Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać że Administracja się stara widać to po update'ach serwer polecam jak najbardziej miło się gra ;).

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Ile online?

Ile Online?

Na oko +250 graczy ;).

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

­

Poranny update wgrany!

Changelog zmian:

- Łączenie się błogosławieństw

- Zmniejszono drop wykrywaczy metinów

- Dodano pieczęcie wierzchowców do Skrzyni Temidy

- Zwiększone szanse na drop Rękawicy Złodzieja i Pierścienia PD ze Skrzyni Temidy

- Poprawiono działanie Ros i dodano ich czas oraz wartości bonusów

- Dodano podchodzenie Łuczników pod postać

- Dodano możliwość cofnięcia Silnego Ciała i Berserka na P u Strażnika Miejskiego

- Dodano skille na P u Strażnika Miejskiego

- Dodano Fryzury u instruktorów

- Dodano Handel Petami

- Zwiększono lekko exp w v2

- Zwiększono szanse na drop broni 75

- Dodano drop z generałów

Aby wszystkie zmiany były widoczne, należy spathować clienta załączonym patcherem.

Zapraszam do gry.
@xPanowskY

Nie spam mi w temacie. Jak ci sie podoba sembia, to idz na nia, taka reklama jest conajmniej żałosna ;)

A drop jak znikał po 5 sekundach tak dalej znika...

tenor.gif

Opublikowano

Sewer polecam, mimo tych negatywnych komentarzy, zawsze się ktoś znajdzie komu sie nie będzie podobało, każdy ma swój styl metina, niektórzy wolą nowości, a niektórzy wolą oldy, nie dogodzisz wszystkim. Życzę powodzenia, bo serwer naprawdę fajny, zadbajcie o reklamę :)

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji łączą się księgi (np. polimorfii). Gdy chcemy przeczytać książkę,a w stacku mam ich np 10 to czytają się wszystkie na raz,a daje nam tylko 1 punkt,lub pali od razu wszystkie.

Nie

Opublikowano

­

Prywatne DT jak i reszta dungeonów zostanie dodana w wieczornym updacie.

Znikanie dropu też ogarniecie? :x

Czas respu mobów na pieczątkach zmniejszcie, bo trzeba czekać chyba z 3 minuty...

I dodajcie TP pod DT. Easy, a trzeba na piechotę całą świątynie przejść.

1 misja od Seona nadal zbugowana.

Chakry nie mają średnich...

Teleport jest pod przyciskiem tobołka.

Fryzur nie da się kupić.

Druga misja z talizmanami - potrzeba 20 talizmanów. Objechałem całą pustynię, zbiłem 7 metków, poleciał 1 talizman. Tutaj misje robi się dłużej niż na cra*osie, a to niby easy.

Ten serwer ma więcej bugów, niż graczy online... Co gracze robili na becie, bo na pewno nie testowali?

tenor.gif

Opublikowano

Popołudniowy Changelog zmian:

- zmniejszono dmg mobów w atlantydzie

- zwiększono drop truty

- umozliwiono laczenie run

- poprawiono misje seona

- zwiekszono szanse na drop talizmanow

- dodano brakujace srednie

- dodano teleport przed dt do Pierscienia Teleportacji

- zmniejszono czas respu mobów na piętrze z pieczęciami (DT)

- poprawiono czas leżenia dropu

- umozliwiono kupowanie fryzur

Prosimy zaktualizowac clienta patcherem.

Opublikowano

Serwer zapowiadał się cikawie, ale myślałem że beta już się skończyła, jak widać tylko się myliłem. Polecam wyłączyć serwer i włączyć jak już wszystko będzie gotowe, a nie co każdą małą zmianę go resetować.

Opublikowano

Serwer zapowiadał się cikawie, ale myślałem że beta już się skończyła, jak widać tylko się myliłem. Polecam wyłączyć serwer i włączyć jak już wszystko będzie gotowe, a nie co każdą małą zmianę go resetować.

Serwer juz nie jest resetowany. W ostatnich dniach sa przeprowadzane przerwy techniczne w 3 porach - rano, popoludnie i noc. Po za tym, serwer chodzi bez resetow.

Opublikowano

wy dalej próbujecie na to wbijac ? Skoda zachodu 

z każdym update wiecej bugów pozdrawiam techników i cala administracje / DDOSUJCIE SOBIE LUDZI BO TO WAM tylko WYCHODZI PAJACE 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

z każdym update wiecej bugów pozdrawiam techników i cala administracje / DDOSUJCIE SOBIE LUDZI BO TO WAM tylko WYCHODZI PAJACE

Policja Proszę przyjechać na TS'a bo ddosują hahahahahahahaha... a Serwer z minutą na minute coraz mniej bugów ;>
Opublikowano

Ile online? Czemu nie ma licznika?

był licznik, ale wylaczyli zeby na filmikach youtube kłamać że jest 500+ osób, a jest niecałe 200

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Pomyliłeś serwery lub światy. Kto cie ddosuje? Bo na pewno nie my. Ani ja, ani arel nie bawimy się w takie zabawy dla przedszkolaków. Wolimy zająć się serwerem i poprawiać go, aby serwer był coraz lepszy a nie emanować "gimbusiarstwem" i atakować.

Cd błędów - nie wiem czy niedowidzisz czy nie chcesz zobaczyć, ale są one stale poprawiane. Dzisiaj odbyły się 2 sesje (nie licząc nocnej), na których zostały poprawione wszystkie błędy zgłoszone przez was i wykryte przez nas.

Cd licznika, były z nim problemy, dlatego został czasowo wyłączony.

Jeśli nie masz nic konstruktywnego do dodania to po prostu wyjdź proszę z tego tematu, bo robisz niepotrzebny spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...