Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Szybka przerwa się odbyła w której zmienione zostało:

- Exp w v2/v3 na większy

- Większa szansa na drop z mobów zwoii błogosławieństwa oraz szkatułek blasku.

- Dodanie marmuru do handlarki

- Dodanie fryzur wszystkich do pudełka w m1

- Zwiekszono ilość ros ze szkat. blasku.

Jezeli chodzi o reklame wszystko się ustabiluzuje, a teraz łapcie KOD na SM za 10zł przelew: PBZ5HFUS

Nie pisze się ,,Szybka przerwa odbyła się''?

Da się pobrać clienta poprzez megaconz?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawno nie grałem i nabrała mnie ochota na tą grę. Pamiętam jak zacząłem grać w tą grę jak byłem w technikum. Kolega mnie zaraził tą grą :P Mógłby mi ktoś napisać jaka strona jest główna czy rejestracja bo tyle informacji i nie mogę tam tego odszukać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dawno nie grałem i nabrała mnie ochota na tą grę. Pamiętam jak zacząłem grać w tą grę jak byłem w technikum. Kolega mnie zaraził tą grą :P Mógłby mi ktoś napisać jaka strona jest główna czy rejestracja bo tyle informacji i nie mogę tam tego odszukać.

sembia.eu

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

­

@Dxnek . Btw. sory za spóźnienie, brak pc.

macie zezwolenie na użycie grafiki na stronie?

­

toć ja mam tego PSD :O

Dużo osób to ma o lol

Laik nie masz się czego dojebać :D

Skąd truta

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

­

toć ja mam tego PSD :O

Dużo osób to ma o lol

Laik nie masz się czego dojebać :D

Skąd truta

Na siłe będzie próbował ośmieszyć serwer lub administracje, sorry... cas*ios nawet na ts już mi spam robił :-)

Truta z ripera, smoka czerwonego oraz bossów na wyzszy poziom.

Opublikowano

­

Na siłe będzie próbował ośmieszyć serwer lub administracje, sorry... cas*ios nawet na ts już mi spam robił :-)

Truta z ripera, smoka czerwonego oraz bossów na wyzszy poziom.

Nie masz już czego wymyślać?

Opublikowano

­

Nie masz już czego wymyślać?

Nukey, jak widzę jak tu piszesz to mnie szlag trafia dzieciaku.

Byłeś u Nas na TS i pierdoli*eś bez sensu, jak na 15-sto latka w sumie przystało.

Gdyby nie to że mam pewne ograniczenia w prawach na TS, byś dawno dzwonił na policje że cie w internecie cisną.

Przestań ośmieszać siebie i szymka, bo jesteś u niego w teamie.

A to raczej nie jest dobra reklama i nie wyjdzie to nikomu na dobre jak będziesz wszędzie wtykał swój gimbusiarski ryj.

Nie pisz nawet w tej prezentacji bo każdy Twój post będzie zgłaszany i karany za spam.

@topic

O 21:30 ostatnia przerwa, wiemy że trochę nie wypaliło na początku, ale postaramy się o to by było lepiej.

Poprawimy wszystko co zgłosicie, rozpatrzymy wszystkie wasze propozycje, tylko dlatego że zależy nam na graczach.

Na pewno na weekendzie będzie jakiś event organizowany przez osoby zajmujące się graczami - Psycha, Muerte, dxnek.

Robione są różne konkursy z darmowymi SM'ami.

Jutro pewnie również pojawią się jakieś kody na SM na fanpage'u :)

Opublikowano

­

Nukey, jak widzę jak tu piszesz to mnie szlag trafia dzieciaku.

Byłeś u Nas na TS i pierdoli*eś bez sensu, jak na 15-sto latka w sumie przystało.

Gdyby nie to że mam pewne ograniczenia w prawach na TS, byś dawno dzwonił na policje że cie w internecie cisną.

Przestań ośmieszać siebie i szymka, bo jesteś u niego w teamie.

A to raczej nie jest dobra reklama i nie wyjdzie to nikomu na dobre jak będziesz wszędzie wtykał swój gimbusiarski ryj.

Nie pisz nawet w tej prezentacji bo każdy Twój post będzie zgłaszany i karany za spam.

@topic

O 21:30 ostatnia przerwa, wiemy że trochę nie wypaliło na początku, ale postaramy się o to by było lepiej.

Poprawimy wszystko co zgłosicie, rozpatrzymy wszystkie wasze propozycje, tylko dlatego że zależy nam na graczach.

Na pewno na weekendzie będzie jakiś event organizowany przez osoby zajmujące się graczami - Psycha, Muerte, dxnek.

Robione są różne konkursy z darmowymi SM'ami.

Jutro pewnie również pojawią się jakieś kody na SM na fanpage'u :)

No, no zostań bajkopisarzem :D

Servera nie polecam, ze względu na ilość graczy a raczej ich brak, server wyjebie się tak jak shayen.

Opublikowano

x

W temacie z publikacją obowiązuje zakaz wstawiania filmów przez użytkowników. Do takich prezentacji przeznaczony jest dział Media. Wyjątek stanowi film przesłany przez autora tematu - Gameplay, sytuacja na serwerze itd. @LittleBlack

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, jedyną rzeczą której mi tu brak to jakieś nowe dungi, bo te standardowe już zrobiły się nudne. Wbije sprawdze jak w to wygląda w grze ;)

Jak narazie na podstawie prezki mogę polecić.

sygnaaapn_wenrsax.png

Opublikowano

­

@`Algade @Dxnek

wrocilem do domu, mam zamiar odpalic. czy przerwa zapowiedziana na 21:30 jest juz skonczona?

do ktorego lvl mozna zmieniac profesje i gdzie?

Przerwy trwają max 2-3minuty wiec sie juz skonczyla. Zmieniac profesje mozna do 30.

Serwer wygląda ciekawie, jedyną rzeczą której mi tu brak to jakieś nowe dungi, bo te standardowe już zrobiły się nudne. Wbije sprawdze jak w to wygląda w grze ;)

Jak narazie na podstawie prezki mogę polecić.

Zapraszamy ;)

Opublikowano

­

Servera nie polecam, ze względu na ilość graczy a raczej ich brak, server wyjebie się tak jak shayen.

Piszesz, żeby Algida został bajkopisarzem, a sam wymyślasz jakieś bajki o tym, że shayen padł o.O Masz swój serwer to się nim zajmuj, bo ciągle widzę Cię w prezentacjach innych serwerów. I praktycznie zawsze hejtujesz i wymyślasz baśnie o konkurencyjnym serwerze.

tenor.gif

Opublikowano

Ty dzieciaku na prawdę jesteś jakiś chory. 16 latku ciekawe czy taki cwany jesteś w realu. Idź won do swojego castiosa a nie komentujesz inne serwery i tylko ludzi dzieciaku denerwujesz.

Jak to było z tym DT oraz mam pytanie jak jest z reklamami? Wykupiliście gdzies?

Opublikowano

­

Piszesz, żeby Algida został bajkopisarzem, a sam wymyślasz jakieś bajki o tym, że shayen padł o.O Masz swój serwer to się nim zajmuj, bo ciągle widzę Cię w prezentacjach innych serwerów. I praktycznie zawsze hejtujesz i wymyślasz baśnie o konkurencyjnym serwerze.

A co nie padł? jakoś strona off :/

Opublikowano

wbiłem pograłem ale podziekowalem jak na razie czy to sie zmieni tego nie wiem

co zostalo zmienione w przerwie o 21:30

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

­

A co nie padł? jakoś strona off :/

Został WYŁĄCZONY z powodu małej ilości graczy. Brzmi znajomo, hmm... Beviar? Wyjdziesz już, pls?

Zostało edytowane DMG Lwiego Miecza i Żala?

tenor.gif

Opublikowano

tu jakaś moda teraz jest na moją stronę ;D widze coraz wiecej osob z niej korzysta pewnie dziury nie załatane xD ktoś chce SM to pw xD   xD

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Dziury w stronie.

Exp jest cięzki.

Niektóre rzeczy podchodzą pod harda, np brak bodzi ani metali u handlarzy.

Mało graczy.

Nudno.

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...