Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę zagrać, harnaś ładnie się postarał... 

Tylko pytanie, jak z expem? Zawsze sie pisze ze miedzy mapami będzie wolniej, ale chyba nie aż tak, że trzeba będzie godzinami wbijać lv?

Do 40-50 lvla idzie w miare dobrze, pozniej w v3 leci szybciutko do 65/70 dalej do 90 troszkę wolniej ale i tak lvle leca szybko :) na nowych mapkach juz wiadomo troszke ciężej

sygnatura.png

Opublikowano

No to czekamy na start :) Mam nadzieje ze te 500 online + bedzie ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Został zwiększony % na wejście większych wartości bonów czy dalej tak jak na becie wbicie max hp + 2x 15 bede prawie 15min szukał?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Jedynym minusem jest drogi is ;/

4uc581.jpg

Opublikowano

­

Jedynym minusem jest drogi is ;/

Wszystko można zdobyć w grze poza Kostiumami, ale na nie niedługo znajde jakieś rozwiązanie ingame.

Opublikowano

­Na stronie macie alternatywny link do autopatchera i zaraz dodam też łatke dla osób, które go nie mogą odpalić z niewiadomych przyczyn.

Opublikowano

Nie że hejt czy coś ale czym się wyróżnia ten serwer ?

Opublikowano

x

W temacie z publikacją obowiązuje zakaz wstawiania filmów przez użytkowników. Do takich prezentacji przeznaczony jest dział Media. Wyjątek stanowi film przesłany przez autora tematu - Gameplay, sytuacja na serwerze itd.

Opublikowano

Latka załatwiła sprawę :) Wszystko działczy :)

Nie że hejt czy coś ale czym się wyróżnia ten serwer ?

Popatrz dokładnie to zobaczysz wiele nowości :)

Opublikowano

Latka załatwiła sprawę :) Wszystko działczy :)

Popatrz dokładnie to zobaczysz wiele nowości :)

Prezentacje obadałem.. nic nie widzę. Sądziłem że ktoś mi napiszę co tutaj jest takiego fajnego. :x

Czejść @Invence. dzięki za lajka.

­

Opublikowano

Prezentacje obadałem.. nic nie widzę. Sądziłem że ktoś mi napiszę co tutaj jest takiego fajnego. :x

­

Lajku GG.

Top.Serwer wygląda ciekawie, prawdopodobnie zawitam na starcie jednak na TS'ie mnie nie zobaczycie bo dojcz to zero i banuje za wejście na TS'a

Nothing.

Opublikowano

Lajku GG.

Top.Serwer wygląda ciekawie, prawdopodobnie zawitam na starcie jednak na TS'ie mnie nie zobaczycie bo dojcz to zero i banuje za wejście na TS'a

Już wbijam.

to i pewnie w grze dostaniesz bana (OGRANICZ TE CHEATY ! xD ) :D

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...