Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak patchowalem clienta, i jak klikam Uruchom grę czy jak to tam, to kolejny error ale to z winy patchera.

system xp. ;]

Moglbys spatchowac teraz i sprawdzic czy dziala?

ban.gif

Opublikowano

Moglbys spatchowac teraz i sprawdzic czy dziala?

Nie da się spatchowac, bo piszę ze sciągniecię pliku nie powiodlo się - Armentis.exe

Opublikowano

Jeszcze taka mała propozycja moglibyście powiększyć resp metków na wszystkich mapach, bo jeżeli jest standardowy to znalezienie i ubicie samemu metka będzie ciężkie do zrealizowania a wiem, że to wielu graczy odpycha. I mam nadzieję, że drop ulepszaczy też jest dopasowany, żeby nie trzeba było siedzieć godzinami by wydropić np. 2x kawałek klejnotu na ebonki :)

i jak jest z wyżej wymienionymi?

Opublikowano

jeśli to nie problem to wprowadźcie wybór tahomy 12/14 bo jednak wolę tą większą ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie da się spatchowac, bo piszę ze sciągniecię pliku nie powiodlo się - Armentis.exe

Da sie, sprawdzilem 2min temu, sprawdz procesy w systemie moze cos zostalo

i jak jest z wyżej wymienionymi?

Pomyslimy o tym chociaz ja jestem za zwiekszeniem respu metinow

jeśli to nie problem to wprowadźcie wybór tahomy 12/14 bo jednak wolę tą większą  ;)

OK cos wymysle:)

@alchemik1

Teraz mi wyskakuje: ''Nie znaleziono punktu wejścia procedury InitiazeCritical SectionEx w bibliotece Kenrel32.dll''

Jak odpalam Armentis.exe to mi takie cos wyskakuje, a jak patcherem aktualizuje to uruchom gre, i nic sie nie wlącza.

gg

ban.gif

Opublikowano

@alchemik1

Teraz mi wyskakuje: ''Nie znaleziono punktu wejścia procedury InitiazeCritical SectionEx w bibliotece Kenrel32.dll''

Jak odpalam Armentis.exe to mi takie cos wyskakuje, a jak patcherem aktualizuje to uruchom gre, i nic sie nie wlącza.

Opublikowano

@alchemik1

A spróbuj DEP dać na exe może pomoże, często z tym jest problem. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

niy pomoglo. ^^ 

Wejdz na gg bo nie bede tu spamowac bo i tak za tego posta warna dostane. A tam ci pomoge bo musze to zlokalizowac

ban.gif

Opublikowano

@Hooltras - Wymienisz nicki tych mniejszych youtuberów co napisałeś wcześniej ? :)

Jak z TS3?

Opublikowano

Przed chwilą dokładniej przejrzałem prezentację i zdecydowanie spodobał mi się fakt, że serwer by być dobrym nie musi mieć nie wiadomo ile dodatków.

Zostały poprawione standardowe rzeczy, które z biegiem czasu zaczęły się przejadać graczom. Zwróciliście również uwagę na rzeczy detaliczne.

Polecam!

A tu taki bonusik ode mnie. xD

// W temacie z publikacją/zapowiedzią obowiązuje zakaz wstawiania filmów przez użytkowników. Do takich prezentacji przeznaczony jest dział Media. Wyjątek stanowi film przesłany przez autora tematu - Gameplay, sytuacja na serwerze itd. @LittleBlack

Opublikowano

Co można zrobić z tym problemem dotyczącym biblioteki kernel32?

Poczekac jesli blad wyskakuje po spatchowaniu poniewaz jestem w trakcie naprawy:)

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...