Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To chyba po serwie właśnie go bez zapowiedzi wywaliło i jest cały czas Off :( słabe zabezpieczenia ?

z zabezpieczeniami akurat nie ma problemu

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

Coraz więcej luda :)

Wbijajcie, bo warto! ;]

I bedzie coraz to więcej, wiadomo teraz jest IEM sporo youtuberów jest an tej imprezie i ciężko się dobić, albo leżą skacowani po urodzinach (pozdro weezy nagramy coś wierze)

Od poniedziałku już reklama powinna ruszyć elegancko, wiec nic tylko wypatrywać ;)

Opublikowano

­

pozdro szczytowa godzina do grania na servie a tu 260 ludzi gra zenada i poraszka 

sory mala poprawka 237ludzi 

"poraszka" to Twoja ortografia synu :)

Serwer nie wypalił z reklamą. Totalna klapa. Opuszczam serwer.

Żegnamy

@topic

Zapraszamy na serwer!

Coraz więcej graczy, w poniedziałek ruszy większa reklama jak to @Dxnek napisał.

Jako gracz mogę powiedzieć że bardzo fajnie się gra.

Teraz poczekać tylko na pierwsze wojny gildii :)

Opublikowano

­Przepraszam z góry wszystkich za te częste krótkie offki, ale jest to spowodowane niedociągnięciami, po prostu beta-testerzy się opierdalali, skoro tyle rzeczy wyszło na jaw po starcie. Serwer jest już w normie nie będzie żadnych offek, jedynie gdy naprawie do końca w 100% biologa. Miłej gry.

Opublikowano

Serwer polecam, ma ten klimat którego wiele serwerów nie posiada.

Mam mała propozycje, mianowicie dodanie do klienta opcji podmiany mobow na zwykłe psy, wielu osobom ze słabym sprzętem ułatwi to rozgrywke :D

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

­

Ta... naprawiliśmy bugi...

http://prntscr.com/6gtlpx

Wyzeruje się expa z kamieni metin, przejrzy całą tabelkę expa.

Chociaż tyle że ktoś go zgłosił na forum.

Za to że już drugi raz użył tego buga(dziś zostanie naprawione) gracz zostanie zbanowany.

Opublikowano

­

­

Wyzeruje się expa z kamieni metin, przejrzy całą tabelkę expa.

Chociaż tyle że ktoś go zgłosił na forum.

Za to że już drugi raz użył tego buga(dziś zostanie naprawione) gracz zostanie zbanowany.

i prawidłowo :)

Podpowiem wam, że tak jest na metkach.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

­

i prawidłowo :)

Podpowiem wam, że tak jest na metkach.

To nie wina Metinów a nasza, bo quest na antyExp był źle napisany, po przerwie będzie już dobrze działać.

Opublikowano

­

­

To nie wina Metinów a nasza, bo quest na antyExp był źle napisany, po przerwie będzie już dobrze działać.

hmm a to sorry.

Czyli czekamy na przerwę ^^

Opublikowano

­Przepraszam z góry wszystkich za te częste krótkie offki, ale jest to spowodowane niedociągnięciami, po prostu beta-testerzy się opierdalali, skoro tyle rzeczy wyszło na jaw po starcie. Serwer jest już w normie nie będzie żadnych offek, jedynie gdy naprawie do końca w 100% biologa. Miłej gry.

Sam sie opierdalałeś łaku

Nie dałeś mi dobić nawet na mape 135 XDD

Ale bugi są nadrabiane i fajnie się gra.

Polecam naprawdę :)

2i6eukk.jpg

Opublikowano

z zabezpieczeniami akurat nie ma problemu

­

To może mi powiesz czym to jest spowodowane ? Bo akurat znowu go wywaliło :( Chyba nie przeciążeniem gdyż grało max 70 osób

Opublikowano

To może mi powiesz czym to jest spowodowane ? Bo akurat znowu go wywaliło :( Chyba nie przeciążeniem gdyż grało max 70 osób

A co masz w syserrze od klienta?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

­

To może mi powiesz czym to jest spowodowane ? Bo akurat znowu go wywaliło :( Chyba nie przeciążeniem gdyż grało max 70 osób

Czyta się czat, była przerwa o której informowaliśmy godzine wczesniej i przed przerwą, tak to jest jak się bs-a ustawia pod handlarka i sie nie interesuje co się dzieje na serwerze.

Zmiany:

- Naprawiony już do końca biolog.

- Dodano bryłki do dropu i Handlarki

- Dodano itemy do biologa(zęby, pamiątki demona, ksiegi klątw oraz matowe lody) do handlarki.

- Poprawiono exp na mapie od 155

- Poprawiono drop noży z Metinów

- Poprawiono Minotaura

- Poprawiono AntyExp

i pare innych zmian. Zaraz zostanie dodana łatka do patchera równiez na poprawe kostiumu itp.

Opublikowano

Już raz napisałem, olewałeś kilka razy bugi zgłaszane na forum (niektore zgloszone na cls becie byly jeszcze na otwartej i trzeba bylo je od nowa zglaszac) wiec nie zganiaj na testerow poza tym nie testowalismy np. anty expa bo go nie bylo na becie inteligencie...

Co do serwera, polecam i zapraszam do gildii  GangAlbanii ! :D

sygnatura.png

Opublikowano

­

Już raz napisałem, olewałeś kilka razy bugi zgłaszane na forum (niektore zgloszone na cls becie byly jeszcze na otwartej i trzeba bylo je od nowa zglaszac) wiec nie zganiaj na testerow poza tym nie testowalismy np. anty expa bo go nie bylo na becie inteligencie...

Co do serwera, polecam i zapraszam do gildii  GangAlbanii ! :D

Bo jak zgłaszacie mi je na PW to tak się to kończy. Algade mi w 30minut ogarnął błędy o których na becie nie było mowy. Wiekszosc z Was i tak wbiła max 90lvl, ale juz mniejsza o to wszystko idzie do przodu.

Zaraz zostanie dodana łatka do autopatchera z fixem na kostium, opis bryłek/przepy minka, z dzwiekami do klienta, wygladem kostiumów itp.

Opublikowano

­

Gdzie mozna dropnąć przepustke do minotaura?

Przepustka to czerwone pióro. dropi z metinów i bossów, po spaczowaniu  bdzie na niej opis, ze jest to przepa na minka.

Opublikowano

­1870800.jpeg

O godzinie 19:00 zostanie zorganizowany dla Was Konkurs OX!

Odbędą się 3 rundy, w których będzie można wygrać różne przedmioty.

Przed konkursem odbędzie się szybka przerwa w celu zaktualizowania pytań oraz paru poprawek, zaraz po przerwie zapraszamy wszystkich na Arene!

Opublikowano

­

Warto zaczynać grać przy 200online?

Gdzie mógłbym zarobić na niskim poziomie?

warto warto.

pliczki fajne ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...