Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Warto zaczynać grać przy 200online?

Gdzie mógłbym zarobić na niskim poziomie?

A czemu nie warto? Liczba graczy ciągle rośnie, zarobić można wszędzie, dodany został teraz drop bryłek a najlepiej wzbogacić się można na bodziach i ulepszaczach, zapraszmay ;)

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer z*******y tylko czemu max online w ciagu dnia to jakieś 200? :s 

Opublikowano

U kogo bedzie jakas reklama?

Wystarczy wejść na forum i można poszukać informacji, albo chociażby przejrzeć ten temat. Z tego co czytałam to nagrywać będzie 3 'większych' Youtuberów, a obecnie nagrywa kilkunastu mniejszych. 

Opublikowano

­

Da ktos ss z m1 ? ile osob tak na oko jest sa jakies shopki ? ktory max lv , gdzie reklama, skad truta?

Masz licznik na stronie, w m1 duzo osób nie znajdziesz, ok 20 bo większośc lata i dropi.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Naprawdę od dawna żaden serwer tak mi się nie spodobał. Jednak jedyny minus jaki jest to taki, skoro jest to serwer typu easy/medium to łucznicy powinni podbiegać pod postać jak to jest teraz na prawdie każym serwerze medium i easy, a nie żeby do nich latać bo w dt to naprawde jest monotonne, zwłaszcza że trzeba ubić w sumie 1600 mobków gdzie połowa z nich to łucznicy.

Opublikowano

Mi sie serwer tez podoba i zachecam nowych do gry.

Graczy przybywa i przybywac bedzie , bo widac ze serwer jest dobry :D 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

­

Mi sie serwer tez podoba i zachecam nowych do gry.

Graczy przybywa i przybywac bedzie , bo widac ze serwer jest dobry :D

Dzięki wszystkim za takie i podobne opinie. Staram się robić wszystko co w mojej mocy by ulepszać serwer by grało Wam się przyjemnie. Przypominam o dzisiejszym konkursie OX o 19, o 18:30 odbędzie się krótka przerwa.

Opublikowano

­

Czyta się czat, była przerwa o której informowaliśmy godzine wczesniej i przed przerwą, tak to jest jak się bs-a ustawia pod handlarka i sie nie interesuje co się dzieje na serwerze.

Zmiany:

- Naprawiony już do końca biolog.

- Dodano bryłki do dropu i Handlarki

- Dodano itemy do biologa(zęby, pamiątki demona, ksiegi klątw oraz matowe lody) do handlarki.

- Poprawiono exp na mapie od 155

- Poprawiono drop noży z Metinów

- Poprawiono Minotaura

- Poprawiono AntyExp

i pare innych zmian. Zaraz zostanie dodana łatka do patchera równiez na poprawe kostiumu itp.

Po 1 .żadnego Bs-a nie ustaiałem tylko expiłem , a jak się expi to niezdąże przeczytać czatu nawet zwrócić a to uwagi .To że 1h wcześniej ogłaszałeś to nie znaczy że wszyscy byli już od godz na serwie, teraz też ok 1 h wcześniej zaraz po Ox-ie pisałeś że będzie restart ale tuż przed samym wyłączeniem nie raczyłeś powiadomić

Opublikowano

­

Po 1 .żadnego Bs-a nie ustaiałem tylko expiłem , a jak się expi to niezdąże przeczytać czatu nawet zwrócić a to uwagi .To że 1h wcześniej ogłaszałeś to nie znaczy że wszyscy byli już od godz na serwie, teraz też ok 1 h wcześniej zaraz po Ox-ie pisałeś że będzie restart ale tuż przed samym wyłączeniem nie raczyłeś powiadomić

Dawałem informacje o 18:15 i 18:29.

Opublikowano

mogę Liczyć na pomoc ? Pobrałem nawet ten patcher pobrałem kilka razy na nowo clienta ale dalej jak chce włączyć gre patcherem to mam ze nie mogę się połączyć z serwerem patchera a jak zwykłym luncherem to nic się włącza.

Opublikowano

mogę Liczyć na pomoc ? Pobrałem nawet ten patcher pobrałem kilka razy na nowo clienta ale dalej jak chce włączyć gre patcherem to mam ze nie mogę się połączyć z serwerem patchera a jak zwykłym luncherem to nic się włącza.

Antywirusa wyłącz lub wstrzymaj jego działanie.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...