Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wallander niestety odpada, ale reszta czołówki zawita :)

Wallander/Tream/DIIIM2/Uzurpator/Sh4ke to ktoś ogarnięty, reszta to sprzedajne gówna albo inne cwele, którzy mieli po xxxx serwerów i dalej będą tyle mieli, pluje na reszte, *TFU* *TFU*

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę was, tylko nie bierzcie na reklame Bulionersa, czy jak on ta ma.. Przy oglądaniu jego filmików czuje się, jakbym mieszkał w iraku.

Opublikowano

Wallander/Tream/DIIIM2/Uzurpator/Sh4ke to ktoś ogarnięty, reszta to sprzedajne gówna albo inne cwele, którzy mieli po xxxx serwerów i dalej będą tyle mieli, pluje na reszte, *TFU* *TFU*

Dzięki za miłe słowa.

Polecam oczywiście serwer, liczę że wypali Wam, bo od strony technicznej jest nieźle.

Powodzenia :)

Opublikowano

Mam identyczne zdanie w tym temacie. Wystarczy, że kupicie reklamę wśród w/w osób (dodałbym jeszcze NoPerfecta, którego też nienajgorzej się ogląda) a o graczy nie macie się co martwić, a kupowanie reklamy u osób spoza wymienonej grupy jest po prostu stratą kasy.

Serwer polecam i z ciekawości wbiję. ; )

Opublikowano

Mam identyczne zdanie w tym temacie. Wystarczy, że kupicie reklamę wśród w/w osób (dodałbym jeszcze NoPerfecta, którego też nienajgorzej się ogląda) a o graczy nie macie się co martwić, a kupowanie reklamy u osób spoza wymienonej grupy jest po prostu stratą kasy.

Serwer polecam i z ciekawości wbiję. ; )

Zobaczycie niektórych z nich u nas :)

Opublikowano

CIAfg37.png

START SERWERA 14.03.2015 

BETA TESTY BĘDĄ W TYM TYGODNIU DLA KAŻDEGO.

INFORMACJĘ NA TEMAT BETY JAK I GODZINY STARTU BĘDĄ PODANE W OSOBNYM POŚCIE

ban.gif

Opublikowano

Nie dało by przełożyć startu na za tydzień xD? Zrobić teraz open bete żeby all było idealnie, a potem start + przez tydzień da się bardziej rozreklamować serwer :D

Wypada mi w ten weekend 18 przyjaciółki i tak średnio wbije z ok 11 ziomkami na serwer :/

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

[...] To, że psd grafik stworzył zielsko, nie daje mu prawa do tego co ja stworzyłem. [...]

Ja stworzyłem tą grafikę i mam pełne prawa do niej, to że jej użyłeś pierwszy nie oznacza, że  wszelkie prawa przeszły na Ciebie. Radze skończy pier****ć zanim inni Cię wyśmieją

Opublikowano

Beta odbędzie się dzisiaj : 12.03.2015 od godziny 19:00 . Zapraszamy do pobierania clienta ze strony głównej serwera www.armentis.pl w zakładce "POBIERZ" oraz do rejestracji w dziale "NOWE"KONTO

Opublikowano

Nie dało by przełożyć startu na za tydzień xD? Zrobić teraz open bete żeby all było idealnie, a potem start + przez tydzień da się bardziej rozreklamować serwer :D

Wypada mi w ten weekend 18 przyjaciółki i tak średnio wbije z ok 11 ziomkami na serwer :/

Tak, bo ty jesteś najważniejszy i każdy będzie czekał na ciebie.

Topic. Polecam server, napewno zagram mam nadzieje, że bedzie wieksza reklama. ;)

Opublikowano

Reklama:

- z 5 mniejszych ytuberów (pewne) (przepraszam, że nie wymieniłem Was po nickach)

- DIII (pewne) 

- Tream (pewne)

- Uzurpator (pewne)

- Musk (pewne)

- Legal (pewne)

- Bubbex (pewne)

- Respect (pewne) 

- Moje FanPage

- kandydaci: Małysz (dobijam się do prezesa xD

Opublikowano

Widzę że reklama spora :D Wbije ze względu na Tream'a :D  Ps: Sh4ke będziesz nagrywał ?

Sh4ke ma swój serwer, więc nie. 

Po pierwsze by się nie zgodził sh4ke.

Po drugie, lubię Lourta i nawet nie mam zamiaru podkupować. 

Opublikowano

Wallander mógłby się skusić biorąc pod uwagę to, że szuka serwera medium/hard, a obecnie warte uwagi są tylko 2 serwery - Cra*os (na którym podobno powiedział, że nie zagra) i własnie Armentis. Mam jednak cichą nadzieję, że jednak zagra tutaj ze względu na Hooltrasa :)

Opublikowano

Wallander mógłby się skusić biorąc pod uwagę to, że szuka serwera medium/hard, a obecnie warte uwagi są tylko 2 serwery - Cra*os (na którym podobno powiedział, że nie zagra) i własnie Armentis. Mam jednak cichą nadzieję, że jednak zagra tutaj ze względu na Hooltrasa :)

No niestety. Ma swoje zasady i za wszelką cenę nie chce ich naruszyć.

Opublikowano

Czuje, że szykuje się jeden z lepszych serwerów :) inne nie ukrywajmy są tylko na jakiś czas :P

Cieszymy się takimi opiniami :) Przypominam, że dzisiaj od 19 odbędzie się beta :)

Opublikowano

[P] - Ciężko będzie o FMS ? :D

[P] - Da rade grać bez is'a ? :D 

[P] - Czy cięzko będzie o bodzie/metale ? :D

[P] - Czy dodalibyście nieskończoną pelerynke ? :D ( to już chyba najlepszy sposob na każdym serwerze ) :D

Pozdrawiam ... Tylko teraz czekać na to cudo <3:D

Opublikowano

[P] - Ciężko będzie o FMS ? :D

[P] - Da rade grać bez is'a ? :D 

[P] - Czy cięzko będzie o bodzie/metale ? :D

[P] - Czy dodalibyście nieskończoną pelerynke ? :D ( to już chyba najlepszy sposob na każdym serwerze ) :D

Pozdrawiam ... Tylko teraz czekać na to cudo <3:D

1. Średnio na jeża :)

2. Oczywiście. Na start na przykład otrzymujecie peta - co prawda słabszy, ale zawsze :)

3. Będą lecieć z bossów , z misji - także nie bardzo

4. Niestety nie dodamy. Dropią pelerynki oraz można je wymieniać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...