Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@[member=Dxnek­] , dzięki Tobie można polecić ten serwer.

Ale tego nie zrobię. Dlaczego?

PSYCHA ! :)

z tego co mi wiadomo, to Psycha zrezygnowala i jej od kilku dni nie widze, takze nie wiem o co chodzi. :p

serwer ma malo ludzi online troche, reklamy nam potrzeba drodzy panstwo!

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moja rada to te Eventy regularnie i w tedy masz dużą ilość osób co 2 dzień i to Ci rozkręci serwer. Po 2 misje troszkęlipne bo wódz podobno co 3h się respi a każdy na niego chodzi. I jak zabić 5 wodzów xD

A tak to wszystkich serdecznie na serwer zapraszam :)

Opublikowano

­

Od niedzieli rozgrywka może się toczyć na poziomie single player xD

Gdzie reklama? podobno kret najlepszy sponsor, a brak dużej reklamy?

To jak to jest, w takim razie chyba sponsor wie na jakim poziomie jest właściciel i cały serwer skoro nic nie widać  :D

Za to wystarczająco było widać po Moyesie jakim true jest sponsor i jaki ty masz poziom :)

Opublikowano

­

Za to wystarczająco było widać po Moyesie jakim true jest sponsor i jaki ty masz poziom :)

Ale co ty się moyesem słonisz typie, ile miałeś na starcie a ile moyes więc sam sobie odpowiedz oraz spłoń pod piętami.

I co sapiesz do true bucu skoro tu mowa o twoim projekcie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

­

Ale co ty się moyesem słonisz typie, ile miałeś na starcie a ile moyes więc sam sobie odpowiedz oraz spłoń pod piętami.

I co sapiesz do true bucu skoro tu mowa o twoim projekcie.

Nie słonie się, tylko, że to ty dałeś dupy na starcie mocno a próbujesz mi coś na siłe udowodnić hipokryto.

Opublikowano

­

Nie słonie się, tylko, że to ty dałeś dupy na starcie mocno a próbujesz mi coś na siłe udowodnić hipokryto.

Nie słonisz "że" więc zastanów się w końcu czy słonisz czy nie.

Nic nie próbuję udowodnić kozaków i zera się tępi. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tak sobie wchodzę na to wasze forum od kilku dni, nawet nic nie pisałem a tu j*b - ban... Na e-mail żadne wyjaśnienie nie przyszło. Proszę o podanie mi przyczyny zbanowania mojego konta na pw, Heks.

sygnatura.png

Opublikowano

­

Tak sobie wchodzę na to wasze forum od kilku dni, nawet nic nie pisałem a tu j*b - ban... Na e-mail żadne wyjaśnienie nie przyszło. Proszę o podanie mi przyczyny zbanowania mojego konta na pw, Heks.

Dostałeś za twarzowe. :ninja:

Szybko wbiję 75lvl szamanem + PD z IS?

Opublikowano

­

Dostałeś za twarzowe. :ninja:

Szybko wbiję 75lvl szamanem + PD z IS?

Tak szybko,exp leci ładnie. od razu leć do v3 pająków nie do v2 jak już będziesz szedł tam oczywiście :p

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

nie.

Tak hejtujesz, a twoje serwery ssą pałkę tak, że nawet nie warto zaglądać na stronę główną. Każdy z nich kończy się na tym, że obiecujesz i gówno robisz, a średnia ilość osób online jest równa zeru.

Co do serwera, to trochę nudno bo mało graczy, ale ogólnie polecam. Przydałoby się też więcej funkcji, np. jakieś lepsze rozwijane menu z ekwipunku.

Opublikowano

Tak hejtujesz, a twoje serwery ssą pałkę tak, że nawet nie warto zaglądać na stronę główną. Każdy z nich kończy się na tym, że obiecujesz i g****o robisz, a średnia ilość osób online jest równa zeru.

Co do serwera, to trochę nudno bo mało graczy, ale ogólnie polecam. Przydałoby się też więcej funkcji, np. jakieś lepsze rozwijane menu z ekwipunku.

w tym momencie sam zjechałes swojego funfla, ssą a przebijają online jego jak chcą. Co do ssania pałki to wiem ze u ciebie w domu pada dużo razy te słowo wiec pozostawiam to bez komentarza bo nie obchodzi mnie co tam robisz w wolnym czasie xD

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwerek polecam, prezentuje się świetnie, no i Team sympatyczny.  <3 

Opublikowano

­

w tym momencie sam zjechałes swojego funfla, ssą a przebijają online jego jak chcą. Co do ssania pałki to wiem ze u ciebie w domu pada dużo razy te słowo wiec pozostawiam to bez komentarza bo nie obchodzi mnie co tam robisz w wolnym czasie xD

Gdzie masz licznik? O ile pamietam kiedyś był, boisz się ilości online?

Tak hejtujesz, a twoje serwery ssą pałkę tak, że nawet nie warto zaglądać na stronę główną. Każdy z nich kończy się na tym, że obiecujesz i gówno robisz, a średnia ilość osób online jest równa zeru.

Został dodany panel boczny, niedługo pojawi się nowa prezentacja bardziej odziana w szczegóły i wszystko będzie jak na tacy podane ;)

Opublikowano

­Zrobię przerwe techniczną o 20:00, wiem ile osób narzekało na system ulepszeń(% na zrobienie) i bonusy(cięzko wchodziły perfy) dlatego zmienie teraz % na ulepszenie z 70% na 85 oraz bonusy z wartosci 10/10/10/15/15 na 10/10/15/15/15.  A w piątek będzie aktualizacja serwera w większym stopniu, dojdą dwie nowe mapy (nie do expa, a dropu) oraz nowy ekwipunek(helmy bizu tarcze, bez broni i zbroi) oraz pare duperelów. wiecej niedlugo, zapraszamy na serwer

po przerwie beda odpalone raty 20% na 24h

Opublikowano

Marne prowo kolego, musisz się bardziej postarać, żeby twoje bezsensowne posty mnie ruszyły.

­Zrobię przerwe techniczną o 20:00, wiem ile osób narzekało na system ulepszeń(% na zrobienie) i bonusy(cięzko wchodziły perfy) dlatego zmienie teraz % na ulepszenie z 70% na 85 oraz bonusy z wartosci 10/10/10/15/15 na 10/10/15/15/15.  A w piątek będzie aktualizacja serwera w większym stopniu, dojdą dwie nowe mapy (nie do expa, a dropu) oraz nowy ekwipunek(helmy bizu tarcze, bez broni i zbroi) oraz pare duperelów. wiecej niedlugo, zapraszamy na serwer

po przerwie beda odpalone raty 20% na 24h

Bardzo fajnie. Osobiście proponowałbym wprowadzić także coś ala wiki dropu, że po kliknięciu na odpowiednią funkcję w menu bocznym pojawiają się mapy, metiny i ew. bossy, a po ponownym kliknięciu dany drop z danej mapy/metina/bossa. Dobrą rzeczą byłoby także usunięcie 6/7 bonów typu; int, siła, zr, sz. na cios kryt., sz. na cios przeszywający.

Opublikowano

nie.

ale Ty ofensywny sielu :DDD a zawsze taki miły w prezkach :) 

Co do serwera to słyszałem, że trochę Wam nie pykło Panowie  8S

Opublikowano

25 online, widzę, że grubo lecicie.

Reklama nawet obszerna trwa na moment kiedy kręcą youtuberzy, sam wiem z doświadczenia. 

Polecam serwer, może kiedyś pogram.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...