Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.21.11] SkyUp.pl | SkyBlock | WaterBlock | CaveBlock | Nowy sezon!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która to już Wasza edycja?

Z tego co pamiętam szliście od łatwiejszych do trudniejszych - ta jest trudniejsza od poprzedniej? 

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@Marichcje
Pod koniec grudnia rozpoczęła się V edycja. Jest delikatnie trudniejsza. Nie idziemy już w tak zastraszającym tempie, bo szybko doszlibyśmy do absurdalnego stopnia trudności :) Wydaje mi się, że osiągneliśmy ten poziom wokół którego będziemy krążyć. Nie jest łatwo, powiedziałbym nawet, że jest stosunkowo trudno, ale też jak najbardziej grywalnie :)

Edytowane przez KondziouPL
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwer. Grałem dość dużo, ale przestałem - głównie dlatego, że lubię rywalizację, a tu rozrywka toczyła się na tyle długo że nie byłem w stanie nadgonić w sensownym czasie.

Na chacie panuje miła atmosfera, stale jest sporo graczy, ale nie na tyle dużo żeby pojawiał się młyn na chacie i w grze. 
VIP nie jest klasą pay2win - daje trochę udogodnień, ale nie jest szczególnie OP. 

Administracja zdecydowanie jest aktywna i dba o porządek, b. dobrze pilnuje przestrzegania regulaminu, ale jest wyrozumiała.

Serwer działa b. płynnie, jest dobrze zbalansowany. Polecam. 

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Powiększcie limit lejów, bo zabawa się kończy jak jest limit na tych lejach :(.

Dodajcie lepsza ekonomie a nie, że czekasz 4-5h i dostajesz marne 3tys

Pomyslcie nad pluginem takim żeby moby nie odpychały się od siebie. 

Opublikowano

@langue Dziękujemy za sugestie :D Postaramy się zwiększyć limit lejów, ale ekonomia ma być cięższa (jeśli dobrze zrozumiałem o co chodzi). Odpychanie się mobów to już kwestia osobista i staramy się, by ustawienia odpowiadały większości graczy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Żałosna fiesta helperów, którzy dzielą serwer na kolegów admina i tych drugich, z którymi bawią się, gdy mają gorszy dzień, przy tym nadużywając swoich praw. Zaprosiłem znajomego, chcąc razem z nim pograć na wyspie, lecz ten został niespodziewanie zbanowany podczas przechodzenia tutorialu za, jak to helper określił "ignorowanie administracji", pomimo że ten nawet nie się nie zwrócił do banowanego gracza. Na zapytanie, dlaczego zablokował danego gracza, nawet nie raczył odpowiedzieć, decydując się pięć minut później sprowokować spam na chacie od innych użytkowników, następnie ich banując.

Myślę, że dostatecznie to przedstawia poziom, jaki prezentuje administracja z części Skyblock serwera. Nie polecam.

Edytowane przez Shuzo
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,
nie zgłoszone zostały jak dotąd skargi graczy na nadużywanie praw administracji, ani miesiąc temu, ani rok, ani teraz. Z logów również nic nie wyczytałem, nie znalazłem natomiast nikogo o Twoim nicku. Od bana - jak wszędzie - odwołać można się na forum. Post wygląda, jak próba zrobienia na złość po jednak słusznym banie.

Opublikowano (edytowane)

TOWNY.png        TOWNY

OTWARCIE:
2 lutego o 18:00

Rozwiń:

Spoiler

TOWNY_FB.png

TOWNY1.png

TOWNY2.png

Edytowane przez KondziouPL
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Reklama świetna! Idealnie zrobione grafiki! Reklama zachęcająca do gry na serwerze. Co do serwera to wypowiem się w oddzielnych punktach.

PLUSY SERWERA:

+ podoba mi się możliwość robienia miast,

+ podobaja mi się samouczek w formie questu

+ podoba mi się to, że można dostać vipa za przejście samouczka,

MINUSY SERWERA:

- nie podoba mi się trochę spawn,

- prefixy powinny być bardziej nowoczesne.

To tyle co wywnioskowałem na pierwszy rzut oka ;)

Pozdrawiam.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano

@Yadomi
Dziękujemy za ocenę :D Niestety wygląd jest subiektywną opinią, nie każdemu przypada do gustu tak duże miasto. Podobnie prefixy. Natomiast cieszę się, że istota gry - rozgrywka opierająca się na miastach, czy questy przypadły Ci do gustu :D To najważniejsze :D Dziękujemy za ocenę i życzymy miłej gry <3

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.12][Inne] SkyUP.pl
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zalosny "antybot" ktory zabrania laczenia sie z niemiec :)

Jest wiele innych sposobow na zabezpieczenie sie przed botami, a Wy akurat musieliscie wybrac to "skur*iala" metode, a szkoda bo bym pogral :)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.13][Inne] SkyUP.pl
  • Marosking odblokował(a) ten temat
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer jak najbardziej na plus, Polecam każdemu.

Administracja miła jak i ogarnięta, gracze są oczywiście dojrzali jak na swój wiek oraz ortografia na chacie jest nienaganna.

Spawn jest przepiękny, sklepy ciekawe a każda wyspa coraz bardziej kreatywna.

Gracze nigdy nie irytują zawsze są pomocni administracja również.

Pozdrawiam cieplutko.

Szkoda tylko że wyrwałem banicję za głupi błąd serwera.

Jakby ktoś nie zrozumiał to większość pisałem ironicznie.

Może nie z adminami bo niektórzy są naprawdę mili i starają się pomóc graczowi.

Ale Osoby które grają na tym serwerze to w większości Kidy a miejscami chat wygląda jak śmietnisko.

Do Spawna się nie mogę przyczepić bo akurat mi to tam lata jak wygląda bo jestem po to aby pograć, tak samo ze sklepami.

Większość zasad na serwerze są bezsensu. Samo to że na swojej własnej wyspie nie mogę budować co chcę tylko jak przyjdzie Helper to każe mi to usunąć jest po prostu głupotą. Wyspa jest moja i oprócz mnie i moich kolegów tam nikt nie zagląda to kogo obchodzi to co ja trzymam na wyspie? - To jest tylko jedna z takich głupich zasad.

Następnym razem polecam lepiej sprawdzić czy skonfigurować pluginy. A nie potem wydawać permy za waszą głupotę.

Pozdrawiam po raz kolejny cieplutko i życzę miłego dnia a również powodzenia w dalszym rozwoju serwera.

(Jeżeli decydujecie się dawać bana to dajcie powód innym kolorem niż czarnym ponieważ musiałem to rozjaśniać w programie graficznym aby dowiedzieć się co jest tam napisane.)

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

W każdej grze, serwerze, czy w ogóle miejscu na świecie - niekoniecznie nawet wirtualnym zdarzyć sie mogą problemy, czy błędy. Dorośli i dojrzali ludzie będą je zgłaszać, czy dążyć do wyeliminowania. Pozostała grupa społeczeństwa ucieszy się z możliwości zepsucia gry innym. Regulamin zaakceptowany i potwierdzony poprzez rejestrację w serwisie służy umożliwieniu zdrowej rozgrywki, wolnej od zachowań prostackich, wulgarnych, czy wręcz urągających człowieczeństwu. Osoby je reprezentujące były, są i będą bezwzględnie blokowane. I to się nie zmieni.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.14][Inne] SkyUP
  • AlexsanderARG zablokował(a) ten temat
  • Biter. odblokował(a) ten temat
Opublikowano

—— »»» Wakacyjne szaleństwo ««« —

Wakacje pełną parą! Pora to uczcić!

Wejdź na spawn DOWOLNEGO TRYBU i odbierz VOUCHER NA TYGODNIOWEGO SUPERVIPA!

/odbierz wakacje2020 

• KondziouPL zmienił(a) tytuł na [1.21.11] SkyUp.pl | SkyBlock | WaterBlock | CaveBlock | Nowy sezon!
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na [1.18.1][Sieć] SkyUP.pl
  • Dodaj nową pozycję...