Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To cos nazywasz plikami? Kazdy system, kazda rzecz ktora robiles trzeba bylo poprawiac jak i wiekszość została przepisana na nowo, klient twoj? Cos nie wydaje mi sie aby byl on twoj. Gdybys cokolwiek potrafil serwer stalby do dzis i w przeciwienstwie do ciebie bynajmniej ja potrafie zrobic cos sam a nie kupowac od innych :)

Oczywiscie report.

Jest jedno ale, source mialem pierwszy:)

Ja o niebie Ty o chlebie. Poprawiłeś kilka rzeczy, podj...bałeś kilka rzeczy, zmieniłeś tylko silnik, wgrałeś kilka poprawek do klienta i Ty się uważasz za twórce tego serwera? Żal mi Ciebie tak troszkę, wysokie mniemanie masz o sobie.

ps. nie zapominaj, że w tej prezentacji 90% grafik zostało zrobionych przeze mnie. Które se przywłaszczyłeś/przywłaszczyliście.

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja o niebie Ty o chlebie. Poprawiłeś kilka rzeczy, podj...bałeś kilka rzeczy, zmieniłem tylko silnik, wgrałeś kilka poprawek do klienta i Ty się uważasz za twórce tego serwera? Żal mi Ciebie tak troszkę, wysokie mniemanie masz o sobie.

ps. nie zapominaj, że w tej prezentacji 90% grafik zostało zrobionych przeze mnie. Które se przywłaszczyłeś/przywłaszczyliście.

Nic nie jest tutaj kradzione moj drogi jak i zostało w 90% przepisane wszystko procz misji ktore tez to czeka. Klient rowniez stoi na nowej strukturze a to ze pack jest spakowane inaczej nie oznacza ze nalezy do ciebie bo ja wiem kto robil tego klienta naprawde:)

Powiadasz ze 90% grafiki jest twoje, szkoda ze te 90% jest zrobionych na nowo i reszta to grafika z wiki ktora uzyles, jedyny twoj ss to 2 npc ^^

Zal mi ciebie ze nie potrafiles ogarnac serwera ktory mial potencjal dlatego daj sobie d***e siana i nie osmieszaj sie jeszcze bardziej. 

ban.gif

Opublikowano

Nic nie jest tutaj kradzione moj drogi jak i zostało w 90% przepisane wszystko procz misji ktore tez to czeka. Klient rowniez stoi na nowej strukturze a to ze pack jest spakowane inaczej nie oznacza ze nalezy do ciebie bo ja wiem kto robil tego klienta naprawde:)

Powiadasz ze 90% grafiki jest twoje, szkoda ze te 90% jest zrobionych na nowo i reszta to grafika z wiki ktora uzyles, jedyny twoj ss to 2 npc ^^

Zal mi ciebie ze nie potrafiles ogarnac serwera ktory mial potencjal dlatego daj sobie d***e siana i nie osmieszaj sie jeszcze bardziej. 

Dobra skończe z Tobą rozmowę w tym momencie, wszystkie te ss w tej prezce praktycznie mam na swoim iv. Psd tego mam na swoim kompie. Chciałbym Ci tylko przypomnieć że serwer nie padł z tego że nie dbałem o niego, tylko dlatego że nie dogadałem się z Rabbitem. Dałbym du... siana, jeśli dane mi słowa nie zostały złamane. W serwer włożyłem około 800 zł + miesiąc pracy ( ciężkiej pracy ) w której pomagał mi w miare możliwości Kamil. Co w zamian tego? żadnego wynagrodzenia które mi się należało, rabbit dobrze o tym wie, po prostu zerwał ze mną kontakt gdy przyszło mi coś wysłać. Hool zapewniał mnie że nie użyjecie w żadnym stopniu mojej pracy. Nie mam nic do Ciebie, bo Cie nie znam. Lecz używasz czegoś nad czym się napracowałem. Szczerze wali mnie to, że Ty to przepisałeś czy lekko edytowałeś, chcesz własny serwer? zrób sam. Co do grafiki, jest ona moja. To, że psd grafik stworzył zielsko, nie daje mu prawa do tego co ja stworzyłem. Dobre 3 dni pracowałem nad tą prezką. Cały tekst w prezentacji też jest mój, tylko go wyrzuciliście bo był w formie graficznej, wiąże się to z tym że nie moglibyście tego edytować, dlatego przepisaliście tekst na nowo w bbcode. Dobrze wiesz, że jest ona moja, lecz musisz napisać że nie, bo tak wypada. Nie mów też że nie używasz klienta którego tworzyłem, i że sam tego biologa sobie zrobiłeś. Rób co chcesz, sprawa do ugadania z hooltrasem, czekam na jego odpowiedź. Potem się okarze czy mądrze to rozegra.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

Dobra skończe z Tobą rozmowę w tym momencie, wszystkie te ss w tej prezce praktycznie mam na swoim iv. Psd tego mam na swoim kompie. Chciałbym Ci tylko przypomnieć że serwer nie padł z tego że nie dbałem o niego, tylko dlatego że nie dogadałem się z Rabbitem. Dałbym du... siana, jeśli dane mi słowa nie byłby złamane. W serwer włożyłem około 800 zł + miesiąc pracy ( ciężkiej pracy ) w której pomagał mi w miare możliwości Kamil. Co w zamian tego? żadnego wynagrodzenia które mi się należało, rabbit dobrze o tym wie, po prostu zerwał ze mną kontakt gdy przyszło mi coś wysłać. Hool zapewniał mnie że nie użyjecie w żadnym stopniu mojej pracy. Nie mam nic do Ciebie, bo Cie nie znam. Lecz używasz czegoś nad czym się napracowałem. Szczerze wali mnie to, że Ty to przepisałeś czy lekko edytowałeś, chcesz własny serwer? zrób sam. Co do grafiki, jest ona moja. To, że psd grafik stworzył zielsko, nie daje mu prawa do tego co ja stworzyłem. Dobre 3 dni pracowałem nad tą prezką. Cały tekst w prezentacji też jest mój, tylko go wyrzuciliście bo był w formie graficznej, wiąże się to z tym że nie moglibyście tego edytować, dlatego przepisaliście tekst na nowo w bbcode. Dobrze wiesz, że jest ona moja, lecz musisz napisać że nie, bo tak wypada. Nie mów też że nie używasz klienta którego tworzyłem, i że sam tego biologa sobie zrobiłeś. Rób co chcesz, sprawa do ugadania z hooltrasem, czekam na jego odpowiedź. Potem się okarze czy mądrze to rozegra.

Ale PSD tej prezentacji(i strony) ma min. 30 osób z tego forum wiec nie wiem o co sie spinasz. Strony PSD edytowałem jakiś rok temu na Ventrisie wiec ktoś ładnie cie w dupe wyjebał skoro uważasz ze masz do tego PSD prawa.

Poza tym ty nic nie potrafisz to serwer jak miał ustać nie zganiaj na Rabbita, bo to Wy sie zajmowaliscie serwerem nie On, wy daliscie plamy nie On, wy jestescie zerami, nie On, dobrze pamietam całą sytuacje jak było i smiałem się mocno, więc nie miej zbyt wyjebanego w kosmos ego bo tylko się pograżasz.

Opublikowano

Dobra skończe z Tobą rozmowę w tym momencie, wszystkie te ss w tej prezce praktycznie mam na swoim iv. Psd tego mam na swoim kompie. Chciałbym Ci tylko przypomnieć że serwer nie padł z tego że nie dbałem o niego, tylko dlatego że nie dogadałem się z Rabbitem. Dałbym du... siana, jeśli dane mi słowa nie byłby złamane. W serwer włożyłem około 800 zł + miesiąc pracy ( ciężkiej pracy ) w której pomagał mi w miare możliwości Kamil. Co w zamian tego? żadnego wynagrodzenia które mi się należało, rabbit dobrze o tym wie, po prostu zerwał ze mną kontakt gdy przyszło mi coś wysłać. Hool zapewniał mnie że nie użyjecie w żadnym stopniu mojej pracy. Nie mam nic do Ciebie, bo Cie nie znam. Lecz używasz czegoś nad czym się napracowałem. Szczerze wali mnie to, że Ty to przepisałeś czy lekko edytowałeś, chcesz własny serwer? zrób sam. Co do grafiki, jest ona moja. To, że psd grafik stworzył zielsko, nie daje mu prawa do tego co ja stworzyłem. Dobre 3 dni pracowałem nad tą prezką. Cały tekst w prezentacji też jest mój, tylko go wyrzuciliście bo był w formie graficznej, wiąże się to z tym że nie moglibyście tego edytować, dlatego przepisaliście tekst na nowo w bbcode. Dobrze wiesz, że jest ona moja, lecz musisz napisać że nie, bo tak wypada. Nie mów też że nie używasz klienta którego tworzyłem, i że sam tego biologa sobie zrobiłeś. Rób co chcesz, sprawa do ugadania z hooltrasem, czekam na jego odpowiedź. Potem się okarze czy mądrze to rozegra.

Słuchaj jak ci zal d*** ściska oto ze użyłem twojego GUI (które pobrałeś z mpc) do biologa to proszę bardzo mogę go zrobić po swojemu , grafika jest stworzona przez zielska i też mam jej PSD i również pracowałem nad nią 3 dni a jak widać efekty są ładniejsze, tekst z grafiki na zwykły został zmieniony dla tego by można było go edytować szybciej niż tworzeniem kolejnego pliku psd bo zrobić taki sam styl jak był twój nie jest problemem ale chodzi tu oto by było uniwersalnie zrobione:) I jak już pisałem, jedyne twoje GUI to biologa które posiada twój kod nic więcej bo reszta jest przepisana by była bardziej optymalna. Klient pochodzi z innego serwera z którego użyłeś, nie używam twojego locale ani rootów ponieważ mam swoje . I nie chce własnego serwera bo mam od 4 lat:) Robisz z siebie ofiare i nie wiadomo kogo ale jesteś zerem i taka jest niestety prawda. Nie mam zamiaru śmiecić odpowiedziami na twoje durne posty pełne żalu i smutku jaki tu wylewasz dlatego jak masz jakiś problem zapraszam na PW ^ ^

PS. W przeciwieństwie do ciebie nie kradnę czyiś prac czy skryptów tylko robię je sam, jak nie wierzysz proszę bardzo możesz na mój serwer zobaczyć :)

@Dxnek

Siema harnaś

ps. Nigdy nikomu nic nie ukradłem. Jeśli chodzi o klienta którego używałem, to był to klient MPCforuma, tworzony przez Kamila. Dostałem zgodę na jego użycie. Mówimy tu o armentisie a nie o Twoim serwerze bo jak już powiedziałem nie obchodzi mnie Twoja osoba, upominam się o swoją pracę którą wykorzystałeś, nie jest to tylko gui biologa dobrze o tym wiesz, przestań ze mnie debila robić bo dobrze Wiem co miałem na serwerze i co prezentuje ta zapowiedź.

Inne rzeczy nie posiadają już twojego śmiesznego kodu bo szybciej napisałem od nowa niż bym miał to odbugowywać. Wyjdź

ban.gif

Opublikowano

­

Ale PSD tej prezentacji(i strony) ma min. 30 osób z tego forum wiec nie wiem o co sie spinasz. Strony PSD edytowałem jakiś rok temu na Ventrisie wiec ktoś ładnie cie w dupe wyjebał skoro uważasz ze masz do tego PSD prawa.

Poza tym ty nic nie potrafisz to serwer jak miał ustać nie zganiaj na Rabbita, bo to Wy sie zajmowaliscie serwerem nie On, wy daliscie plamy nie On, wy jestescie zerami, nie On, dobrze pamietam całą sytuacje jak było i smiałem się mocno, więc nie miej zbyt wyjebanego w kosmos ego bo tylko się pograżasz.

Gadasz tak bo mamy spine dlatego wysłuchałeś tylko wersji rabbita, krętacza i gnojka który nie potrafi się przyznać do czegoś co zje..ał.

Gdzie napisałem że mam prawa do tego psd? mam prawo do grafiki którą stworzyłem dzięki temu psd. Ty jesteś najlepszy harnaś wiem, pomińmy to gwiazdo mpcforum. Ja walcze o swoje po prostu, nie mówiąc już o tym co się działo na armentisie, tylko o tym, że odje*ali maniane z danym mi słowem. Zaraz coś wrzuce na mpc to będziesz to gównixie pobierał szybciutko. W d***e mam Twoje zdanie.

@ up Wyjaśnie wszystko z hoolem, sry za spam. 

ps. Nigdy nikomu nic nie ukradłem. Jeśli chodzi o klienta którego używałem, to był to klient MPCforuma, tworzony przez Kamila. Dostałem zgodę na jego użycie. Mówimy tu o armentisie a nie o Twoim serwerze bo jak już powiedziałem nie obchodzi mnie Twoja osoba, upominam się o swoją pracę którą wykorzystałeś, nie jest to tylko gui biologa dobrze o tym wiesz, przestań ze mnie debila robić bo dobrze Wiem co miałem na serwerze i co prezentuje ta zapowiedź.

OSTATNIA MOJA WYPOWIEDŹ W TYM TEMACIE

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie życzę sobie żebyś mnie wyzywał. Sam zerwałeś kontakt - blok na FB, GG etc. Zrąbałeś Ty, bo napisałeś, że nie będziesz naprawiać bugów z domu handlowego, ani nie zrobisz cofki. Tak samo jak nic nie robiłeś przed startem serwera - to ustawianie dropu 5 minut przed startem. Tylko się zbłaźniłem przed Hoolem przez Ciebie. Ale na szczęście teraz kompetentna osoba odpowiada za serwer. Poza tym jak grafika może być Twoja jak tych systemów, setów broni, nowości nie było na poprzedniej odsłonie ? Jest to jedyny post, który kieruję w Twoją stronę.

Opublikowano

Nie uważam ten serwer za gówno. Jest dobrze zbalansowany (grywalność), dobrze dobrane nowości, dobry team. Nie widzę wad. 

To, że nie każdemu podoba się taki typ serwera (bardziej klasyczny) a stawia na jak najwięcej nowości na serwerze.... nie oznacza, że serwer jest "gównem". 

Skoro już raz padł to coś jest nie tak ^^ Śmieszne reaktywacje czy też s2... padają jeszcze szybciej niż pierwsze odsłony ;)

Opublikowano

Skoro już raz padł to coś jest nie tak ^^ Śmieszne reaktywacje czy też s2... padają jeszcze szybciej niż pierwsze odsłony ;)

Serwer nie padł. Został zamknięty. Ta odsłona jest z kompetentnymi osobami w składzie :)

Opublikowano

­

Gadasz tak bo mamy spine dlatego wysłuchałeś tylko wersji rabbita, krętacza i gnojka który nie potrafi się przyznać do czegoś co zje..ał.

Gdzie napisałem że mam prawa do tego psd? mam prawo do grafiki którą stworzyłem dzięki temu psd. Ty jesteś najlepszy harnaś wiem, pomińmy to gwiazdo mpcforum. Ja walcze o swoje po prostu, nie mówiąc już o tym co się działo na armentisie, tylko o tym, że odje*ali maniane z danym mi słowem. Zaraz coś wrzuce na mpc to będziesz to gównixie pobierał szybciutko. W d***e mam Twoje zdanie.

@ up Wyjaśnie wszystko z hoolem, sry za spam. 

Od zawsze jestem obiektywny i obiektywnie podchodze do kazdej sprawy bez względu na to czy mam z kimś spine czy nie.

"Gdzie napisalem, ze mam prawa do tego psd?"

Co do grafiki, jest ona moja.
Opublikowano

Serwer nie padł. Został zamknięty. Ta odsłona jest z kompetentnymi osobami w składzie :)

Hooltras z całym szacunkiem wycofaj się zanim twoje plny pójdą w błoto przez tego idiote.

Opublikowano

Hooltras z całym szacunkiem wycofaj się zanim twoje plny pójdą w błoto przez tego idiote.

Ostatni post, który skieruję w stronę Twojej osoby. Po 1 nie życzę sobie żebyś mnie obrażał, bo nie czuję się intelektualnie upośledzony - bynajmniej ani wyniki w nauce, ani opinia innych osób na to nie wskazują. Po 2 - gdybyś dłużej śledził całą sytuację to byś wiedział dlaczego serwer został zamknięty - całkowicie z powodu niekompetencji osoby zajmującej się sprawami technicznymi. Ja sobie nie mam nic do zarzucenia. Robiłem reklamę, opiekowałem się graczami - praktycznie cały dzień byłem w grze. Także pomyśl zanim coś napiszesz. 

Opublikowano

Myślę, że taka osoba jak Ty nie powinna mieć zdania w kwestii prywatnych serwerów. Hooltras to pełnoletnia osoba i całkowicie świadoma swoich czynów, dlatego wątpię, aby brał Twoje (jakże cenne zresztą) rady pod uwagę. 

Pokazując swój poziom ("idiote"), mogę Ci tylko powiedzieć, że obrażanie innych świadczy o tobie, a innych raczej nie rusza. 

W każdym razie, zachowaj swoje bardzo mądre uwagi dla siebie, a przy okazji poczytaj wcześniejsze wypowiedzi sponsora. 

PS Ogółem pozostawiając fakt bardzo wiernej publiczności, chciałbym podkreślić starania zespołu. Myślę, że ten projekt odniesie sukces, ze względu na zaangażowanie i umiejętności. 

Dobrze wiemy, że wcześniejsza edycja została zamknięta przez konflikt ekipy, który niczym cegła wyciągnięta z bloku, zaczęła prowadzić do wyburzenia, a w tym przypadku do zakończenia działalności. Warto dodać, że administracja nie leci na hajs, a bardziej dba o graczy - rzadka cecha. 

Pierwsza odsłona zakończyła się tak, jak się zakończyła, ale mimo to Łukasz się bardzo starał (każdy gracz o tym wie). Nie wiem dlaczego tak jest, że zawsze na tych mniej doświadczonych w branży zrzuca się winę. 

Jeszcze raz życzę powodzenia i zapraszam wszystkich. ;) 

Opublikowano

Wow dom aukcyjny !!

Widzialem gdzies juz na mpc cos takiego , ale jeszcze nie mialem okazji wyprobowac tego w grze. 

Chetnie wejde , zagram , mam nadzieje ze zostane na dluzej . 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Wow dom aukcyjny !!

Widzialem gdzies juz na mpc cos takiego , ale jeszcze nie mialem okazji wyprobowac tego w grze. 

Chetnie wejde , zagram , mam nadzieje ze zostane na dluzej . 

To chyba grałeś na 2 serwerach w swoim życiu.

Nikt tego nie używa bo to chujstwo które nic nie wnosi do gry a wręcz niszczy sklepy ;]

pozdro

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

To chyba grałeś na 2 serwerach w swoim życiu.

Nikt tego nie używa bo to chujstwo które nic nie wnosi do gry a wręcz niszczy sklepy ;]

pozdro

Jeśli dodasz do gry w zły sposób to fakt niszczysz sklepy jak wiele innych rzeczy które niszczą po dodaniu :) Wszystko jest przemyślane i nie będzie rzeczy które cokolwiek niszczą tylko ulepszają bo niestety ale ja uznaje tylko takie nowości

ban.gif

Opublikowano

Hooltras sponsor więc o stabilność nie ma co się martwić, ciekawe jak poradzą sobie właściciele :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Czemu wasze pliki latają po osobach trzecich?­

Czemu twoje pliki ma 50% osób tego forum?

Jakie twoje xD przecież Ty nic nie potrafisz, oprócz postawienia serwera na gotowcu. 

Topic. U kogo będzie reklama?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...