Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Powoli? 

Mój szacowany czas pobierania 25min ;x

Mi się pobierało koło 50 minut, gdzie i tak jest uszkodzone archiwum, więc chyba nie zagram ;x

tenor.gif

Opublikowano

Powoli? 

Mój szacowany czas pobierania 25min ;x

mi normalny metin co waży ok 1gb pobiera sie w 20min a to nawet nie ma 1gb a pisze 3h do końca pobierania Dajcie to na MEGA

Opublikowano

mi normalny metin co waży ok 1gb pobiera sie w 20min a to nawet nie ma 1gb a pisze 3h do końca pobierania Dajcie to na MEGA

Link do pobrania z mega:

https://mega.co.nz/#!uQ5xmbbB!AeZ79xQfty9cmmQStwnG2sRfnrVn-AGWot5p9-5I7Rk

Dodatkowo dostaniecie link do pobrania patchera, który zaktualizuje wam clienta.

Skan clienta:

E6bySHO.jpg

S1pJcl8.png

Opublikowano

Z tego co wiem dziś jest sobota a szkoła/praca jest od poniedziałku nie?

Lecą z mobów.

Często lecą?

Ile najmniejszy % na ulepszenie?

Nie

Opublikowano

­

Pobrałem z mega, wyskoczyła informacja, że może mieć zły wpływ na działanie chroma. I nie tylko ja mam z tym problem. Nie polecam.

Chrome często tak lubi.

Jeśli chodzi o pobieranie z hostingów Metin2list.pl to polecam używać akceleratorów pobierania typu FreeDownloadManager na 90% będzie wam lecieć full łącze. (chodzi o ilość sesji pobierań)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Zagram, zapowiada się ciekawie i mam nadzieje że tak będzie. Oby było też z 500/700+ graczy. 

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

­

Chrome często tak lubi. Jeśli chodzi o pobieranie z hostingów Metin2list.pl to polecam używać akceleratorów pobierania typu FreeDownloadManager na 90% będzie wam lecieć full łącze. (chodzi o ilość sesji pobierań)

Często? Jak w rok pobrałem jakieś 30-50 clientów i nie miałem żadnych problemów, to tutaj jakoś są.

tenor.gif

Opublikowano
WhyNot<" data-cid="11763710" data-time="1426351010">

­

Często? Jak w rok pobrałem jakieś 30-50 clientów i nie miałem żadnych problemów, to tutaj jakoś są.

Przeskanuj sobie exeki na virustotal.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Postacie z bety jeszcze nie usunięte...

Czy aby na 100 % będzie dziś start ??

Sherera nie ma, grubas jeden xD

Cały sherer, pewność siebie z dupy, itemshopu nie ma, konta z bety dalej są, drop pisany dzisiaj ;) Szczerze? Bez pracy nie ma kołaczy, Ar3lkowi życze powodzenia, ale serwer na samym source i na mob spawnerze nie ma prawa bytu, zresztą widać, 0 zainteresowania :)

Opublikowano

serwer mi się podoba ale nie ma co jeśli się nie zajmą serwerem upadnie po kilki dniach może tygodniach :(

Zajmą, zajmą ;)

S1pJcl8.png

Opublikowano

Serwer wydaje się być całkiem w porządku, nie za dużo broni, nie za dużo zbroi... 

Ciekawe tylko czy dadzą radę wystartować jeszcze dzisiaj

Opublikowano

­Lepiej wystartujcie dzisiaj, bo jeśli mielibyście startować za tydzień (bo start w niedzielę to strzał w kolano), to tak ze 150 osób online max. by było ;x Teraz jakoś też tłumów nie widać.

tenor.gif

Opublikowano

Nie ma sensu czekać ... MrAr3lek powiedział że,, Sherera nie ma " więc ustalili czas 14.03.2015 godzina 20:00, także wszyscy powinni być :X nie polecam :D znajdzie sie jakiś bug to napisze, że sherer poszedł do sklepu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...