód aby obrażać cały kraj i wszystkich ludzi w nim żyjących.

3. To nie kraj jest "zjebany" tylko system i politycy którzy go nam takiego stworzyli.

4. Jeśli już mowa o "Patriotyzmie" to jest to raczej postawa rodząca się w pewnych okolicznościach, okupacja państwa, wojna itd.

5. "Najbardziej szkodliwym, barbarzyńskim i nieskutecznym instrumentem polityki państwa jest wojna militarna" https://www.youtube.com/watch?v=lWIpFvGrNak

6. Jeśli mam być szczery to wojna może być ale nie kompletnie nie taka jaka wam się wydaje, oczywiście to tylko moje przypuszczenia bo w końcu

historia kołem się toczy, a już Hitler w 1939 musiał wypowiadać wojne ze względu na gignatyczne długi jakie zaciągnął na całym świecie, co doprowadziło do krachu na rynku w 1929 tzw. "Czarnego czwartku"

I to samo dzieje się teraz z giełdą i gospodarką na świecie w wszystkich państwach białego człowieka, i nie tylko.

487571426790812275536.jpeg

NJxbd4x.png

Opublikowano
Tak, na pewno. Już się rozpędziłem i biegnę walczyć za Kopaczkę, Bula i PO. Rosjanie nie są moimi wrogami. To nie Rosjanie ograniczają moją wolność coraz to bardziej durnymi i nieżyciowymi przepisami. To nie Rosjanie okradają mnie na każdym kroku. To nie Rosjanie rzucają mi urzędnicze kłody pod nogi. Robi to państwo polskie i systemowe pieski. Niech więc biorą do woja tę bandę pierdzistołków w państwowych urzędach. Oni mają o co walczyć. Ja nie mam.

Opublikowano

Boże, czytam te głupoty i nie dowierzam. Co z tego, że Rosjanin Ci nic nie zrobił? Jakby przyszedł Rosjanin z kałachem zaczął grozić i chciał zgwałcić kobietę to byś nie zareagował? :')

Chodzę do Liceum Wojskowego, ale walczyć za bandę darmozjadów siedzących tam na "górze" nigdy !

Jeśli cokolwiek by się działo, to wszyscy począwszy od Bromka od razu wsiedli by w Boeing'a i odlecieli do ciepłych krajów, śmiać się tu z nas.

Nigdy ! 

To po co poszedłeś na ten kierunek? Bo emeryturka? Do wojska trzeba mieć powołanie. I nie walczysz za polityków tylko za ojczyznę.

Gimby, gdzie wy chcecie uciekać? Rowerami ciężko pół świata przejechać. Wstyd trochę, nasi dziadowie i pradziadowie w grobach się teraz przewracają jak patrzą na to pokolenie... Poczytajcie sobie trochę o Orlętach Lwowskich, niby dzieci a mieli większe jaja niż nie jeden dorosły człowiek. Każdy kiedyś umrze, życie nie jest najważniejszą wartością.

Opublikowano

Nie no tak teraz sobie myślę, jeżeli na prawdę byśmy musieli walczyć to ja bym poszedł do wojska ale nie dla ojczyzny tylko dla tych wszystkich ludzi, każdy z nas wie jakie szkody były kiedy Hitler rozpętał dwie wojny światowe, ile ludzi poginęło, ile było nieszczęścia i rozwalonych budynków nie mówiąc już o miastach. Jeżeli my nie pójdziemy do wojska to kto uratuje ludzi? jesteśmy ostatnimi którzy mogą pokonać Rosję i nie dopuścić do tego żeby powtórzyło się to co za czasów Hitlera. 

Opublikowano

Nie no tak teraz sobie myślę, jeżeli na prawdę byśmy musieli walczyć to ja bym poszedł do wojska ale nie dla ojczyzny tylko dla tych wszystkich ludzi, każdy z nas wie jakie szkody były kiedy Hitler rozpętał dwie wojny światowe, ile ludzi poginęło, ile było nieszczęścia i rozwalonych budynków nie mówiąc już o miastach. Jeżeli my nie pójdziemy do wojska to kto uratuje ludzi? jesteśmy ostatnimi którzy mogą pokonać Rosję i nie dopuścić do tego żeby powtórzyło się to co za czasów Hitlera. 

ten ziom wie co gada, wie co to wojna i strzelanina -> jest z grov street

Opublikowano

życie nie jest najważniejszą wartością.

Zabić to za mało. Nic innego nie przychodzi mi do głowy, gdy to czytam. Bez urazy, ale pozwolisz, że przedstawię ci moje poglądy na ten temat, a więc tak. Dla psychopaty może i życie nie jest najważniejsze, ale dla człowieka który ma rodzinę, bliskich, przyjaciół lub coś co sprawia mu radość, miłość itd. życie jest ważne. Ciarki mnie przechodzą gdy czytam twój post. Co ty musisz mieć w tej głowie? Nie chcę cię obrażać, ale dla mnie jest lekko chore. Życie mamy tylko jedno i nie możesz wpisać kodu na nieśmiertelność. Nikt przy zdrowych zmysłach nie ma zamiaru pozbawiać się życia przez wojnę. W średniowieczu ludzie mieli inne poglądy, inne stwierdzenia i całokształt tamtejszego świata był inny i ich kompletnie rozumiem, ale teraz? Zgaduję, że jesteś młody. Pójdziesz sobie na front i co? Na 70% zginiesz i tyle z ciebie będzie. Taki jest twój cel w życiu? Naprawdę? ;) Przemyśl to i mam nadzieję, że odpowiedz na mój post z zachowaniem jakiegoś poziomu, bo mam dość czytania tych przekleństw skierowanych w moją stronę, choć niekoniecznie są one od ciebie.  xD

Opublikowano

Sam jesteś idiotą. Wpisz sobie w google gwałty wojna i sprawdź. Poczytaj cokolwiek o wojnie na ukrainie i o tym co wyprawiają bataliony AZOW i inne ochotnicze ;)

To co można, a to co się robi to chyba 2 odmienne rzeczy, pomyśl, zanim coś napiszesz.

Zabić to za mało. Nic innego nie przychodzi mi do głowy, gdy to czytam. Bez urazy, ale pozwolisz, że przedstawię ci moje poglądy na ten temat, a więc tak. Dla psychopaty może i życie nie jest najważniejsze, ale dla człowieka który ma rodzinę, bliskich, przyjaciół lub coś co sprawia mu radość, miłość itd. życie jest ważne. Ciarki mnie przechodzą gdy czytam twój post. Co ty musisz mieć w tej głowie? Nie chcę cię obrażać, ale dla mnie jest lekko chore. Życie mamy tylko jedno i nie możesz wpisać kodu na nieśmiertelność. Nikt przy zdrowych zmysłach nie ma zamiaru pozbawiać się życia przez wojnę. W średniowieczu ludzie mieli inne poglądy, inne stwierdzenia i całokształt tamtejszego świata był inny i ich kompletnie rozumiem, ale teraz? Zgaduję, że jesteś młody. Pójdziesz sobie na front i co? Na 70% zginiesz i tyle z ciebie będzie. Taki jest twój cel w życiu? Naprawdę? ;) Przemyśl to i mam nadzieję, że odpowiedz na mój post z zachowaniem jakiegoś poziomu, bo mam dość czytania tych przekleństw skierowanych w moją stronę, choć niekoniecznie są one od ciebie.  xD

Właśnie - człowiek, który ma rodzinę, chce ją obronić za wszelką cenę, dlatego też musi zabijać podczas wojny - dla rodziny.

Opublikowano

Właśnie - człowiek, który ma rodzinę, chce ją obronić za wszelką cenę, dlatego też musi zabijać podczas wojny - dla rodziny.

Po co? Wsiada w samochód jedzie 1000 kilometrów i zarabia roczną pensję w miesiąc i dodatkowo żyję, a na wojnie raczej rzadko kto wychodzi cało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...