Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­O 21:00 odbędzie się krótka przerwa w techniczna.

Zmiany

- Zwiększony drop ksiąg klątw(z 1 sztuki do 3 oraz z niektórych metinów zwiększony drop)

- Poprawiono otwieranie skrzynki ateny

- Poprawiono ulepszanie Łuku Diabła

Powiem szczerze że tak szybkiej reakcij na sugestie graczy sie nie spodziewałem

Pełen Szacun !

Opublikowano

­

Powiem szczerze że tak szybkiej reakcij na sugestie graczy sie nie spodziewałem

Pełen Szacun !

Robimy wszystko by grało sie Wam jak najlepiej. Dziś o 14 również odbyła się przerwa o której wspominaliśmy tylko w grze.

Zmiany:

- Bonusy w EQ(usunieto bonusy na klasy w bizuteri) oraz dodano HP zamiast Defa do butów

- Poprawiono drop z niektórych Metinów

- Poprawiono przerabianie łuku diabła.

Opublikowano

­

Jak tu jest z BSem?

Padmak i Unpublished mi nie dzialaja, a nie znalazlem BSa w kliencie.

Jeżeli masz aktualnego klienta to jest on pod przyciskiem ''X''

Opublikowano

"Bląd połączenia z serverem Autopatchera " WTF? CO TO JEST ... Proszę o pomoc jak najszybszą, zmienialem już nawet zgodnosc bo myslalem ze cos da ,,, xD Bedzie jakas latka do wgrania  ? prosze o coś takiego ! :)

Opublikowano

­

"Bląd połączenia z serverem Autopatchera " WTF? CO TO JEST ... Proszę o pomoc jak najszybszą, zmienialem już nawet zgodnosc bo myslalem ze cos da ,,, xD Bedzie jakas latka do wgrania  ? prosze o coś takiego ! :)

Wina antywirusa prawdopodobnie.

Opublikowano

"Bląd połączenia z serverem Autopatchera " WTF? CO TO JEST ... Proszę o pomoc jak najszybszą, zmienialem już nawet zgodnosc bo myslalem ze cos da ,,, xD Bedzie jakas latka do wgrania ? prosze o coś takiego ! :)

Wstrzymaj ochronę antywirusa na chwile i odpal patchera.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

­

Antywira od dawna na kompie nie mam xDDDD

To tym bardziej się nie dziw, że Ci mogą programy nie działać. Spróbuj wgrac autopatchera od nowa, czy coś, kombinuj a ja po przerwie o 22:00 upne łatkę dla Ciebie.

Niestety dziś nie dam rady wrzucić bo internet mnei w c***a robi, jutro się tym zajme jak wstane, z góry sorry za utrudnienia.

Opublikowano

Antywira od dawna na kompie nie mam xDDDD

Start>uruchom>ping patcher.sembia.eu i powiedz czy pinguje

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Troche? Ktoś chyba zachlał i stwierdził że zostaje mapperem (pobrał WE) !

Przecież pisał że maja juz reklame - Bulion, która ma sporą moc przebicia i ktoś tam jeszcze :D

Generalnie serwer jest bardzo dziwny... wbiłem na troche i tak no odczuwam  to że serwer jest trochę niedopracowany 

Mam dwie sugestie:

• dodajcie możliwość szybkiej zmiany channelu
  • zmieńcie kolorek w okienkach na taki sam jak ma obramowanie bo strasznie w oczy kole
Opublikowano

Dxnek oki ;) Sam mam to samo, po poludniu dasz radę? Kombajnik lookne jak czas znajdę i dam odpowiedź

@Edit : Juz sprawdzałem, nic nie pinguje ;)

Opublikowano

DZIEKI ! Czekalem na to , chyba dzis nocka bedzie ^^. Juz pobieram, 

@Edit : hah... Znow dupa, teraz sie loguje do gry, pasek juz sie caly laduje, ja juz mysle ze jestem w grze, i wylacza mi clienta ... zmienialem juz zgodnosc .. 

Opublikowano

Dxnek oki ;) Sam mam to samo, po poludniu dasz radę? Kombajnik lookne jak czas znajdę i dam odpowiedź

@Edit : Juz sprawdzałem, nic nie pinguje ;)

A sprawdź czy Ci to ip pinguje: 94.23.89.68

btw co to za dostawca neta?

Opublikowano

Net z Plusa :) Chodzi dobrze ale do wykorzystania transferu ... 

Odrazu wywala mi to okno.. Pisze cos tam z tym ip . :)

Opublikowano

­

DZIEKI ! Czekalem na to , chyba dzis nocka bedzie ^^. Juz pobieram, 

@Edit : hah... Znow dupa, teraz sie loguje do gry, pasek juz sie caly laduje, ja juz mysle ze jestem w grze, i wylacza mi clienta ... zmienialem juz zgodnosc .. 

Pokaz zawartosc sysser.txt

Opublikowano
0318 15:10:00834 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

0318 15:10:09572 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_red.mse) Error

0318 15:10:09572 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=267, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_red.mse, isCache=1) - Error

0318 15:10:09572 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_blue.mse) Error

0318 15:10:09572 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=268, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_blue.mse, isCache=1) - Error

0318 15:10:09573 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item1.mse) Error

0318 15:10:09573 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=269, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item1.mse, isCache=1) - Error

0318 15:10:09574 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item2.mse) Error

0318 15:10:09574 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=270, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item2.mse, isCache=1) - Error

0318 15:10:09575 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item3.mse) Error

0318 15:10:09575 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=271, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item3.mse, isCache=1) - Error

0318 15:10:09575 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item4.mse) Error

0318 15:10:09575 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=272, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item4.mse, isCache=1) - Error

0318 15:10:09674 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/hit/percent_damage1.mse) Error

0318 15:10:09674 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=264, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/hit/percent_damage1.mse, isCache=1) - Error

0318 15:10:09675 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/hit/percent_damage2.mse) Error

0318 15:10:09675 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=265, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/hit/percent_damage2.mse, isCache=1) - Error

0318 15:10:09676 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/hit/percent_damage3.mse) Error

0318 15:10:09676 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=266, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/hit/percent_damage3.mse, isCache=1) - Error

0318 15:10:09997 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3

0318 15:11:19809 ::  CTerrain::LoadShadowMap - metin2_map_c1\002000\shadowmap.raw SIZE ERROR

0318 15:11:19809 ::  CMapOutdoor::LoadTerrain(2, 0) LoadShadowMap ERROR

0318 15:11:29206 :: Failed to load script file : UIScript/bonus.py

0318 15:11:29206 :: error  : No file or directory

0318 15:11:29209 :: 

ui.py(line:2778) LoadScriptFile

system.py(line:192) execfile

system.py(line:161) Run

system.py(line:176) __LoadTextFile__

system.py(line:61) __init__

LoadScriptFile1 - <type 'exceptions.IOError'>:No file or directory

0318 15:11:29209 :: ============================================================================================================

0318 15:11:29209 :: Abort!!!!

0318 15:11:29211 :: 

uiBonus.py(line:41) __LoadWindow

uiBonus.py(line:499) __LoadScript

ui.py(line:2784) LoadScriptFile

exception.py(line:36) Abort

bonus.__LoadWindow - błąd ładowania okna Bonusów - <type 'exceptions.SystemExit'>:

0318 15:11:29211 :: ============================================================================================================

0318 15:11:29211 :: Abort!!!!

-------------------------

Sorry ze tak jak lamus bez screena, ale nim on by sie wrzucil to bym zdazyl obiad sobie zrobic .. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...