Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

­

Przepraszam Cie za to, dopiero teraz zauwazyłem twoje Hobby, nie wiedziałem ze jesteś upośledzonym prawilniakiem, jak przyjdzie mi wypłata z serwera wyśle tobie i twojej rodzine paczke wsparcia i może jakiegoś lekarza się uda załatwić, pozdrawiam :)

c63f6ny.jpg

Skurwysynu od mojej rodziny sie ospierdol bydlaku.

Przeciez bym cie k***o zniszczyl w real'u..

Widać k***o twoj wiek potym jak sie czepiasz rodzin. Jest byleś i będziesz dl mnie KURWĄ jak i ten serwer. A paczke z MOPS'u dostajesz co miesiac.

Wiec morda w piach i nie kiełkuj bo cię Chuyem zlize...

Następnym razem przeczytaj regulamin forum. Masz poniżej 13 lat? Nie korzystaj z tego forum, chyba, że masz zgodę Twoich opiekunów, to ok. Ale lepiej nie wchodź tutaj, bo reprezentujesz poziom o wiele gorszy, niż "gimbaza".

tenor.gif

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­1872879.jpeg

Już jutro minie pierwszy tydzień od startu serwera. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was serie wydarzeń na Naszym serwerze - Sembia.eu

Dziękujemy Wam za to, że mimo wielu problemów dalej jesteście z nami i coraz więcej graczy przybywa. Dobra, teraz do konkretów.

SOBOTA

15:00

Serie Eventów rozpoczniemy Konkursem OX!

Odbędą się 3 rundy, w których będziecie mogli zdobyć ciekawe przedmioty.

Przewidujemy 3 rundy konkursu, główne nagrody będą przyznawane dla maksymalnie 3 osób, które zostaną na samym końcu.

19:00

Zaraz po konkursie OX, zostanie zorganizowany Idol na Naszym teamspeaku - dmgloader.pl

Do wygrania będą oczywiście Smocze Monety, przewidujemy nagrodę za pierwsze 3 miejsca.

20:00

Po zakończonym Idolu, bądź w trakcie - zależy ile będzie uczestników i ile będzie on trwał, zostaną włączone dla Was raty:

- Doświadczenie 25%

- Drop przedmiotów 25%

- Drop yang 25%

Na czas 12 godzin.

NIEDZIELA

Niedziele rozpoczniemy kultowym "Szukaniem GM", w którym do wygrania będzie m.in. Nasze swaggerskie Autko, lub wybrany przedmiot z ITEM-SHOPU. Nagroda jest dla pierwszej osoby, która odnajdzie GM-a i otworzy mu handel.

18:00

Pod wieczór zostanie zorganizowane dla Was wydarzenie ZUO!

Odbędzie się ono na Pustyni, kanale 1. Potwory będą zesłane na całej mapie. Znaleźć tam będziemy mogli każdego rodzaju metiny, oraz bossy.

Na zakończenie Weekendu przewidujemy dla Was zwiększone raty:

- Doświadczenie 15%

- Drop przedmiotów 15%

Również w ciągu trwania każdego eventu podczas tych dwóch dni, polecamy śledzić czat, ponieważ mogą się pojawiać darmowe kody na SM! :)

Pozdrawiamy gorąco!!

Administracja serwera Sembia.eu

Opublikowano

­1872879.jpeg

Już jutro minie pierwszy tydzień od startu serwera. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was serie wydarzeń na Naszym serwerze - Sembia.eu

Dziękujemy Wam za to, że mimo wielu problemów dalej jesteście z nami i coraz więcej graczy przybywa. Dobra, teraz do konkretów.

SOBOTA

Serie Eventów rozpoczniemy Konkursem OX!

Odbędą się 3 rundy, w których będziecie mogli zdobyć ciekawe przedmioty.

Przewidujemy 3 rundy konkursu, główne nagrody będą przyznawane dla maksymalnie 3 osób, które zostaną na samym końcu.

19:00

Zaraz po konkursie OX, zostanie zorganizowany Idol na Naszym teamspeaku - dmgloader.pl

Do wygrania będą oczywiście Smocze Monety, przewidujemy nagrodę za pierwsze 3 miejsca.

Po zakończonym Idolu, bądź w trakcie - zależy ile będzie uczestników i ile będzie on trwał, zostaną włączone dla Was raty:

- Doświadczenie 25%

- Drop przedmiotów 25%

- Drop yang 25%

Na czas 12 godzin.

NIEDZIELA

Niedziele rozpoczniemy kultowym "Szukaniem GM", w którym do wygrania będzie m.in. Nasze swaggerskie Autko, lub wybrany przedmiot z ITEM-SHOPU. Nagroda jest dla pierwszej osoby, która odnajdzie GM-a i otworzy mu handel.

18:00

Pod wieczór zostanie zorganizowane dla Was wydarzenie ZUO!

Odbędzie się ono na Pustyni, kanale 1. Potwory będą zesłane na całej mapie. Znaleźć tam będziemy mogli każdego rodzaju metiny, oraz bossy.

Na zakończenie Weekendu przewidujemy dla Was zwiększone raty:

- Doświadczenie 15%

- Drop przedmiotów 15%

Również w ciągu trwania każdego eventu podczas tych dwóch dni, polecamy śledzić czat, ponieważ mogą się pojawiać darmowe kody na SM! :)

Pozdrawiamy gorąco!!

Administracja serwera Sembia.eu

nie za dużo tych eventów?

nie zniszczy to gospodarki serwera?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

­

a te autko gdzieś dropi czy jak? ;p

Nie.

nie za dużo tych eventów?

nie zniszczy to gospodarki serwera?

Nie. Nie jesteśmy idiotami i nie zaspamujemy całej mapy bossami byście się ruszyć nie mogli, wszystko z rozwagą

Opublikowano

­No no widzę że będzie co robić przez weekendzik na serwerze :D

Wszystkim polecam serwer bo warto wbić i zostać na stałe!

Opublikowano

Dziewczyny mam pytanie.

Ile osób online w godzinach szczytu ?

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

­

Dziewczyny mam pytanie.

Ile osób online w godzinach szczytu ?

W godzinach szczytu ok 250/300, a dziennie przez serwer przewija się oko 500 osób.

Opublikowano

­

W godzinach szczytu ok 250/300, a dziennie przez serwer przewija się oko 500 osób.

Gdzie jest ta reklama ktora zapewniales? raczej nowych graczy nie przyciagniesz przy 200 online w godz szczytu

Opublikowano

Może i serwer dobrze się zapowiadał ale się skończyło. Administracja osiadła na laurach. Mimo zgłaszanych problemów,bugów lub rzeczy kompletnie uniemożliwiającą granie (np. usunięcie przepustki z dropu na mapę do expa +155 poziom) administracja ignoruje lub nie odpowiada na problemy i "rozrywkowuje się" na sb. 

O serwer martwili się tylko na początku, jak na razie serwer moim zdaniem upada. Są inne serwery, które są o niebo lepsze o tego niewypału :<

P.S. Nie działa CH1 ? Administracja zignoruje wiadomość o tym i "rozrywkowuje się" na sb dalej :)

P.S. 2. Mimo iż niektóre propozycję są pozytywnie rozpatrywane przez większość graczy, administracja wystawia negatywa bez żadnego wyjaśnienia. (były to zmiany mające wpłynąć na komfort gry, a nie ułatwienie).

P.S. 3. Administracja wierzy graczom w : "pisząc 'więc człowieku ssiesz' miałem na myśli, że cena ssie". Jak to zobaczyłem to ... zwątpiłem w życie.

P.S. 4. Co do ignorowania problemów. Zamiast odpisać, że pracują na tym albo że zajmą się tą sprawą czy coś oni nagle znikają i nic nie odpowiadają.

P.S. 5. Czemu tyle graczy jest na serwerze ? Dużo ludzi ma postacie do mixu oraz sklepy przez co liczba realny graczy się podwaja.

Tyle z mojej strony.

:|

Opublikowano

Może i serwer dobrze się zapowiadał ale się skończyło. Administracja osiadła na laurach. Mimo zgłaszanych problemów,bugów lub rzeczy kompletnie uniemożliwiającą granie (np. usunięcie przepustki z dropu na mapę do expa +155 poziom) administracja ignoruje lub nie odpowiada na problemy i "rozrywkowuje się" na sb. 

O serwer martwili się tylko na początku, jak na razie serwer moim zdaniem upada. Są inne serwery, które są o niebo lepsze o tego niewypału :<

P.S. Nie działa CH1 ? Administracja zignoruje wiadomość o tym i "rozrywkowuje się" na sb dalej :)

P.S. 2. Mimo iż niektóre propozycję są pozytywnie rozpatrywane przez większość graczy, administracja wystawia negatywa bez żadnego wyjaśnienia. (były to zmiany mające wpłynąć na komfort gry, a nie ułatwienie).

P.S. 3. Administracja wierzy graczom w : "pisząc 'więc człowieku ssiesz' miałem na myśli, że cena ssie". Jak to zobaczyłem to ... zwątpiłem w życie.

P.S. 4. Co do ignorowania problemów. Zamiast odpisać, że pracują na tym albo że zajmą się tą sprawą czy coś oni nagle znikają i nic nie odpowiadają.

P.S. 5. Czemu tyle graczy jest na serwerze ? Dużo ludzi ma postacie do mixu oraz sklepy przez co liczba realny graczy się podwaja.

Tyle z mojej strony.

To teraz z mojej stronh.

Raz - nikt się nie rozrywkuje tylko rozmawia, a chyba właśnie od tego jest SB.

Dwa - Reset co chwile - płacz, większa aktualizacja po oczekiwaniu - płacz, bo ile można czekać.

Czy Wy jesteście tam na jakiś praktykach?!

Macie zdać indeks z metina na uczelnie/szkołę?

Propozycje są odrzucane, pewnie dlatego, że Administracja nie chce takich rzeczy na swoim serwerze?

Zgłaszane problemy i uciekamy?

No bez takich, bo się uśmieję.

Od tego jest forum, a nie każde PW w grze.

To co możemy, zgłaszamy od razu, ale licz się też z tym, że my nie mamy pamięci milion ram.

Ban - z tego nie mam obowiązku się tłumaczyć.

Opublikowano

To teraz z mojej stronh.

Dwa - Reset co chwile - płacz, większa aktualizacja po oczekiwaniu - płacz, bo ile można czekać.

Propozycje są odrzucane, pewnie dlatego, że Administracja nie chce takich rzeczy na swoim serwerze?

To co możemy, zgłaszamy od razu, ale licz się też z tym, że my nie mamy pamięci milion ram.

o.O Serio ty jesteś w teamie tego serwera?

le9p5f.jpg

W takim razie nie polecam wam tu gry.

Stwierdzenia na poziomie nicku. 

Pozdrawiam :3

A teraz troszkę propsa, marna reklama a wystarczyła aby przebić o jakieś 8x waszą liczbę. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

­

Tyle z mojej strony.

Po 1. Wczoraj byly problemy z kanałami - fakt. Nie zareagowałem od razu bo nie było mnie przy komputerze a nikt inny z administracji nie ma możliwosci postawienia kanału na nogi.

Po 2. Pokaż mi taką propozycje (na naszym forum) którą odrzuciłem mimo, że większość graczy ją chciała, a wpływała na komfort gry a nie diametralne ułatwienie jej.

Po 3. Tego nie skomentuje bo nie wiem o co chodzi

po 4. Jak piszecie do mnie w grze, gdzie mam po 30 wiadomości to się nie dziw, że olewam propozycje które macie zgłaszać na FORUM, gracze mają większe problemy.

po 5. Nie powiedziałbym, graczy przybywa ciągle.

o.O Serio ty jesteś w teamie tego serwera?

le9p5f.jpg

W takim razie nie polecam wam tu gry.
Stwierdzenia na poziomie nicku. 

Pozdrawiam :3

A teraz troszkę propsa, marna reklama a wystarczyła aby przebić o jakieś 8x waszą liczbę. 

Ja nie wiem jakim prawem ty masz czelność wypowiadać się na temat reklamy, fakt mieliście większa reklame bo true poszalał, ale przypomnij mi... jak wystartował moyes? Gdzie te Wasze 1k ze startu, gdzie jest Wasz licznik, czemu wyłączony? Szukasz do czego się dojebać na siłe. A co do Psychy jest w teamie, bo jest kompetentną osobą, nie znasz jej ale oczywiscie tez nie miałeś sie do czego przyjebać to przyjebałeś się do nicku.

Szkoda słów mi troche na Ciebie :P 

Opublikowano

W temacie robia sie juz klotnie . Przestancie sie włączac i znizac do ich poziomu , raportujcie ;)

Mam pytanie : Bedzie jakas wikipedia serwera ? Jest tutaj naprawde sporo itemow , czesto nie wiem co do czego. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

­

W temacie robia sie juz klotnie . Przestancie sie włączac i znizac do ich poziomu , raportujcie ;)

Mam pytanie : Bedzie jakas wikipedia serwera ? Jest tutaj naprawde sporo itemow , czesto nie wiem co do czego. 

Będzie wikipedia niedługo.

Opublikowano

Nie oczekuje jakiejs "super pro elo elo" profesionalnej , wystarczy prosta zwykla , prowadzona przez graczy dla graczy , ewentualnie nadzorowana przez kogos z Teamu , zeby nie bylo tam nieprawdziwych informacji. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

­

Nie oczekuje jakiejs "super pro elo elo" profesionalnej , wystarczy prosta zwykla , prowadzona przez graczy dla graczy , ewentualnie nadzorowana przez kogos z Teamu , zeby nie bylo tam nieprawdziwych informacji. 

Na forum są prowadzone rekrutacje na mentorów, oni zajmują się uzupełnianiem Wiki Sembia.eu, która również znajduje się na forum.

Opublikowano

­

Po 1. Wczoraj byly problemy z kanałami - fakt. Nie zareagowałem od razu bo nie było mnie przy komputerze a nikt inny z administracji nie ma możliwosci postawienia kanału na nogi.

Po 2. Pokaż mi taką propozycje (na naszym forum) którą odrzuciłem mimo, że większość graczy ją chciała, a wpływała na komfort gry a nie diametralne ułatwienie jej.

Po 3. Tego nie skomentuje bo nie wiem o co chodzi

po 4. Jak piszecie do mnie w grze, gdzie mam po 30 wiadomości to się nie dziw, że olewam propozycje które macie zgłaszać na FORUM, gracze mają większe problemy.

po 5. Nie powiedziałbym, graczy przybywa ciągle.

Ja nie wiem jakim prawem ty masz czelność wypowiadać się na temat reklamy, fakt mieliście większa reklame bo true poszalał, ale przypomnij mi... jak wystartował moyes? Gdzie te Wasze 1k ze startu, gdzie jest Wasz licznik, czemu wyłączony? Szukasz do czego się dojebać na siłe. A co do Psychy jest w teamie, bo jest kompetentną osobą, nie znasz jej ale oczywiscie tez nie miałeś sie do czego przyjebać to przyjebałeś się do nicku.

Szkoda słów mi troche na Ciebie :P

To teraz z mojej stronh.

1. Na pw w grze lub forum do Was nie piszę, gdyż w grze nigdy nie mogę was złapać, a na forum w pw nie otrzymuje odpowiedzi.

2.  

http://forum.sembia.eu/index.php?/topic/263-archiwumdodac-komunikat-po-pvp-ile-hp-przeciwnikowi-zostalo/
http://forum.sembia.eu/index.php?/topic/455-archiwumlepszy-bs/
http://forum.sembia.eu/index.php?/topic/437-archiwumpropozycja-aktualizacji/

Kilka z nich.

3. Dałbym Ci zdjęcie z dowodem tego bana .. ale na forum już tego nie ma, a przynajmniej ja nie widzę.

4. Rozumiem nie było Cię, jednak nikt z administracji po napisaniu nie zareagował na to. Zostałem zignorowany i pozostawiony bez jakiejkolwiek informacji na ten temat. 

5. Widzę, że 3. dzień z rzędu mapa 155 nie działa :| Fajnie...

Opublikowano

­

1. Na pw w grze lub forum do Was nie piszę, gdyż w grze nigdy nie mogę was złapać, a na forum w pw nie otrzymuje odpowiedzi.

2.  

http://forum.sembia.eu/index.php?/topic/263-archiwumdodac-komunikat-po-pvp-ile-hp-przeciwnikowi-zostalo/
http://forum.sembia.eu/index.php?/topic/455-archiwumlepszy-bs/
http://forum.sembia.eu/index.php?/topic/437-archiwumpropozycja-aktualizacji/

Kilka z nich.

3. Dałbym Ci zdjęcie z dowodem tego bana .. ale na forum już tego nie ma, a przynajmniej ja nie widzę.

4. Rozumiem nie było Cię, jednak nikt z administracji po napisaniu nie zareagował na to. Zostałem zignorowany i pozostawiony bez jakiejkolwiek informacji na ten temat. 

5. Widzę, że 3. dzień z rzędu mapa 155 nie działa :| Fajnie...

1. http://prntscr.com/6jlvde

2. Skoro coś zostało odrzucone to zostało, na cholere drążyć temat?

3. Później poszukam

4. ...

5. Działa i ma się dobrze, wypakuj klienta od nowa

Opublikowano

­

1. http://prntscr.com/6jlvde

2. Skoro coś zostało odrzucone to zostało, na cholere drążyć temat?

3. Później poszukam

4. ...

5. Działa i ma się dobrze, wypakuj klienta od nowa

Taaa... ma się dobrze jak ktoś ma przepustkę, która już nie dropi :| Tyle z mojej strony i tematu nie będę drążyć. Serwer porzuciłem, gdyż znudził mnie na capie.

@Edit

o_o Czyżby administracja uporała się z przepustką na 155 ? No ale przecież to naprawili, a teraz exp nie leci na tych mapach xdd 

btw. Na mapie 180+ exp leci tylko CH1

Opublikowano

­

Taaa... ma się dobrze jak ktoś ma przepustkę, która już nie dropi :| Tyle z mojej strony i tematu nie będę drążyć. Serwer porzuciłem, gdyż znudził mnie na capie.

@Edit

o_o Czyżby administracja uporała się z przepustką na 155 ? No ale przecież to naprawili, a teraz exp nie leci na tych mapach xdd 

btw. Na mapie 180+ exp leci tylko CH1

Przepustka jak dropiła tak dropi cały czas bo nic nie zmieniałem. Exp nie leci a 200lvl w rankingu, jasne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...