Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.21.11] SkyUp.pl | SkyBlock | WaterBlock | CaveBlock | Nowy sezon!

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Zapowiedź 5/10, zobaczymy jakie będą realia tego servera.

@Edit

Na spawnie ledwo co się połapałem, nowy gracz jest zagubiony, tyle czytania że aż oczy mnie rozbolały.
Co do reszty nawet dobra lecz są lekkie lagi nawet jak gram sam na 100 osób :)

Edytowane przez marcell2k

1RkW7od.png

Opublikowano (edytowane)

@ref

@marcell2k

Dziękujemy za opinie :) Co do dużego spawnu to wystarczy przeczytać dokąd poszczególne drogi prowadzą i już wiesz gdzie idziesz :D A wszelkie informacje trzeba przedstawić, niestety :/

Edytowane przez KondziouPL
Opublikowano

Niestety nie polecam

Zerowy kontakt z administracją

MiniGame nie działa

Nie mozna stworzyc wyspy

Czekam na poprawe narazie NIE POLECAM

Opublikowano

@Patryk2060 Chyba pomyliłeś serwery ;)

Administracja rozmawia praktycznie non-stop o ile jest oczywiście.

Aby dołączyć do Minigry trzeba kliknąć na tabliczkę. (Przepraszam, jeśli tego nie napisalismy)
By stworzyć wyspę wystarczy wpisać /wyspa. Polecam przewodnik dla zielonych :)

Opublikowano

@Patryk2060 Chyba pomyliłeś serwery ;)

Administracja rozmawia praktycznie non-stop o ile jest oczywiście.

Aby dołączyć do Minigry trzeba kliknąć na tabliczkę. (Przepraszam, jeśli tego nie napisalismy)

By stworzyć wyspę wystarczy wpisać /wyspa. Polecam przewodnik dla zielonych :)

Bardzo przepraszam, oczywiście jutro zmienię swoją opinie, i chyba pomyliłem serwery, bo testowałem i pisałem. Z tego co kojarzę strasznie mało osób tam wchodzi

Było tylko 12 osób chyba.

Pozdrawiam

Opublikowano

Bardzo przepraszam, oczywiście jutro zmienię swoją opinie, i chyba pomyliłem serwery, bo testowałem i pisałem. Z tego co kojarzę strasznie mało osób tam wchodzi

Było tylko 12 osób chyba.

Pozdrawiam

Spoko, liczba osób się na pewno nie zgadza z naszym serverem w momencie opublikowania Twojego posta. Dobrej nocy :)

Opublikowano

Spoko, liczba osób się na pewno nie zgadza z naszym serverem w momencie opublikowania Twojego posta. Dobrej nocy :)

Są "drogowskazy" holograficzne ale jak dotre do info, miazga...

Nie idzie przeczytać

1RkW7od.png

Opublikowano (edytowane)

Są "drogowskazy" holograficzne ale jak dotre do info, miazga...

Nie idzie przeczytać

Chyba zacytowałeś złego posta :) Niestety jak na tak dużą liczbę informacji Hologramy są najbardziej optymalnym rozwiązaniem. Na pewno są dużo lepsze niż wielka ściana z tabliczkami. I wydaje mi się, że trochę wyolbrzymiasz rzeczywistość. :)

Opublikowano

Chyba zacytowałeś złego posta :) Niestety jak na tak dużą liczbę informacji Hologramy są najbardziej optymalnym rozwiązaniem. Na pewno są dużo lepsze niż wielka ściana z tabliczkami. I wydaje mi się, że trochę wyolbrzymiasz rzeczywistość. :)

Tak złego sory :3

Może i lepsze ale znowu w dużej ilości złe.

Spawn mógłby być bardizej ogarięty ;x 

1RkW7od.png

Opublikowano (edytowane)

Tak złego sory :3

Może i lepsze ale znowu w dużej ilości złe.

Spawn mógłby być bardizej ogarięty ;x 

Dla jednego jest źle, dla innego dobrze. Nie można dogodzić wszystkim, ale postaramy się sprawić, by informacje były czytelniejsze, a poszczególne części spawnu lepiej opisane :) Jeszcze raz dziękuję za opinię :)

Opublikowano

@KondziouPL

No niestety serwerów nie pomyliem :(

Na godzinę 18:00 jest 6 osob (co na serwer Minigame jest tragedia :( )

Niestety nic się nie zmieniło

Dodatkowo są lagi a administracja spi, wyspy nie wygladają dobrze

Więc bardzo mi przykro ale Nie polecam

Opublikowano (edytowane)

@Patryk2060

Nie chce niszczyć światopoglądu, ale to server Skyblock, a nie minigame. Wyłącz steama, origina i inne "zżerające" internet programy żeby nie mieć lagów. Ewentualnie skype. Minigry które są dodatkiem (przypomnę, że na skyblocku) działają bez zarzutów. Tak jak wspominałem trzeba kliknąć tabliczkę (jest to na niej napisane) lub zastosować się do zapisanych poleceń.

Co według Ciebie znaczy "wyspy nie wyglądają dobrze"? Nie jest to podstawowy schemat, ani też nie od razu rozbudowany, czego jak mniemam oczekiwałeś.
O 18:00 w najlepsze trwał event, więc na pewno administracja w całym składzie właśnie przeddobranockowo położyła się spać.

Polecam powyższego pana za "rzetelność" informacji :) Tak, czy siak dziękuję za to, że znalazłeś czas by to naskrobać.

Opublikowano

WIECZÓR EVENTOW

Zapraszamy wszystkich graczy, starych i nowych na niesamowitą rozrywkę już 22 maja w piątek o godzinie 17:00! W planach:

O 17:00 - OX na rozgrzewke!
O 17:30 - Block Clicker
O 18:00 - S.H.I.T Game
O 18:30 - Ciuciubabka
O 19:00 - Liczydlo!
O 19:30 - Jaka to me
lodia! (TEAMSPEAK)

Zapraszamy także na specjalny kanał na TSie (ts.skyup.pl) czynny juz od 16:00, gdzie przez całą zabawę będziecie mogli pośmiać się i porozmawiać z administracją!

W czasie trwania nocy eventów zapraszamy do szukania Eventowych Jajek! Każdy kto znajdzie wszystkie dostanie zestaw eventowych narzedzi! Tylko do 20:30! Koordynaty jajek znajdziecie równo o 17:00 na forum w zakładce Konkursy (
Tutaj)!

A co z nagrodami? To proste! Szykujcie się na SuperVipy, Vipy, Specjalne ulepszenia piecy, platyny, kosy i inne równie dobre rzeczy do rozdania! :D

Zasady i wyjaśnienia Wieczoru Eventów dostępne już teraz na naszym Forum w Zakładce
Eventy! (Tutaj)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam. Bardzo fajnie się prezentuje, przyjemna administracja.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Świetny serwer! 6/5!!!! Gratuluję stworzenia tak świetnej atmosfery! Będę tam często!

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Server bombowy :0 , miła atmosfera , gracze, server na większy dystans , fajne atrakcje itp Zapraszam serdecznie RoRap :D.

.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nową edycję robimy głównie po to, żeby rozpocząć rywalizację od nowa i dać na to szansę nowym graczom :) Po co w rankingach mają zalegać gracze, którzy swoje osiągnęli? Zmieniliśmy również system pieniężny, coby się w zerach już nie mylić :) Reasumując Dungeony są tylko dodatkiem, kilkoma godzinami dodatkowej rozgrywki, odpoczynkiem od ciągłego budowania wyspy na rzecz walki z potworami i przechodzeniem krótkich questów :) No i źródłem kilku nowych przedmiotów ;) Nie potrzebujemy nowych edycji, by wprowadzać nowe rzeczy. Robimy to przecież prawie cały czas :) Na nową edycję także przewidujemy schemat wyspy Classic i chat wyspowy. I Jeżeli Cię to zainteresuje, to usunęliśmy podwójny skok, na rzecz szybszego biegu (/sprint) i wyższego skoku (/jump) dla rang premium do włączania i wyłączania wedle potrzeby :) W najbliższym czasie zamierzamy też wprowadzić możliwe do kupienia efekty w formie amuletów, aukcje, StatTraka, być może prace, nagrody za czas gry :)

• Dodaj nową pozycję...